• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Chicco lite way kullananlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

esssen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
310
11
116
Ankara
Çok fazla araştırıp pierre cardin enigma almaya gidip chicco liteway aldık. Sürmesi çok rahat, çok hafif ve baston olmasına rağmen 0+

Artık çift yönlü olmasını bir kenara bırakıp bu arabanın gri rengini tercih ettik. (koliyi daha açmadık umarım memnun kalırız, çok açık renk çıkmaz) Aklıma takılan arabanın ön barı olmaması derken satıcı artık onu ayrıyetten sattıklarını 30tl ye temin edebileceğimizi söyledi. Şimdilik pişman değilim.
Ama doğuma daha var, henüz açmadık ve kullanmadık, sıkı pazarlık sonucu mağazadan bir andan almış bulunduk.

Acaba kullananlar ne yorum yapabilir bu araba hakkında?

Bende aldım ama henüz kullanmadım.Almadan önce epey araştırmıştım ve kullanıpta memnun olmayan bir kişiye bile rastlamadım.Ön barınada hiç gerek olmuyormuş.Kullanınca ihtiyaç duyarsam alıcam ön barıda.

Çok fazla araştırıp pierre cardin enigma almaya gidip chicco liteway aldık. Sürmesi çok rahat, çok hafif ve baston olmasına rağmen 0+

Artık çift yönlü olmasını bir kenara bırakıp bu arabanın gri rengini tercih ettik. (koliyi daha açmadık umarım memnun kalırız, çok açık renk çıkmaz) Aklıma takılan arabanın ön barı olmaması derken satıcı artık onu ayrıyetten sattıklarını 30tl ye temin edebileceğimizi söyledi. Şimdilik pişman değilim.
Ama doğuma daha var, henüz açmadık ve kullanmadık, sıkı pazarlık sonucu mağazadan bir andan almış bulunduk.

Acaba kullananlar ne yorum yapabilir bu araba hakkında?

Ben de, hamilelik sirasinda cok arastirip, bebis dogunca Chicco Liteway aldim. Istedigim, dogumdan itibaren kullanilabilen, hafif bir bebek arabasiydi. Hantal bir sey alinca, daha sonra, hafif birsey almak zorunda kaliniyor.
Bir yonu disinda, arabanin hafif olmasindan, kolay acilir olmasindan ve kolay suruluyor olmasindan cok memnunum. Memnun olmadigim yonu ise, tentesinin tam kapanmiyor olmasi. Ozellikle bebek uyuyunca, ustunu tamamen kapatmak istiyorum. Kimse gormesin, rahatsiz olmasin diye (Cok kucuk bebisler cok ilgi cekiyor-Herkes bakip sevmek istiyor). Ama tentesi tam kapanmadigi icin bu pek de mumkun degil. Fermuarini cozup asagiya indirdiginizde de ustu acik kaliyor. Ama bunun icin soyle bir formul bulduk. Bebis uyuyunca tentesinin acik kalan kismini battaniye ile ortuyoruz. Bunu da alisveris merkezlerinde, diger bebek arabalarinda gorduk.

Bu arada, on barini biz de almadik. Ileride bebegimiz cok hareketli olursa alacagiz.

Son düzenleme:
merhabalar.bende alamk istiyorum ama ön barının olmamamsı çok kafama takıldı.
çok sorun olur mu?yada ne gibi sorun olur.
benim kızım 1 yaşında.

bizde lite way kullanıyoruz..ön barı yok ama hiç problem olmadu şu zamana kadar..kemerini takıp sıkılığını ayarlandığında kayma vs.olmuyor..ayrıca yağmurluğu rüzgarlığı çantası tentesi çok işimizi görüyor...bizde kırmızısı var kullanmı çok rahat ...önlerin tek teker olması da çok güzel dönüş sağlıyor..valla ben tüm arkadaşlarıma tavsiye ederek aldırdım:34:

bizde lite way kullanıyoruz..ön barı yok ama hiç problem olmadu şu zamana kadar..kemerini takıp sıkılığını ayarlandığında kayma vs.olmuyor..ayrıca yağmurluğu rüzgarlığı çantası tentesi çok işimizi görüyor...bizde kırmızısı var kullanmı çok rahat ...önlerin tek teker olması da çok güzel dönüş sağlıyor..valla ben tüm arkadaşlarıma tavsiye ederek aldırdım:34:

