bende sana buyuk bır sıddetle katılıyorum ve gereksız pahalı.. Mothercare ın pırlanta gunlerını takıp edıyorum bende
ocakta hangı tarıh peki
bna cok uzak gerçi:hulya:
bende abladan etkilenip mothercareden alıyordum çoğu kıyafetini,henüz yıkamadım nasıl iyimi bilmiyorum ama çinde üretim yapması bile dezavantaj,zaten indrime bir girdiklerinde hepsini uygun fiyata bulabiliyorsunuz,weniceden daha önce hiçbişey almamışdım ama bu indiriminde ordanda aldım,5tl badyler,10tl pantolanlar,%100pamuk ve türk malı diyor,göreceğiz iyimi kötümümothercare icin de aynisi gecerli. ingilterenin dandik markasi mothercare'i Turkiye'de kaliteli diye yutturuyorlar. tum yikama talimatlarina uymama ragmen mothercare kiyafetlerin yuzde 80i ya esnedi, ya pamuklasti. aralarda saglam kalanlar oldu, ama denk gelirsen. ingiltere ve amerika'nin cok cok kaliteli markalari var (osh kosh, the children's place, early days, carter's, old navy, gymboree, vs.) ama maalesef burada satilmiyorlar. su an turkiye'de olan sadece baby gap ve zara'yi onerebilirim. h&m ve cichild'i de bulabilirsiniz. next bile mothercare'den iyidir. digerlerini yurtdisindan getirtme imkaniniz varsa alin. turkiye'de satilan internet siteleri var (sahsi olarak yurtdisindan getirip satiyorlar). site ismi veremeyecegim icin yazamiyorum. bu markalari kullandiktan sonra mothercare'in yuzune bakmazsiniz. ben mothercare ile bir bebek buyutemezken, childrens place ile 5 bebek buyuttuk hala ilk alindigi gunku gibi kaldilar. ustelik oyle bir dizayn yapiyorlar ki, tam bebegin vucut gelisimine ve yapisina gore oluyor. ornegin cift kat oluyor, ic kattaki kumas terletmiyor, distaki yagmur gecirmiyor, vs. ya da 6-9 ay aliyorsunuz, bebek 6 aylikken de tam ustune gore oluyor, 9 aylikken de.
bu konuda doluymusum demek ki, ne cok yazdim :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?