CHP İzmir'de tanker dolaştırıyor

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
"TANKERLERİ HAZIRLADIK"

Bedri Serter, toplantıda yaptığı konuşmasında "Tankerler hazırladık, köylerimizde dolaşacak. Tankerlerin içi şu an boş ama 8 Haziran'da köylülere 1.5 liradan mazot vermek için içini dolduracağız" dedİ.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, seçim çalışmaları kapsamında "Köylülere bu tankerle 8 Haziran'da 1,5 liradan mazot vereceğiz" dedi.

1_6129_1.jpg

http://m.ensonhaber.com/haber.php?id=362258
2_2356.jpg

Şaka degil valla bak:KK53: Adamlar boş tanker dolaştiriyor ya ahahaha...Yani vaadlerimizin içi boş ama siz yine de bize oy verin diyolar kisaca ahahaha:KK57::KK53:
Birde boş tanker selfisi yapmislar koptum ahahshahaha:KK53::KK53:

4 defa acilisi yapilan tesisi tekrardan acma akilliligini gostererek secmeni acilisa getirip kandirmak kac puan ?

Aaaaa bak canim sen o işin aslini bile anlayamamissin ya..
Anlatayim sana:KK53:
Hani her firsatta halkin oylari ile secilen Cumhurbaskanini darbe anayasasina dayanarak ikide bir YSK ya sikayet ediyorlarya heh iste onlarin o sikayetlerini bertaraf etmek icin o canummm..Secimde ne kadar puştluk biliyorsaniz yapin diyen ( google yazin bakin kilictaroglu secimi kazanmak icin ne pustluk gerekiyorsa yapin diyor yazin) çati kurup sözde düşman olan ama arkadan birlik olup birbiri icin oy toplayanlara karsi halki ile buluşmak icin yapilan organizasyonlar onlar ok:KK53::KK76::KK14:
Adamlara bakinsana secimi kazanmak icin ne pustluk biliyolarsa yapacaklarmis..Her seçim bunu yapiyorlar demekki.. dur bulup ekleyeyim

Son düzenleme:
Ama sanirim CeHePe beyinler boş olarak görüyor yoksa akilli olarak görülen seçmene bu hareket yapilmaz:KK53::KK14:

boş olunca ne oluyor dolu olunca ne oluyor tanker?
Her parti seçilmeden önce seçim vaaatlerini yerine getirmeye kalksa ortalık carsamba pazarına döner.

Mitinglerine katılmayan görmeyen duymayan varsa vaadini duyurmak görsel bir algı yaratmak için yapılmış gayet mantıklı bir durum.
Ayrıca mazot tasımak tehlikeli durumlara sebep olabilir şuan sırf gösteriş için ''dolu tanker'' ile gezmenin bir anlamı yok.

Ahahaha bunu bile savunan ciktiya ahaha yani boş vaadi boş tankerle pekiştirmek mantikli zira millet dilleri ile söyledklerinde anlamiyor :KK53: Akillari yetmez anlamaya:KK14: Istifa edeceginide onun icin notere onaylatti bu millet anlamaz diye:KK53::KK14:

Erdogan konuşmasin diye CeHePe , MeHePe ve HeDePe tarafindan YSK ya yapilan sikayetler diye arastir, anlarsin ne alaksi var:KK14:

Ayrica gözen kaçti herhal..
Kilictaroglunun bu söyleside secim kazanmak icin ne pustluk biliyorsak yapmaliyiz onayina ne diyorsunuz:KK53::KK14:

Ahahaha bunu bile savunan ciktiya ahaha yani boş vaadi boş tankerle pekiştirmek mantikli zira millet dilleri ile söyledklerinde anlamiyor :KK53: Akillari yetmez anlamaya:KK14: Istifa edeceginide onun icin notere onaylatti bu millet anlamaz diye:KK53::KK14:

Üslubuna tavrına dikkat et!!!
Bizler burada fikirlerimizi paylasmak için yazıyoruz. Senin hakaretlerine maruz kalmak için değil. Haddini bil.. Bir düşünceyi savunuyorsan bunu kabul etmeyen diğer tüm insanlara hakaret etme hakkına sahip olmuyorsun.

hepimizin bildiği laflar var biz saygımızı koruyorsak sen de koruyacaksın mahalle arasında değilsin !!!!

mhp,chp,akp hepsi seçim vaadinde bulunuyor. Reklamlar cekıyor, afişler asıyor amaç ne? Bunu halka duyurmak.
Tankerin dolaşma amacı ne? vaadini halka duyurmak.
Bak duymuşsun işte faydalı olmuş chpnin tankeri. Amacları da buydu zaten.

