Kizlar merhaba,bu arabayi kullanan var mi aramizda? Cok kötü bir apartmanda yasiyorum,apartman kapısı disa dogru aciliyor ve kapidan hemen sonra arada hic düzlük olmadan merdivenler basliyor,bebek arabasini birakin bazen elimde pazar posetleriyle falan bile iceri girerken zorlaniyorum. Simdi bebek arabasi secmem lazim. Travel sistemlerin cogu beni cok zorlar bu konuda diye dusunuyorum. Ayrica arabamizin bagaji küçük yani yazin bir seyahate falan gidecek olsak cogu travel sistem ancak bir valizle bagaja sigar. Bir oglum daha var 2 yasinda. Minimum 4 kisi olacagiz yani,iki uc valizimiz olur. O sebeple bu lite way in travel sistemi ilgimi cekiyor. Baston puset gibi katlanabiliyor oluşu vs. Ana kucagi kullanma devri bittikten sonra tek parca halinde kapanabiliyor olusu. Internette yorumlar var ama emin olamiyorum,kullanan kisinin agzindan olmadigi icin. olumsuzu da var olumlusu da.Var midir aramizda bu arabayı kullanan? Tonlarca para vermek de istemiyorum, cunku buyuk oglum hic sevmedi bebek arabasini,bosa almis olduk,zaten memnun da kalmayinca elden cikardik o arabayi. Hadi kizlar bi el atin bu konuya:)