çok teşekkür ederim.kafam gerçektende karıştıktı.ve yarın karar vermem gerekiyordu.inşallah alacağım.
verdiğiniz bilgi için çok sağolun.
:90:

gerçekten çok memnunum..kızım şuan 2,5 yaşında ve ben 2.ye hamileyim kısmetse bu bebişimde de kullanacam...iyiyki kırmızı almışım diyorum kız da olsa erkekte olsa farketmiyor..unicex renk olduğundan

bende bu arabadan almayı düşünüyordum konu açılmış iyi olmuş.

ben de bebek arabası araştırıyorum, herkes beğenmiş ama şimdi baktım fiyatı diğer arabalara göre çok çok uygun... şaşırdım doğrusu...

valla o milyarlık bebek arabalarına bakınca fiyat farkına rağmen çok büyük eksiklerinin olmadığını düşünüyorum henüz kullanmadık ama..biz lila rengini aldık sırtının tam yatması avantajlı gibi göründü, bir de en çok hafifliğe önem veriyorum, keşke çift yönlü olabilseydi diyorum sadece, bakalım kullanıp görücez artık

bir tek ben memnun kalmadım herhalde, oğlum 3 aylık neredeyse, ama arabayı dışarda kullanmak çok zor geldi bana, devriliverecekmiş gibi, ben de hafif olsun istemiştim ama şimdi pişman oldum. ilk aylarda anneye bakar olmalı bence ayrıca bebek sakinleşmesi açısından. çok araştırıp herkes memnun diye bunu aldık, sonradan baston ihtiyacı olmasın diye. ama rahat edemedim şahsen.

bir tek ben memnun kalmadım herhalde, oğlum 3 aylık neredeyse, ama arabayı dışarda kullanmak çok zor geldi bana, devriliverecekmiş gibi, ben de hafif olsun istemiştim ama şimdi pişman oldum. ilk aylarda anneye bakar olmalı bence ayrıca bebek sakinleşmesi açısından. çok araştırıp herkes memnun diye bunu aldık, sonradan baston ihtiyacı olmasın diye. ama rahat edemedim şahsen.

bu tarz bebek arabaları 6 aydan büyük çocuklar için daha iyi daha kullanışlı.
6 aydan küçük çocuklara tavsiye edilmiyor.

Son düzenleme:
kızlar bu araba nette 250 den 450 ye kadar gidiyor,kafam karıştı açıkcası sizler ne kadara aldınız ?

Kızlar bende chicco liteway aldım bebeğim için, kime sorsam çok memnun olduğunu söyledi.Kocaman hantal araba almaktansa bence bu tarz hafif arabalar almak daha mantıklı

ben de özellikleri hemen hemen aynı kraft wind baston aldım.
fiyatıda daha uygun.275 dediler.250 ye aldım.
memnunum.ama daha da hafif olabilirdi.ayrıca tekerleklerinde amortisör yok.
eski arabama göre bayagı hafif.

Kizlar benim 1yasinda kizim var elinde olupta satmak istyen varsa ben almak istiyorum kiz oldugu icin ya sinsiyah olani siyah beyaz yada pembe baska renk dusunmuyorum

Ben de Chicco Lite Way Plus Travel Sistem bebek arabasını aldım bebeğin yüzü sana dönük olacak şekilde puset monte ediliyor. Bebek büyüdüğünde ise çıkarıp baston puset şeklinde kullanıyorsun. Baston puset de doğduktan itibaren kullanılıyor dediler ama içimiz rahat etmedi ki zaten puset almak zorunlu bu yüzden ikisi beraber olandan aldık 680di fiyatı. indirim çekiyle falan 580e geldi jokerden aldık.Henüz daha kullanmadık fakat kaç kere gittik bi türlü bebek arabasını alamadık beğenemedik o kadar büyük ve ağırdı ki çoğu korktuk hem arabamız küçük bagaja sığmazdı diğerleri. tekerleri bile çıkıyor küçülüyor en çok onu beğendik ve aldık umarım memnun kalırız.

Back
X