Kızlar epeyidir bebek arabası araştırıyorum en sonunda baston tipi hafif olanlardan almaya karar verdim. Katlaninca da fazla yer kaplamamaliydi. Bahar bebeği olacagi icin sık sık gezeriz ilk aylarda bile diye düşündüğümden tam yatsın istiyordum. Sonunda liteway almaya karar verdim. Ama şu ara piyasada fazla yokmuş. Sonra yurt dışındaki sitelerde anakucaklisini gördüm. Bebeği daha rahat ettirir diye düşünüyorum ama yine de karar vermiş değilim. Dün fuarda bizzat inceledim. Normali ile arasında hiçbir fark yokmuş. Bu arada fiyatını sormayı unuttum. Bilen var mı? Ürün henüz Türkiye'ye gelmemiş. Sadece fuarda vardi. Mayıs ayında gelecekmiş. Bu arada normal liteway kullanan var mı? Ürün arkaya devrilmeye pek bir hevesli gibi boşken acaba bebek yatinca biraz dengeler mi? Sepeti yeterli geliyor mu size? Bir de en önemlisi bir elinizde bebek varken açıp kapatmak kolay mı? Bir de kaldirimlari inip cikarken zorluk cekiyor musunuz? Kullanan annelerin yorumları benim icin çok önemli. Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum. Bu arada Mart ayında liteway alımı yapacaklarmis. Stoklar çoğalır, fiyatlar düşer, istediğiniz rengi vs bulamazsanız acele etmeyin bence. Hatta yeni bir rengini getireceklermis ilk kez, koyu pembe ve füme karışımı. Metal aksamı da siyah. Resimde çok hoş duruyordu. Gelse de görsek...
Ben de ilk bebeğim için almayı düşünüyordum. Fakat oturak kısmı bana dar göründü. Çocuk biraz büyüyünce sığmaz diye düşündüğüm için multiway modelini aldım. Halen kullanıyorum ve memnunum
Ben de ilk bebeğim için almayı düşünüyordum. Fakat oturak kısmı bana dar göründü. Çocuk biraz büyüyünce sığmaz diye düşündüğüm için multiway modelini aldım. Halen kullanıyorum ve memnunum
Ben deneme amaçlı 4 yaşındaki oğlumu bindirdim. 17 kilo olduğunu söyledim hemen bir oturup kalktı ama sığdığını gördüm. Ben de dar olduğunu düşünmüştüm ama değilmiş. Tabi çocuktan çocuğa farkeder. Ama benim bu konudaki endişem yok oldu.
İşte bunu duyduğuma sevindim. Araştırırken yurtdışında travel sisteminin satıldığını görüp heveslendim. ama türkiyeye ne zaman gelir hiç bir fikrim yoktu. mayısta olduğunu duyunca sevindim. Fiyatı ne kadar olur acaba?? fuarda bununla ilgili bi bilgi vermişler miydi?
Modelin adı liteway plus diye geçiyor. Şurdaki videosunu izleyebilirsiniz.. Chicco Liteway PLUS video
İşte bunu duyduğuma sevindim. Araştırırken yurtdışında travel sisteminin satıldığını görüp heveslendim. ama türkiyeye ne zaman gelir hiç bir fikrim yoktu. mayısta olduğunu duyunca sevindim. Fiyatı ne kadar olur acaba?? fuarda bununla ilgili bi bilgi vermişler miydi?
Modelin adı liteway plus diye geçiyor. Şurdaki videosunu izleyebilirsiniz.. Chicco Liteway PLUS video
Fiyat konusunda ne yazık ki bir bilgiye sahip değilim. Bu arada yurt dısında satılan modellerde gozetleme penceresi ve bardak tutucusu da var. Ama nedense Türkiye'ye gelenlerde yok! Eşim de şu ara Almanya'ya gitti fuar için. Bakalım fırsat bulursa puset de ısmarladım. Alırsa resim koyarım. Yoksa ben Mayıs'ı bekleyemeden normal bir liteway alıp geçedebilirim. Doguma bağlı.
Yurtdışındaki sitelere baktım, 175 $'a satılıyor. Plus olmayanı da 135$ dı. Bir de tam anlayamadım ama sanırım pusetin yan tarafında tasıma kolu da vardı. Kapatinca kolay taşımak icin.
Fiyat konusunda ne yazık ki bir bilgiye sahip değilim. Bu arada yurt dısında satılan modellerde gozetleme penceresi ve bardak tutucusu da var. Ama nedense Türkiye'ye gelenlerde yok! Eşim de şu ara Almanya'ya gitti fuar için. Bakalım fırsat bulursa puset de ısmarladım. Alırsa resim koyarım. Yoksa ben Mayıs'ı bekleyemeden normal bir liteway alıp geçedebilirim. Doguma bağlı.