Chicco depo , Mothercare ' de indirim

erilk83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
35
0
86
İstanbul
slm chicconun tuzlada deposu varmış nezaman satış yaptıgını yada numarasını bilen varmı.birde mothercare indirim günleri hakkında bilgisi olan varmı

mothercare ayın ortasında yapıyor ama haftasonuna yakın ise haftasonuda oluyor. Mesels bu haftasonu vardı pırlanta günleri.

kozyatağında mothercare in outleti var ben ordan alışveriş yapıyorum çok uygun hatta kendimede ordan yapıyorum dün 14 tl ye guess in defolu ayakkabısını aldım normalde156 euoro. demstok diye geçiyo
chiccoyuda aradım şubatta satış yokmuş martınki de daha belli değilmiş

seherjik kozyatağındaki mathercarenin adresini verebilirsin bana...

adres olarak bilmiyorumda e-5 üstünde çilek mobilya var onun arka tarafında by otel var by otelin karşındaki bina demstok tabelası var

sitesinden bakdım şimdi açık adres olarak Saniye Ermutlu Sokak No:2 Kozyatağı Erenköy - ıstanbul / Türkiye / ıstanbul yazıyoo

mothercare' de alışveriş sonrası kayıt yapıyorlar ve indirim günleri mesajla bildiriliyor.. çoğu markada var bu uygulama, çok pratik yerimseniben

Merhaba,

Mothercare de yarın mı pırlanta günü ?? Sizler benden tecrübelisiniz , neler alabilirim ordan benim henüz doğumuma var ama gidip bakmak istiyorum..Eğer uygun gelirse bişeyler almak istiyorum bebişime bilgi verirseniz çok sevinirim..

aybikecim eskiden çok gidiyodum o demstok a ama artık gitmiyorum. genellikle 0-6 ay kıyafetleri oluyo. artık nadir gidiyorum alt katında güzel guess ayakkabılar var uygun baya model varmı diye bakmaya gidiyorum

benzer bir başlıkta uzun uzun anlatmıştım
kozyatağı demstock outlet tam bir felaket
gitmyee değmez ben büyük hayallerle gittim eksi püskü bebek kıyafetleri vardı
normal bir mothercare mağazasıyla alakası yok

Demstock u tavsiye etmiyor musunuz? Bir de mothercare in her ayın 15inde düzenlediği indirimlerde % kaçlık bir indirim oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…