- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay onlari bende biliyorum yaa Saraylim. Bir aralar kordonda ayni kisiler, bi asagi bi yukari gidip geliyorlardi. Sonra cubbeliler falan cikti. Bildiri falan tutusturuyorlardi elimize Alsancakda. Bi ogrendikki para ile tutulmuslar, insanlari carsaf modasina alistirmaya calisiyorlarmis. Hey gidi gunler heeey...Senin hakikatten de yazacak bir yorumun veya kendine ait bir fikrin yok degil mi? Isin gucun insanlarla ugrasip bos bos cevaplar vermek.. Ben senin yazdiklarini okudugumda aklima direkt ne geliyor biliyor musun? Bundan 10 sene kadar once is arayan bir arkadasima is basvurusu yaptigi yerden soylenen isi.. "Al su carsafi giy ve butun gun carsi pazar dolas.. Karsiliginda da dolgun bir maas.." Iste sen bana sadece bunu hatirlatiyorsun nedense..
Tayyip Ataturkun ayaginin altindaki paspas olamaz da ondanNeden ikiside devlet adami degil mi .Biri devletin kurucusu diye ona daha mi fazla verelim.
O senin gorusunTayyip Ataturkun ayaginin altindaki paspas olamaz da ondan
Yav he heee.O senin gorusun
Benim icin en buyuk devlet adami
Neden ikiside devlet adami degil mi .Biri devletin kurucusu diye ona daha mi fazla verelim.
Niye degistirdin mesajini? Kiyaslayan zaten akp kiyaslayan zaten Tayyip bey. Kendini surekli tek parti iktidariyla karsilastiriyor.O senin gorusun
Benim icin en buyuk devlet adami
Ataturkle kiyaslamak bile sacma zaman durum hersey farkliydi.Teknayni sey ikisininde buyuk bir devlet adami olmalari .Biri Ataturk
biri Recep Tayyip Erdogan.