Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 6 hafttalikten sordurdum bana erkek diyot hadi bakalım 3 hafta sonra cinsiyet belli olacak Emim değilimMerhaba arkadaşlar, chat gpt ile cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar oldu mu aranızda acaba ultrason görüntüsünü atıyorum %80-85 civarı bana ihtimal veriyor bu ne kadar doğru sizce?
Bana da kız diyor bu Perşembe öğrencez bakalımChatGPT benim attığım her ultrason görüntüsünde bebeğin erkek olduğunu söylüyordu çeşitli teorilere göre. Ve doğru çıktı.
Ama mesela nub teorisibe göre yapıyor ya nub'u çiz diyorum çok saçma yeri çiziyor anlamış değilimChatGPT benim attığım her ultrason görüntüsünde bebeğin erkek olduğunu söylüyordu çeşitli teorilere göre. Ve doğru çıktı.
merhaba kesenin içinde bebek nezaman görünüyor acabaBana da kız diyor bu Perşembe öğrencez bakalım
6 hafta civarı bazen uzayadabiliyormerhaba kesenin içinde bebek nezaman görünüyor acaba
Teşekkür ederim:)6 hafta civarı bazen uzayadabiliyor
Rica ederimTeşekkür ederim:)
doktorum haftaya çağırmıştı sabredemiyorumRica ederim![]()
Kaç haftalıksınız kidoktorum haftaya çağırmıştı sabredemiyorumerken gitsem görünür mü diyerekten
![]()
7 olacağız yarın inşallahKaç haftalıksınız ki
Görünür Allah'ın izniyle7 olacağız yarın inşallah