• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Chorıomon iğne ile gebe kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sutanesikadar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
41
26
3
31
Merhaba :KK16: bugün5 günlük klomen kullanımın ardından choriomon Çatlatma iğnesini oldum. sonrası için artık Allah’ın takdirine bırakıyorum 🙏 daha önceden bu iğneden vurulan ve gebe kalanlar oldu mu merak ediyorum . Bu süreçte verebileceğiniz ekstra tavsiyeniz var mıdır ?
Sevgiler

Merhaba :KK16: bugün5 günlük klomen kullanımın ardından choriomon Çatlatma iğnesini oldum. sonrası için artık Allah’ın takdirine bırakıyorum 🙏 daha önceden bu iğneden vurulan ve gebe kalanlar oldu mu merak ediyorum . Bu süreçte verebileceğiniz ekstra tavsiyeniz var mıdır ?
Sevgiler
Şu an bu süreçten geçiyorum tamamıyla aynısı sonucunuz ne oldu acaba?

Sevgiler
ben kaldım canım ilk denemede klomen ve choriomon iğne ile ama düşük oldu pıhtılaşmam varmış

Back
X