Chat´ten Bir Aşk Hikayesi !!!!!!

aşk sadece gözle görmek değildir insan görmediği birinede aşık olabilir sadece aşık olduğu kişi uğruna ölünecek kişimidir onu bilmesi gerekiyo

şaka gibi ya çok üzüldüm yazık olmuş kıza
aşkın bukadar saf olanı kaldığını düşünmüyordum
varmış demek

anlatına benzer bir olay bende yaşadım.Sakın olmaz demeyin bunu bende diyordum ama oldu.Belki kader belki aptallık.Sevdim bende chat ile tanıştım.Uğrunda her şeyi feda ettim.Çok geç kalmadan geri döndüm ama her kes benim kadar şanslı olmayabilir.Şimdi yaraları sarmaya çalışıyorum.Ben şunu öğrendim insan duygularına gem vuramıyor.Yanlış biliyor ama yapıyor.Benim karşımdaki kötü biri değildi buna şükür ediyorum.Oda bir arayış içindeydi bende.Yanlıştı hemde çok yanlış. Bende ölümü düşündüm ama benim için savaşanlar vardı.Değmezdi....O sevdiğim insandan haketmediğm sözler duydum.Yıkıldım duygularım öldü.Kendime kızdım ama olmuştu işte.Şimdi geleceğe bakıyorum çünkü düşünmem gereken insanlar var....
Keşke bunu daha önce düşünseydim...

Sahiden böyle bir şey varsa çok kötü olmuş sonu. Bende pek inanmadım. Ama asla olmaz da demiyorum. Ahh Ahhh fırsatını bulsam bende yazacam bir aşk hikayesi

günaydın kızlar sevmekten kim usanır ama bazı sevgiler çıkar içinse hem usanılır hemde nefret edilir. bu erkekler hep böyle nedense bana göre sevgilerde sanallaşmış..bilmem doğrumu söyledim.

herkes bir yerlerde yanlışlar yapıyor. önemli olan tekrarlamamak, ve geleceğe umutla bakmak

ne salkca bişe yüzünü bile görmediğim bi insan için niye kendimi öldürüyüm....

Çok saçma ya görüp tanımadığı bir insan için bir maille kendini öldürmesi...:bbo:
Böyle insanlar var mıdır acaba?:uhm:

ben sadece şu yorumu yapıcağım demekki sanal olmasına rağmen çok sevmiş ama yazık etmiş kendisine hiç kimseye için ölmeye değmez:bbo:

kız da ne aceleciymiş anam...anlamadan dinlemeden intihar etmiş... fisfisfis

arkadşlar ister inanın ister inanmayın tarih 04-09-2005 cmt bende eşimle chatte tanıştım o kocaeli ben istanbuldaydım günlerce yazıştık ve sonunda buluştuk.
sonuç; istanbuldan buraya gelin geldim :) çok mutluyum rabbim mutluluklarımızı daim etsin inş.
bide bebişşimiz olsa tam olcak.allahın iznyle oda olur zamanla daha küçüğüm ( yaş 23 buçuk :)

arkadşlar ister inanın ister inanmayın tarih 04-09-2005 cmt bende eşimle chatte tanıştım o kocaeli ben istanbuldaydım günlerce yazıştık ve sonunda buluştuk.
sonuç; istanbuldan buraya gelin geldim :) çok mutluyum rabbim mutluluklarımızı daim etsin inş.
bide bebişşimiz olsa tam olcak.allahın iznyle oda olur zamanla daha küçüğüm ( yaş 23 buçuk :)

inanılmayacak bişey yok...her an herşey olabilir değil mi... yerimseniben eşin ve sen her daim mutlu olursunuz inşallah... :nazar:

bence o kızın başka bir şeye canı sıkılmıştı ve belkide psikolojik sorunları vardı buda üstüne gelince...yoksa tek sebep buysa kızın pek aklı yerinde olmasa gerek derim

Back
X