- 7 Kasım 2014
- 303
- 57
- 32
- Konu Sahibi xx_pitircik_xx
3 Gün oldu eşim cezaevine gireli dün görüş günüydü ve malesef yetişemedik yarın gidip savcıyla konuşup izin isteyecem acaba izin verirler mi bu konu hakkında bilgisi olan varmı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşim numaramı ezbere bilmiyo kv aramışlar oda uçaktaymış o esnada bana haber verene kadar geç oldu 1 saat kadar gecikmişim görüştürmediler ama yarın gidip savcıyla görüşecem inş izin verirlerbilgim yok ama keşke yetişebilseydin. ilk görüşü kaçırmak iyi olmamış
gittiginizde telefon numaranizida vermeyi unutmayin , ulastirirlarmi artik bilmiyorum ama : (
Allah kurtarsin canimo aklımda zaten inş gidip bir göreyim de bebeğim de bende rahat edelim kaç gündür yaşamıyoruz sanki
Allah kurtarsin canim
sakincasi yoksa neden diye sorabilirmiyim
soylemek istemezsen de sormadim say
cezaevinde olmasininneyin nedenini??
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/allahim-sen-esimi-koru-yarabbim.797340/ geçen konu açmıştım bununla ilgili öyle çok önemli birşey değil çok şükürcezaevinde olmasinin
neyse bosverin, sormadim sayin gerçekten ..fazla merak iyi deildir demi ..
Allah yardımcınız olsun. İnş görüşebilirsiniz eşinizle. Size ihtiyacı vardır
Cezaevlerine gore degisiklik gosteriyormus durum bazilarinda savcidan izin malmadan ilk gorus hakkiniz olusyormuş
Tahmin etmek bile çok acı ki sen yaşıyosun rabbim tez zamanda kavuştursun inşallahNasıl merak ediyoruz bebeğimle kaç gecedir uyuyamıyoruz onu düşünemiyorum bile şimdiden o kadar özledim ki o kadar cok dua ediyorum ki allah kimseye yaşatmasın bu acıyı çok zorrr
Tahmin etmek bile çok acı ki sen yaşıyosun rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah
Hangi cezaevinde oldugunu soylerseniz yardmci olmaya calisabilirm ins. Savciliga gerek olup plmadigi konusunda.ALlah yardimciniz olsun