• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP Nureddin Yıldız hakkında suç duyurusunda bulundu

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.933
213.858
1.423
60
CHP Milletvekili Nazlıaka'nın da aralarında bulunduğu bir grup, "6 yaşında çocukların evlenebileceğini" söyleyen Yıldız hakkında suç duyurusunda bulundu.
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın aralarında bulunduğu bir grup, “6 yaşında çocukların evlenebileceğini” söyleyen Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, CHP Çankaya İlçe Örgütü, Kadın Dayanışma Vakfı ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleriyle birlikte Ankara Adalet Sarayı önünde yaptığı açıklamada, Nazlıaka, “Yıldız’ın, 6 yaşında çocukların evlenebileceğini söylediğini”, “bunun çocuk istismarına yönelik bir cümle olduğunu” kaydetti.

Nazlıaka, “bu kişilerin sapkın zihniyetlerini, dini kullanarak topluma dayatmaya çalıştıklarını” iddia etti.

Çocuk gelinlerin, çocuk annelerin, çocuk istismarının, ensestin ve pedofilinin Türkiye’nin kanayan yarası olduğunu söyleyen Nazlıaka, son 4 yılda 181 bin çocuk gelinin resmi kayıtlara geçtiğini, gerçekte rakamın daha yüksek olduğunu anlattı.

Nazlıaka, Yıldız’ın açıklamasıyla “suç işlemeye ve kanunlara uymamaya tahrik” suçlarını işlediğini öne sürdü.

Milletvekili Serter de Yıldız’ın, Sosyal Doku Vakfının başkanlığından “azledilmesini” isteyerek, “Yaptığı açıklama, açıkça çocuk tecavüzünü teşviktir, bunun başka bir anlamı yoktur. Çünkü 6 yaşındaki çocukla evlenemezsiniz, ancak 6 yaşındaki çocuğa tecavüz edersiniz. O nedenle bu çok vahim bir açıklamadır” dedi.

Gruptakiler, açıklamanın ardından suç duyurusu dilekçelerini ayrı ayrı Ankara Cumhuriyet Başsavcvcılığına verdi. (AA)
http://sozcu.com.tr/2015/gundem/chp-nureddin-yildiz-hakkinda-suc-duyurusunda-bulundu-707426/

CHP Milletvekili Nazlıaka'nın da aralarında bulunduğu bir grup, "6 yaşında çocukların evlenebileceğini" söyleyen Yıldız hakkında suç duyurusunda bulundu.
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın aralarında bulunduğu bir grup, “6 yaşında çocukların evlenebileceğini” söyleyen Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız hakkında suç duyurusunda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekili Nur Serter, CHP Çankaya İlçe Örgütü, Kadın Dayanışma Vakfı ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu üyeleriyle birlikte Ankara Adalet Sarayı önünde yaptığı açıklamada, Nazlıaka, “Yıldız’ın, 6 yaşında çocukların evlenebileceğini söylediğini”, “bunun çocuk istismarına yönelik bir cümle olduğunu” kaydetti.

Nazlıaka, “bu kişilerin sapkın zihniyetlerini, dini kullanarak topluma dayatmaya çalıştıklarını” iddia etti.

Çocuk gelinlerin, çocuk annelerin, çocuk istismarının, ensestin ve pedofilinin Türkiye’nin kanayan yarası olduğunu söyleyen Nazlıaka, son 4 yılda 181 bin çocuk gelinin resmi kayıtlara geçtiğini, gerçekte rakamın daha yüksek olduğunu anlattı.

Nazlıaka, Yıldız’ın açıklamasıyla “suç işlemeye ve kanunlara uymamaya tahrik” suçlarını işlediğini öne sürdü.

Milletvekili Serter de Yıldız’ın, Sosyal Doku Vakfının başkanlığından “azledilmesini” isteyerek, “Yaptığı açıklama, açıkça çocuk tecavüzünü teşviktir, bunun başka bir anlamı yoktur. Çünkü 6 yaşındaki çocukla evlenemezsiniz, ancak 6 yaşındaki çocuğa tecavüz edersiniz. O nedenle bu çok vahim bir açıklamadır” dedi.

