Tahmini kız bebek diyorAyy chatgpt-ye benimkini de sorabilirmisiniz acaba.bende olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmini kız bebek diyorAyy chatgpt-ye benimkini de sorabilirmisiniz acaba.bende olmuyor
Hangi haftaya kadar göstermedi peki kendini?bilmem biz kız zannediyorduk ultrasonda cinsel organı yok gibi kız gibiydi chatgbt ısrarla erkek diyordu tüm teorilere göre. ilerleyen haftalarda öğrendik ki gerçekten erkekmiş![]()
19 haftalıkken öğrenmişiz net olarak. 16 haftalıkken de erkek olabilir ama net değil kendini göstermiyor denmişti.Hangi haftaya kadar göstermedi peki kendini?
Bende de nuba göre erkek. Ama 15haftalık doktora gitdik pozisyon uygun olmadığı için belli olmadı19 haftalıkken öğrenmişiz net olarak. 16 haftalıkken de erkek olabilir ama net değil kendini göstermiyor denmişti.
Canım benimde öyle diyor doktor kıza benzetti o erkek diyor birde ısrarla ikna etmeye çalışıyor um Chatgbtyibilmem biz kız zannediyorduk ultrasonda cinsel organı yok gibi kız gibiydi chatgbt ısrarla erkek diyordu tüm teorilere göre. ilerleyen haftalarda öğrendik ki gerçekten erkekmiş![]()

Nuba göre kizAyy chatgpt-ye benimkini de sorabilirmisiniz acaba.bende olmuyor
Kiz mi simdi sizin?)Tahmini kız bebek diyor![]()
Evet canım doktor %99 kız dediKiz mi simdi sizin?)
Hayirli, saglikli bir bebek olsunEvet canım doktor %99 kız dedi
kuzum bende 12. haftada sormuştum bana erkek demişti %65 oranla . Doktorum da erkek dedi :)Merhaba arkadaşlar, chat gpt ile cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar oldu mu aranızda acaba ultrason görüntüsünü atıyorum %80-85 civarı bana ihtimal veriyor bu ne kadar doğru sizce?
Benim şu anlık kızım geliyor tam olarak 1-1,5 ayımız varkuzum bende 12. haftada sormuştum bana erkek demişti %65 oranla . Doktorum da erkek dedi :)
Kızımın usg fotosu var aynı buna benziyor bence kızSizce cinsiyeti ne 14 + 2 şu an cinsiyetimiz hâlâ belli değil
Kızımın usg fotosu var aynı buna benziyor bence kız![]()
sizin için sordum kız gibi duruyor dedi :)Eki Görüntüle 3673928 benimkine de bakabilir misiniz kızlar :)
Çok teşekkür ederimsizin için sordum kız gibi duruyor dedi :)