CHP Yeşilçam afişlerini seçim kampanyası yaptı

Ekmek için Ekmeleddin
Kaçak çay için Selehattin

1 torba komure oy veren varken neden 1 secim sarkisina vermesin :)

Ayrica mazot 1 tl olacak mottosuyla yola cikan ve parsel parsel reklamlar yayinlayan Cem Uzan'in Genc Partisinin %7 oy oranini ne cabuk unutmussunuz.Bizim miletin firildakligi malumunuz.Ya tutarsa hesabi iste partilerin yaptigi da.

Danışmanları da yazmış olsa sonuçta Kemal Kılıçdaroğlu adı ile cevaplanıyor, bu yeterli. Bence de güzel bir adım uzun zamandır ilk kez Chp'ye bir aferin dedim. Kedili-trafolu reklam ve yeşilçam afişleri de güzel.

Akp'liler de eleştiriyi geçtim soru sormaya bile cesaret edemeyecekleri bir adama tapıp bir de "milli irade" kisvesi altında yönetimde söz sahibi olduklarını düşünedursunlar :)

CHP nin seçim kampanyaları bende beğendim
Ama kendisini seçmeyen seçmeni ikna edecek kadar CHP gerçekçi değil nebilm eksik yanlış bir şeyler var CHP de

CHP nin seçim kampanyaları bende beğendim
Ama kendisini seçmeyen seçmeni ikna edecek kadar CHP gerçekçi değil nebilm eksik yanlış bir şeyler var CHP de
ikna olmak istemeyeni zorla ikna edemezsin zaten..

hayırlısı diyelim..bu günlerde geçecek allahın izni ile,asgari ücretlinin emeklinin gözü açılacak elbet..
CHP te oy veren bir başörtülü (hiç sevmem bu tabiri) gönlü rahat olmalı bir kürdün bir rumun bir ermeninin dar gelirinin gönül rahatlığıyla vereceği bir parti daha olamadı ama eskiye nazaran çok büyük ilerme kaydettiler.
Not: gerçekten kılıçtaroğlu dürüst biri ama chp tabanı güven vermiyor.

bu konuda geri adım olmaz artık başörtü konusunda,örtülü hanımların gönlü rahat olsun..hangi parti tüm vatandaşları kucaklıyor allah aşkına..

gayet net anladım, teşekkür ederim. hep öyle derlerdi bende heralde bi hile var işin içinde sanırdım

Ben bunu "kirlilik" olarak tanımlıyorum.

Bangır bangır meydanlarda çalan zevksiz şarkılar, yerde gökte rengarek bayraklar, her köşeye adeta duvar kağıdı gibi kaplanmış birbirinden çirkin afişler...

Ha birde seçim sonrası aylarca bu çöpler etrafta yırtılmış parçalanmış halde kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…