• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cezaevi ve emniyet genel müdürlüğü aşçı alımı

Tandogan4444

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
4
0
1
35
Arkadaşlar kpss puanım var lisans mezunuyum
Ama maalesef bir yere yerlesemedim
Cezaevleri aşçı alımı yapıyormuş
Halk eğitimde aşçı cirakligi kursuna gidiyorum
2 aylik bir süreç
Aşçılık sertifikasi ise 2-3 yılda alınıyormus
ASCİ CİRAKLİGİ SERTİFİKASI yeterli mi bilgisi olan var mı
Yoksa illa aşçılık sertifikası mi isteniyor

Sertifika değil diploma istenir. Üniversitenin ya da lisenin aşçılık bölümünden mezun olanları alıyorlar genelde. 2-3 yıl süren çıraklık kalfalık eğitimi oluyor.

Sertifika değil diploma istenir. Üniversitenin ya da lisenin aşçılık bölümünden mezun olanları alıyorlar genelde. 2-3 yıl süren çıraklık kalfalık eğitimi oluyor.
Emin misiniz ona göre kursu bırakıcam

Aşçılık mezunuyum ve memurum. İlanda zaten yazar lise mezunu mu, üniversite mezunu mu istediklerini. Diploma istemiyorsa şu kadar yıl iş tecrübesi derler ki , o da zaten ustalık seviyesinde olur.

Aşçılık mezunuyum ve memurum. İlanda zaten yazar lise mezunu mu, üniversite mezunu mu istediklerini. Diploma istemiyorsa şu kadar yıl iş tecrübesi derler ki , o da zaten ustalık seviyesinde olur.
Anladım canım teşekkür ederim gerçekten

Senin yerinde olmayı o kadar çok isterdim ki :(
Eşimin dükkanı vardı ailesiyle isletiyordu olmadı
Aileyle iş yapılmıyor malesef
Fabrikaya girip çalışacak
İkimizde ünv mezunuyuz ama atanamadik
Hala KPSS diyorum devam ediyorum
Aşçılıgi düşündüm kursuna gidip girebilir miyim diye ama ...
Öyle çok sağol

Aileyle iş hep sıkıntı. Babam da öyleydi annem çok sıkıntı çekti. Boşverin siz kendi duzeninizi kurun. Ben 8 sene bekledim. Puanım yüksek olmasına rağmen atanamadim. Oğlum doğduktan sonra nasip oldu. Darısı başınıza inşallah.

Back
X