Erdogan konuşmasin diye CeHePe , MeHePe ve HeDePe tarafindan YSK ya yapilan sikayetler diye arastir, anlarsin ne alaksi var:KK14:

Ayrica gözen kaçti herhal..
Kilictaroglunun bu söyleside secim kazanmak icin ne pustluk biliyorsak yapmaliyiz onayina ne diyorsunuz:KK53::KK14:

onayı nerede tam olarak?? hangi saniyede ''evet öyle dedi'' diyor?

Nihat duru'' ne yaparsan yap... ''diyor o da sözün devamını getirmesi için ''evet'' diyor .
lafın devamı daha gelmemiş bile. Gerisi daha duyulmamış bile ''evet'' dediği anda. Neye evet diyor?

Daha sonra bahsettiğin kısım geliyor ve kılıcdaroglundan ses yok?
İleriye sardım orada da yok?
Sen direkt saniyeyi ver bana da bir daha dinleyeyim ben onay cümlesi duyamadım ''cümle kurulduktan sonra''

Son düzenleme:
Ahaha evet diyir ama ne pustluk gerekirse yapilmaliya degiiiiilll..Cümlenin sonuna diyor öylemi:KK66:))Kendinizi komik duruma düsürüyorsunuz..

Recep secim oncesi ne diye gidip konusuyor ki? Ne diye oy istiyor ki? Anayasal suc degil mi? Cb tarafsiz olmayacak miydi? Yemin etmedi mi? Yoksa recep sadece sizin cumhurbaskaniniz mi? Hukuk bunun neresinde? Agir gelmistir bu sorular.Kolay kalkilamaz altindan.

Sizin taktigi kullanayim mi? milletin a.... koyanlari mesru kilan,birilerinin onune yatanlar,yolsuzlugu hirsizligi ortpas eden sizinkilerin yaninda cok masum kaldi be bence bu.Olmadi bu yani.Sizinkilerde de ne yuz varmis arkadas.Dunya gordu,duydu konusmalari herseyi onu kabul etmediniz.Ayan beyan caldilar kilif buldular.Ben olsam su videoyu koymaya utanirdim.Biraz yuzum olsaydi tabi.Sunu paylasiyorum ama biz ne beterini yaptik diye ama yok demezsiniz ki..Biz size guldukte noldu ?

Neyse yeter trollendigi basligin.Dagilalim..

Ahaha evet diyir ama ne pustluk gerekirse yapilmaliya degiiiiilll..Cümlenin sonuna diyor öylemi:KK66:))Kendinizi komik duruma düsürüyorsunuz..
saniyeyi versene duymadıysam görmediysem bir daha bakacagım?
hadi doğrusunu göster bana. Ben açığım her şeye partizan değilim senin gibi.
Dopğru olana doğru yanlış olana yanlış derim merak etme.
Herkesi kendin gibi sanıp savunmaya geçme.

ver arkadasım su saniyede ''ne p..ştl.k gerekiyorsa yapalım ''dedikten sonra ''evet'' demiş aha saniyesi bu de bana.
Ben de izleyeyim gerçekten o lafın sonunda evet diyip onaylıyorsa sana haklısın diyeyim.

Son düzenleme:
Yooo hic agir degil sadece çatilari bile hoş görüp her pustluk yapilmali diyenlere ses cikarmaanlarin karsi tarafi karalama cabasi...Secilmis cumhurbaskani secilmissss..Ayrica kanunlara aykiri bir durum olursa YSK müdalahe eder merak etme :KK66: :)

Yooo hic agir degil sadece çatilari bile hoş görüp her pustluk yapilmali diyenlere ses cikarmayanlarin karsi tarafi karalama cabasi...Secilmis cumhurbaskani secilmissss..Ayrica kanunlara aykiri bir durum olursa YSK müdalahe eder merak etme :KK66: :)

X