cgh kimlere uygulanır

poldi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
1.171
778
48
Merhaba hocam, 4 defa tüp bebek denedik fakat hiç pozitfi yakalayamadık. Son tedavimde blast 2 embriyom oldu ama yine sonuç değişmedi. Bu yöntem benim gibi negatif olan hastalaramı uyguluyorsunuz, sona kaç embriyo kalması lazım bu yöntem için, benim fazla yumurtam olmuyor, yaş 39....

Merhaba hocam, 4 defa tüp bebek denedik fakat hiç pozitfi yakalayamadık. Son tedavimde blast 2 embriyom oldu ama yine sonuç değişmedi. Bu yöntem benim gibi negatif olan hastalaramı uyguluyorsunuz, sona kaç embriyo kalması lazım bu yöntem için, benim fazla yumurtam olmuyor, yaş 39....
Merhabalar :
Gebelık için saglıklı embrıolar ve saglıklı rahım ıcı ortama ıhtıyac vardır. Gebelık elde etmemız sızden yumurta almamıza ve embrıo olusumuna baglıdır.. Tekrar eden negatıf tup bebek denemelerı varlıgında , tekrar eden gebelık kayıpları durumunda ,ileri bayan yasında ...genetık saglıklı embrıo elde etmek ıcın array cgh (genetık taramalı tup bebek)onerılmekte.Genetik taramalı tüp bebek ıcın saglıklı en az 6-7 embrioya( 5. gun e gıdebılmıs blast asamasında ) ıhtıyac vardır. Yumurtalık rezerv düşüklüğü ve yaş nedenı ıle bu sayıda embrıo elde etmekte zorluk olan hastalarımızda tekrar eden denemelerde embrıo dondurululup saklanarak yeterlı sayıya ulasınca genetık ayıklama yontemı uygulamak dogru olur.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.