Doğuma Hazırlık Chicco lite way bebek arabasi kullanan varmi??Ya da sizce nasi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gamze_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
80
0
86
İstanbul
Arkadaslar aslinda böle baston tarzi modellerin yeni dogana olmadigini saniodum.ama bu model 0 dan itibaren kullanilmaya ayarlanmis, gecen gün inceledik magazada. baya da alan vardi o ara. kullanan yada bilen varmi.cok hafif ve pratik görünüodu.

ben kullanıyorum bebğim için. çok memnunu. kesinlikle tavsiye edrim. çok hafif olması tam aanlamıyla bir avantaj. kaldırımları atlarken kolayca kaldırabiliyorsun. bebğim biraz rahatsız. her cuma hastaneye gidiyoruz doğduğundan beri. özellikle hastanede çok pratik oldu bizim için. beğenerek almıştık ve beğenerekte kullanıyoruz. hiç pişman olmadık 4aydır....

baston puset hafif ama özellikle bebek uyuduğunda sırt kemiğini destekleyici şekilde kademeli olarak düzleştirilmesine olanak sağlıyorsa tavsiye ederim.ama benim birçok gördügüm şey pusette uyuyan çocukların sanki ayakta uyuyor gibi olması sırtları havada duruyor bu da çok sağlıksız canım.
benim kullandığım pierre cardin ve 2 kademe de arkaya doğru indiriliyor ve oğlum uyuduğunda bir kademe indiriyorum sonra bir kademe daha indiriyorum kafa hafif yukarda olacak şekilde sanki yatağında yatıyor gibi rahat uyuyor.buna dikkat et alırken .ve çift taraflı olmasına özen göster.belki dışarda gezerken rüzgar eser ya da güneş gelir direk çeviriverirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…