Benim bebiş daha çok ufak doğum da nasipse mart ayında ama ben sadece internetten araştırma yapıyorum, yorum okuyor videoları izliyorum. En azından kafamda bir fikir olsun diye. Biz eşimle ailelerimizden uzak olduğumuz için yazları ve bayramları çok seyahat ediyoruz. O yüzdn bagaja rahatça sığması çok önemli. Bence rahat katlanıp az yer kaplamalı, çünkü her zaman eşiniz yanınızda olmayabilir ve ev gezmelerine yada parka çıktığınızda o arabayı katlayıp arabanın bagajına yerleştirmek yada kat kat merdiven çıkarmak çok zor( arkadaşlarımdan biliyorum) ben travel sistem olsun isterim ama onlar çok hantal. yorumlardan okuyup en çok rağbet gören modeller ise şunlardı;
Baby2go proton( travel sistem değil ama katlaması çok kolay ve az yer kaplıyor)
Graco Fusio(travel sistem fakat oto koltuğu arabanın üstüne değil arabanın iç mekanızması çıkarılıp yerleştiriliyor bu da ağırlık açısından avantaj, katlanınca çok az yer kaplıyor)
Chicco for me ( özellikleri graco gibi)
Ve en beğendiğim chicco lite way plus ( hafif ve az yer kaplıyor hem de ilk zamanlar için oto koltuğu size dönük yerleşiyor ilerleyen zamanlarda da gayet hafif. Tek eksiği ön bar o da ekstra temin edilebiliyormuş zaten. Chicconun kalitesi zaten çok iyi)
Asla almayın denen markalar pierre cardin( yürürken ayakların tekere çarpması)
Ben şahsen kraft da istemiyorum. Malzemesi biraz kalitesiz geliyor. (Şahsi fikrim)
Tabii bunlar sadece video ve kullanıcı yorumları üzerine edindiğim fikirler gidip bakınca fikir değişebilir . Allah herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.
Baby2go proton( travel sistem değil ama katlaması çok kolay ve az yer kaplıyor)
Graco Fusio(travel sistem fakat oto koltuğu arabanın üstüne değil arabanın iç mekanızması çıkarılıp yerleştiriliyor bu da ağırlık açısından avantaj, katlanınca çok az yer kaplıyor)
Chicco for me ( özellikleri graco gibi)
Ve en beğendiğim chicco lite way plus ( hafif ve az yer kaplıyor hem de ilk zamanlar için oto koltuğu size dönük yerleşiyor ilerleyen zamanlarda da gayet hafif. Tek eksiği ön bar o da ekstra temin edilebiliyormuş zaten. Chicconun kalitesi zaten çok iyi)
Asla almayın denen markalar pierre cardin( yürürken ayakların tekere çarpması)
Ben şahsen kraft da istemiyorum. Malzemesi biraz kalitesiz geliyor. (Şahsi fikrim)
Tabii bunlar sadece video ve kullanıcı yorumları üzerine edindiğim fikirler gidip bakınca fikir değişebilir . Allah herkese bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin.