M musbet Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2010 295 9 68 Kocaeli 9 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi musbet #1 arkadaşlar chicco skip puset almak istiyorum kızım şu anda 6 aylık bebek arabamız var ama yazın kullanmak için puset almak istiyorum hem öok hafif olması hemde tam yatar pozisyonunun olmasını istiyorum hemde fiyatı uygun olmalı bu puseti kullanan varmı memnunmusunuz yada bu özelliklerde bildiğiniz başka marka varmı arkadaşlar Chicco Skip Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! http://www.e-bebek.com/pusetler/chicco/chicco_yeni_ct_05_evolution_puset/CHI-8714 bu pusette güzel hoşuma gitti Son düzenleme: 9 Mart 2011
arkadaşlar chicco skip puset almak istiyorum kızım şu anda 6 aylık bebek arabamız var ama yazın kullanmak için puset almak istiyorum hem öok hafif olması hemde tam yatar pozisyonunun olmasını istiyorum hemde fiyatı uygun olmalı bu puseti kullanan varmı memnunmusunuz yada bu özelliklerde bildiğiniz başka marka varmı arkadaşlar Chicco Skip Bebek Arabası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! http://www.e-bebek.com/pusetler/chicco/chicco_yeni_ct_05_evolution_puset/CHI-8714 bu pusette güzel hoşuma gitti
M musbet Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2010 295 9 68 Kocaeli 15 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi musbet #2 ardaşlar yokmu hiç skip puset kullanan
B Blanche Guru Kayıtlı Üye 15 Ekim 2007 57 39 298 İstanbul 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi musbet #3 Ben de kızım 6 aylıkken aldım ama memnun kalmadım. Tam yatan ve çift yönlü kullanılan bir model tercih edin derim.
Ben de kızım 6 aylıkken aldım ama memnun kalmadım. Tam yatan ve çift yönlü kullanılan bir model tercih edin derim.
M musbet Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2010 295 9 68 Kocaeli 23 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi musbet #4 canım teşekkür ederim yorumun için bende vazgeçtim almaktan ve cybex trevel sistem aldım çok memnunum alacaklara tavsiye ederim
canım teşekkür ederim yorumun için bende vazgeçtim almaktan ve cybex trevel sistem aldım çok memnunum alacaklara tavsiye ederim