Doğuma Hazırlık Chicco Park Yatak

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zodiaco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2007
123
0
96
İstanbul
Merhabalar,

Sepet yerine park yatak aldım ancak anlamadığım bir konu var. Bazıları park yatak içine şilte de alıyorlarmıs. Alınması lazım mı?

Bende internetten arastırınca şilte adını gördüm canım :)) Şilte döşek yatak gibi birsey

Valla Kizlar Bende Park Yatak Aldim Ama Içine Muhakkak Yatak Alinmasi Gerekiyor Yoksa Sert Olur Ortopedik Yataklar Var Onlardan Alcam Ben Daha

arkadaşım bu şilte dediğin çocuğun yatabileceği türden bişeymi...ben böyle birşey duymamıştım...

Tamam Biliyorumda Sert Yerde Yatmasi Gerektirdiğini Fakat Benim Dediğim Yetişkinlerin Yattigi Yataklardan Degil Ince Ve Ortopedik Valla çook Deişik Bişi Ben Almadim Ama Gördüm Alinca Inşallah Size Fotg. Koyarim Bakarsiniz Sirf Park Yataklar Için üretilmiş.

valla cok sevinirim... Yardımınız icin cok teşekkürler a.s.

Benim baktığım park yatağın kendisinin vardı şiltesi.Yaklaşık 2 cm kalınlığında sert ve katlanabilen ince bir minder gibiydi.Oyun parkı amaçlı o ama sanırım.Beşik olarak kullanınca yatak gerekiyor.Googleda arayınca şilte olarak ayrı da satılıyormuş ve baya minder gibi ve yumuşaklar.İnce pamuk yatak gibi.

kızlar ben park yatak aldım kendısının şiltesi vardı,ince yastık gıbı birşey

gerçi ben yatak diye düşünerek almamıştım,oyun parkı dıye düşünerek almıştım,ama ondada yatırıyorlarmış bebeği belki ılk aylarda kolay olur geceleri bebek odasına sureklı gıtmektense şu parkı yanıma koyarım orda yatar dıyorum ama bakalım artık

Bende park yatak düşünüyorum fot. koyarsan çok iyi olur :)

kızlar bende park yatak aldım içinde şiltesi war sert biras ama genelde içine o boyutta sünger kestiriyorlar ortopedik yatk biras garip olur içinde.stork marka fiyatıda uygun.internetten aldık. çok güsel bişi:)tavsiye ederim.

bende park yatak aldım ama içinde zaten şiltesi var ılerde asagıya gecırınce yatak almayı dusundum ben sımdı herhangı bır ek malzemeye gerek yok zaten bebekler ıcın ortopedık dedı aldıgım magazada senınde sıltesı vardır muhakkak chıccodan aldıysan bende ordan aldım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…