- 30 Aralık 2009
- 23.923
- 96.321
- 1.123
revadır bebişim inan bana revadır :))Keşke bu olsa bende bırakırdım ve dediğin gibi izlerdim ama tatlım 15 senedir bu bırakmaları toparlayamadık ..ki düşünsene seyretmek için bıraktın ne olur tekrar bir geri dönüş ve tekrar toparlamaa..adamların beceriksizliklerini topla topla nereye kadar ..
ama öyle deme düşünsene TÜRKİYEMİN şunun yönettiğinii. ay ALLAH korusunn..o kadar beceriksiz, okadar plansız, o kadar boş konuşuyorki yeminlen uykum geliyor o konuşunca..bizim kemal işte aynı kemal :) plansız boş konuşan beceriksiz pek ciddiye almamak gerekiyo :)
Kadın kadın niye öyle diyorsun belki adamın basireti baglıdır iktidar gidince açılmıştır o dilcagız..ama öyle deme düşünsene TÜRKİYEMİN şunun yönettiğinii. ay ALLAH korusunn..o kadar beceriksiz, okadar plansız, o kadar boş konuşuyorki yeminlen uykum geliyor o konuşunca..
ama öyle deme düşünsene TÜRKİYEMİN şunun yönettiğinii. ay ALLAH korusunn..o kadar beceriksiz, okadar plansız, o kadar boş konuşuyorki yeminlen uykum geliyor o konuşunca..
Kadın kadın niye öyle diyorsun belki adamın basireti baglıdır iktidar gidince açılmıştır o dilcagız..
Unuttugu projeleri aklında tutuyordur artık bir bir..Lütfen kakao !
Ablacım valla bana kalırsa Recep daha ideal :)Bu kadarda değil yani,birileriye kıyaslayın bakalım kemal mi recep mi.
ben hayal kurmuyorum.asla istemiyorum da ama dolmabahçede bu koalisyonun temeli atıldı zatenEvet bende bu celiskilerden bahsettim. Akp yi hdp nin meclise girmesinden sorumlu tutanlar suan hdp ile koalisyon hayali kuruyor, değinmek istediğim bu. Akp bu anlamda en ılımlı parti, bence prensipte anlaştıktan sonra hepsiyle koalisyon kurabilir.
oralara kadar gidersek neler çıkar ortaya teee.. işteee bir tanesi..Valla o bebek katilini bebek katili ettirenlerin kimler oldugu ortada önce onlar bir çıksın şu er meydanına pardon kadın meydanına..
Kürdün hakkını gözetmeyen ismet'ten başlasak günümüze kadar abaw liste epeyi kabarık
Ablacım valla bana kalırsa Recep daha ideal :)
kadesa ben kime geldiğini biliyorum o lafların. bakıyorum ayna.zeka konusunda mune ilgilenir seninle.
Atatürkçüyüm ve hdp yi bir kez bile savunmadım.hatta benim gibi bir çok kişi öyle.
lütfen ortaya laf atma isim ver o zaman zekanı konuştur bizde görelim.
Kadın kadın niye öyle diyorsun belki adamın basireti baglıdır iktidar gidince açılmıştır o dilcagız..
Unuttugu projeleri aklında tutuyordur artık bir bir..Lütfen kakao !
oylar düşünce tüm ahali birden milliyetçi oldu.gözlerim yaşarıyor doğrusu.gurur duyuyorumAkepeliler de Atatürk'ü bir sever bir sever,sormayın gitsin.Andımız kaldırılırken,devlet dairelerinden TC yazıları kaldırılırken,Rte "milliyetçiliği ayaklar altına aldık" derken,"Atatürk" adını ağzına almamak için ondan Gazi Gazi diye bahsederken, çözüm süreci falan filan ayağına Apo'yla pazarlıklar yapılırken Atatürk değerlerine hiç zeval gelmemişti çünkü,şimdi Hdp barajı aşınca geldi.Siz önce hdp kimin sayesinde var ve mecliste önce onu bi düşünün de milletin Atatürkçülüğünü sorgulamak gibi haddiniz olmayan işlere ondan sonra kalkışırsınız.
CHP MHP ile koalisyon yapmaz çünkü milletvekili sayısı yetersizMHP CHP ile koalisyon yapacak tabi nasılki ekmelettin ihsanoğlunu çatı adayı yaptılarsa
üni den sınıf arkadaşı olan devlet bahçeli ve kemal kılıçdaroğlu uzlaşacak HDP ise dışarıdan destek verecek
şuradan AKP ye el sallamak istiyorum
MHP CHP ile koalisyon yapacak tabi nasılki ekmelettin ihsanoğlunu çatı adayı yaptılarsa
üni den sınıf arkadaşı olan devlet bahçeli ve kemal kılıçdaroğlu uzlaşacak HDP ise dışarıdan destek verecek
şuradan AKP ye el sallamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?