Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bari bahsettigin ilk gorseldeki Mesut Yilmaz da CHPli olsa..Şimdi sağdan soldan görselleri toplayıp yapıştırmışsın, bir haber niteliği yok, link yok, bu konu kapanır zaten. Ama kapanmadan yazayım Akp için çalıştığını bu denli belli etme. Ne bileyim bir kerede 3 tane görsel yapıştır falan maksimum kadrolu çalışan gibi davranma :) Az biraz akılcı davranın ama yaa bu aktrollerde seviye neden bu kadar düşük?
Bir de ilk görsele yorum yapmadan geçemeyeceğim, önünde hazır ola geçilen, kaskatı kesilinen, korkulan bir cumhurbaşkanını övülecek bir şey gibi göstermek sence de biraz garip değil mi?
Ama vermissinBari bahsettigin ilk gorseldeki Mesut Yilmaz da CHPli olsa..Ne bulsa getirip yapistirmis iste, cevap vermeye bile gerek duymadim..
Atatürk'uun mal varlığıyla Tayyip 'in mal varligini karsilastiran kafa nasil bir kafadir.? Ne icip bu kafaya ulasiyorlar iste bunu cok merak ediyorum![]()
Ataturkun malvarligi diye birsey kalmamis ki ortada, ne ogluna gemicikler, ne karisina hastane zincirleri, ne de sifirlanamayan avrolar.. Ne varsa Turk halkina miras birakmis, simdikiler de ondan kalanlari hic etmekle mesguller, AOCde halkina biraktigi ormana yapilan agac katliami ve kacak saray sadece bir ornek.. Utanmadan neyi yaziyorlar, neyi neyle karsilastiriyorlar anlamak mumkun degil..Atatürk'uun mal varlığıyla Tayyip 'in mal varligini karsilastiran kafa nasil bir kafadir.? Ne icip bu kafaya ulasiyorlar iste bunu cok merak ediyorum![]()
Neden ikiside devlet adami degil mi .Biri devletin kurucusu diye ona daha mi fazla verelim.
Senin hakikatten de yazacak bir yorumun veya kendine ait bir fikrin yok degil mi? Isin gucun insanlarla ugrasip bos bos cevaplar vermek.. Ben senin yazdiklarini okudugumda aklima direkt ne geliyor biliyor musun? Bundan 10 sene kadar once is arayan bir arkadasima is basvurusu yaptigi yerden soylenen isi.. "Al su carsafi giy ve butun gun carsi pazar dolas.. Karsiliginda da dolgun bir maas.." Iste sen bana sadece bunu hatirlatiyorsun nedense..Ama vermissin
arkadaşınız işi kabul ettimiSenin hakikatten de yazacak bir yorumun veya kendine ait bir fikrin yok degil mi? Isin gucun insanlarla ugrasip bos bos cevaplar vermek.. Ben senin yazdiklarini okudugumda aklima direkt ne geliyor biliyor musun? Bundan 10 sene kadar once is arayan bir arkadasima is basvurusu yaptigi yerden soylenen isi.. "Al su carsafi giy ve butun gun carsi pazar dolas.. Karsiliginda da dolgun bir maas.." Iste sen bana sadece bunu hatirlatiyorsun nedense..
arkadaşınız işi kabul ettimi
Ama ayni gorusu paylasniyoruz niye bu kadar sasiriyorsunPESSSSSSS!!!!!!!!
BU YORUMUNDAN SONRA ÇOK SIKI TAKİPÇİNİM..
RTE = ATATÜRK = OSMAN BEY..
Evet haklisin mi ? diyeyimmm.Senin hakikatten de yazacak bir yorumun veya kendine ait bir fikrin yok degil mi? Isin gucun insanlarla ugrasip bos bos cevaplar vermek.. Ben senin yazdiklarini okudugumda aklima direkt ne geliyor biliyor musun? Bundan 10 sene kadar once is arayan bir arkadasima is basvurusu yaptigi yerden soylenen isi.. "Al su carsafi giy ve butun gun carsi pazar dolas.. Karsiliginda da dolgun bir maas.." Iste sen bana sadece bunu hatirlatiyorsun nedense..
Carsafli adam yer kacinnnnnn
Zombi hatta mutantt
Cubbelide kan emerrr![]()
cumlemizzzBu polemige girmiyor halinse ban yemen yakin.
Ama ayni gorusu paylasniyoruz niye bu kadar sasiriyorsun
Evet haklisin mi ? diyeyimmm.
Sen nasil yazmami istersen o yonde mi yazayim.Dur birazdan cahillige gelir konu.pardonnn polemige girmiyrum....Bu haftanin modasiii
AYNI FIKRIMI MI PAYLASIYORUZ..
NE DIYOSUN BACIM SEN ?? NE İÇTİN YINE