Gruptakiler, açıklamanın ardından suç duyurusu dilekçelerini ayrı ayrı Ankara Cumhuriyet Başsavcvcılığına verdi. (AA)
http://sozcu.com.tr/2015/gundem/chp-nureddin-yildiz-hakkinda-suc-duyurusunda-bulundu-707426/
bence ayln nazlıaka önce kaçak kullandığı suyun cezasını ödesn:KK48::KK48::KK48:

Bilge alkışlanacak bişey göremedim hiç..
2 olay arasında ki farkı anlamamak mümkün değil herhalde..
boşver illla savunacak ya sübyancıyı..
. adamın videosunu izledim 30 dak dayanamadım. 30 yaşına kadar evlenmeyuenler utansın ,bunu rahatça utanmadan nasıl söylüyorlar diyen;hatta kırbaçlansına kadar olayı götüren, ,evlilikte rızk artması için tekrar evlenini savunan, kısacası 2 eşliliği savunan adam bu.
he he deyip geç. anlamak istemeyene bir şey anlatamazsın..
çaölışan kadına küfür eden bir adam bu.ama öyle böyle değil
o... diyen biri. bırak aynı kafadakiler onu savunsun. benden uzak olsunlar bunlar,Allaha yakın

boşver illla savunacak ya sübyancıyı..
. adamın videosunu izledim 30 dak dayanamadım. 30 yaşına kadar evlenmehyuenler utansın kıerbaçlansın diyeni,evlilikte rızk artsması iççin tekrar evlenini savunan kısacası 2 eşliliği savunan adam bu. he he deyşip geç. anlamak istemeyene bir şey anlatamazsın..
çaölışan kadına küfür eden bir adam bu. bırak aynı kadfadakiler onu savunsun. benden uzak olsunlar <Allaha yakın bu kişiler

Videonun hepsini izlemedim,çalışan kadına söylediklerini biliyorum,ne hakla ne cüretle böyle bir demeç veririki bu zihniyet..
Kaçak su cezası ve bu olayı aynı kefeye koyma mantığı beni gerdi açıkcası.
Ceza ödenir nasılsa,ama bu olay nasıl hafızadan silinir..

Videonun hepsini izlemedim,çalışan kadına söylediklerini biliyorum,ne hakla ne cüretle böyle bir demeç veririki bu zihniyet..
Kaçak su cezası ve bu olayı aynı kefeye koyma mantığı beni gerdi açıkcası.
Ceza ödenir nasılsa,ama bu olay nasıl hafızadan silinir..
ee onla 6 yaşındakilere cinsel olarak bakıp eş yapmayı aynı görenle muhatap olma canım. olma.
ben korkarım bu bakış açısından

Nurettin yildiz in 2 dakikalık değil tam 1.5 saatlik videosunu izledim. Hiç de savunacak şeyler söylemiyordu. Ki suç duyurusunda bulunulan konuyu ayan beyan da itiraf etmiş. Eskiden 17 yaşında çocuklar evlendiriliyordu şimdi ise çocuklar daha erken gelişiyor yedikleri ile gerisini suz düşünün diyor gülüyor. Bir çocuğun çalışma hayatına atılmasını beklemeyin. Odaya bir yatak atin nikahi mi kıyın gitsin evlenmek istiyorsa diyor. Burada zaten niyetini açıkça belli ediyor.
Bu hocaya göre evlilik=cinsellik demek. Gerisi fasa fiso :) bakış açısına hayran oldum ne kadar da ulvi :D

sapıklara çocuklara o gözle bakanlara gün doğdu. ellerine aldılar kozu. bu normalmiş deyip çoluk çocuğa salduracaklar. Allahım korusun o çocukları.

Back
X