Kızlar epeyidir bebek arabası araştırıyorum en sonunda baston tipi hafif olanlardan almaya karar verdim. Katlaninca da fazla yer kaplamamaliydi. Bahar bebeği olacagi icin sık sık gezeriz ilk aylarda bile diye düşündüğümden tam yatsın istiyordum. Sonunda liteway almaya karar verdim. Ama şu ara piyasada fazla yokmuş. Sonra yurt dışındaki sitelerde anakucaklisini gördüm. Bebeği daha rahat ettirir diye düşünüyorum ama yine de karar vermiş değilim. Dün fuarda bizzat inceledim. Normali ile arasında hiçbir fark yokmuş. Bu arada fiyatını sormayı unuttum. Bilen var mı? Ürün henüz Türkiye'ye gelmemiş. Sadece fuarda vardi. Mayıs ayında gelecekmiş. Bu arada normal liteway kullanan var mı? Ürün arkaya devrilmeye pek bir hevesli gibi boşken acaba bebek yatinca biraz dengeler mi? Sepeti yeterli geliyor mu size? Bir de en önemlisi bir elinizde bebek varken açıp kapatmak kolay mı? Bir de kaldirimlari inip cikarken zorluk cekiyor musunuz? Kullanan annelerin yorumları benim icin çok önemli. Aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum. Bu arada Mart ayında liteway alımı yapacaklarmis. Stoklar çoğalır, fiyatlar düşer, istediğiniz rengi vs bulamazsanız acele etmeyin bence. Hatta yeni bir rengini getireceklermis ilk kez, koyu pembe ve füme karışımı. Metal aksamı da siyah. Resimde çok hoş duruyordu. Gelse de görsek...