Benden sonra yazan olmamış ama gitmiş görmüş biri olarak deneyimlerimi yazayım Arabamız olmadığı ve avrupa yakasında oturduğumuz için sabah 6.20 geçede yola çıktık Tuzlaya kadar 2 vesait değiştirdik ordan sanayi sitesine giden minibüsleri kaldırmışlar tekrar bi otobüsle deponun ancak 3 km yakınına gidebildik otobonda indiriyorlar zar zor bir taksi bulup tam 9 da 4 vasıta ile chiccoya vardık..Arabanız yoksa aman aman diyorum bizim gibi yollarda perişan olmayın..
Alışverişe gelince millet resmen saldırıya geçti ne bulurlarsa alıyorlardı eşimle biz baka kaldık akannehir puset,araba koltuğu gibi araç gereçler yarı fiyatınaydı gerçekten..Kıyafetler 20 tl den başlıyordu tşhirtler 5 Tl idi.Güneş kremleri falan 5 TL.Biberonlar 5 TL ,Emzikler 1 TL. Ayakkabı ve montlar 25 TL.Chicco çantalar 10 TL idi..Süt sağma makinaları 15 TL.Oyuncakları hiç görmedim kasada gördüm milletin elinde hangi ara topladılar bilmiyorum..Fiyatlar uygun ama alabilirseniz
Ben Tşhirt,emzik,biberon ve Süt sağma makinası aldım..
Tavsiyem şu ki arabayla ve kalabalık gidin içeri açılır açılmaz girin ve dağılıp alacaklarınızı toplayın ben tek başıma bir çok şeye yetişemedim ve açıldıktan 10 dk sonra % 80 bitmiş oluyor herşey biberon emzik ve kıyafet kalıyor çok az yani erkenden gidecekseniz gidin..
elifcim ben sana tarif ediyim.
tuzlada mermerciler sitesi var ama tuzlada merkezde değil otobanının kenarından girerseniz daha yakın gökbora lojistik merkezinin hemen yanı.otobandan kurtköy çıkışından çıkıyosun sabancı ünv doğru gidin zaten mermerciler sitesini kime sorsan tarif eder.
ben gitttimmm kızlar bu ay çooook kötüydü yaa hiç bişey yok 0-3 ay ve bol bol prematüre bebek kıyafetleri vardı zaten herzaman izdaham olan yer bomboşdu çok şaşırdım olanların fiyatlarını yazayım
tşortlar 20 - 10 arası
penye şortlar 5 tl
biberonlar 5 tl
güneş kremleri 20 ile 5 tl arası
chicco multiway bebek arabası 179 tl
biberon emziği 1 tl
emzik 2 li 5 tl
bazı arkları arayıp gözlük istiyomusunuz diye sorucakdım ama kızlar gözlük yokdu. çok aradım.
yani kısaca bu ay deymez gitmeyin derim
bende gittim rezillikti vallahi.paramla rezil oldum sıcakta...bomboşmuyduu o bomboş halimiydii ağzım acık kaldı benimm :)))))))))))) birdaha asla gitmem...zaten eşimde hayatta götürmez birdaha onun yüzünden bakmnadan aldım anakucagını.
zar zor bi anakucagı emzik biberon ,süt sağma pompası birtane tulum aldım o kadar..
ondada aldıgım ana kucagını esimin sayesinde acıp bakmadım oyuncak kısmı yok. artık ayrı satılanlardan alıp takıcam.
bende 5 de oradaydım önümde 20 kişi vardı içeri girdiğimde kutuların içi bomboştuu o ne rezillik yaaa aynen paranla rezillik eşim bir daha asla getirmem dedi seni buraya..
bende güneş gözlüğü aldım 3 tane tanesi 20 tl den
güneş kremi aldım öncesi-sonrası diye 5 tl den
temizleme sütü aldım 5 tl den
ayrı krem aldım 50 faktörlü 5 tl den
şampuan aldım 5 tl den
banyoda oyuncakları için file aldım 5 tl den