Bebek İkinci El CHİCCO POLLY MAMA SANDALYESİ ARIYORUM...

ketyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2013
97
7
Temiz kullanılmış, deformasyonu olmayan chicco polly mama sandalyesi arıyorum.. Elinde olan ve satmak isteyen arkadaşlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.

hangi şehiresiniz? ankaradaysanız chicco happy snack modeli var bizde, tertemiz duruyor.. çoğu parçasını takmadık bile

hangi şehiresiniz? ankaradaysanız chicco happy snack modeli var bizde, tertemiz duruyor.. çoğu parçasını takmadık bile
Merhabalar; öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Çift kılıflı Polly modelini düşünüyorum.

Merhaba öncelikle çok teşekkür ederim.. Ayy ne güzel denk gelmiş sıfır hemde güle güle kullanın iyi günlerde inş.. Bende bakıyorum ama denk gelmedi bir türlü :KK43:.. yukarıda verdiğiniz kadınlar kulübündeki link hata diyerek açılmıyor sizde açılıyor mu acaba ?

canm link atmak yasakmış tutumlu anne yaz çıkıyo zaten

Temiz kullanılmış, deformasyonu olmayan chicco polly mama sandalyesi arıyorum.. Elinde olan ve satmak isteyen arkadaşlar varsa yardimci olurlarsa sevinirim.
Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi Sea World bu modeli var elimde, kılıflarını gönderdim servise değişecek deformasyon vardı, hiçbir problemi yoktur, 02/09/2015 tede garantisi bitiyor. 150 liradır fiyatı izmir olursa elden teslim alabilirsiniz.

Chicco Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi Sea World bu modeli var elimde, kılıflarını gönderdim servise değişecek deformasyon vardı, hiçbir problemi yoktur, 02/09/2015 tede garantisi bitiyor. 150 liradır fiyatı izmir olursa elden teslim alabilirsiniz.
Merhaba; mama sandalyesi ni sifir aldım. İlginiz için teşekkürler..

X