- 20 Mart 2008
- 142.009
- 214.056
- 1.423
- 60
Sen soylediklerine inaniyor musun?
Baydi hakkaten bu saray muhabbet bu ne hazimsizliz bir maden suyu benden hepinize erimez ama saray gaz gidr ne diym
Isim var kuzular 2 bebe beni bekler simdilikk ucuyorum.
ben okuyorum. okudumdu 2 kere hemde. bu üçüncüsu koca sayfa yazıları okuyan var mı merak ediyorum
Yapılamadığı için zaten bunca fesatlıknorveç kraliyet sarayının bahçesinde halk yürüyüş yapıyormuş piknik yapıyormuş, çocuklarını eğliyormuş diyolla
bizim sarayımızın nesi eksik(!), hadi toplaşın gidiyoruz saray bahçesinde piknik yapcaz
AKP binası toplam alan 37.500 m2rakamlarla , fotograflarla gelınce de ; bılıp bılmeden saldırmayın dıyorlar..
akp nın malıyetını bulamadım yardımcı olabılır mısın ?
o kıyaslamayı senın arkadas yaptı ; partı genel merkezlerıyle - sarayı kıyasladı.. elma armut hesabı dogru
degıl bırer maden suyu , 1 kamyonda getırsen hazmedılmez bu durum.. sanırsın ülkemın 4 yanı refah ıcınde yasıyordu sarayımız eksıktı..Sen soylediklerine inaniyor musun?
Baydi hakkaten bu saray muhabbet bu ne hazimsizliz bir maden suyu benden hepinize erimez ama saray gaz gidr ne diym
Isim var kuzular 2 bebe beni bekler simdilikk ucuyorum.
Neden okumayalım ?su koca sayfa yazıları okuyan var mı merak ediyorum
bır hata olabılır mı ? en son yapılan akp bınası , en buyuk alanda yapılan o , dıgerlerı dolar bu tlAKP binası toplam alan 37.500 m2
Maliyeti 15 milyon TL
Yok düzelttim evet 15 milyon ilk ayrılan bütçeymiş ama tabi ki yetmemiş ve 25 milyonu bulmuş maliyetbır hata olabılır mı ? en son yapılan akp bınası , en buyuk alanda yapılan o , dıgerlerı dolar bu tl
Benim Bulgaristan göçmeni bir arkadaşım vardı.İlkokulu bitirdiği sene Türkiye'ye göçmüşler.Çok üzülmüş çünkü ortaokulda havuz varmış okulunda,o da çok özeniyormuş ortaokulda havuza gidicem diye.Devlet okulunda havuzu duyunca ufak çaplı bi şok geçirmiştim.Hem de Bulgaristan gibi Avrupa'nın en fakirlerinden sayılan bir ülkede.Ben yedi yaşıma kadar isviçrede yaşadım hayal meyal hatırlıyorum oraları sonra geridönüş yaptık.en son kreşe gittiğimi hatırlıyorum kindergarden yazım yanlışı oabilir.
şimdi bnm oğlum da kreşe gidiyor gitmek zorunda eylülde işe başlıycam çünkü buradaki tüm kreşleri araştırdık eve en yakın olan da karar kıldık.ama ne doğru düzgün faaliyet yapacakları alan var ne malzeme ne oyuncak.içim cız ediyor gerçekten çünkü ben hayal meyal hatırlıyorum oyunhamurlarındantut domino bile oynardık mandolin çalardı öğretmenimiz bitirdikten sonra dırayla bizede çaldırırdı.yaptığımız sadece mandolinin tuşlarına dokunmaktı o bile nasıl mutlu ederdi bizi.aradan yirmibeş yıl geçmiş benim çocuğumun böyle imkanlarınyok.kendimizi kandırmayalım refah konusunda lütfen
su koca sayfa yazıları okuyan var mı merak ediyorum
ben okuyorum. okudumdu 2 kere hemde. bu üçüncü
Neden okumayalım ?
Sen benimle ugras bebegim benimle kavga et ozlemisim senibanane senden sana bir şey dediğimi hatırlamıyorum
milletin canı sıkılıyor kavga arıyor hiç uğrasamıcam :)
yok buralara yorum yazıp moral bozup gereksiz muhabbetlere girmeye gerek yokSen benimle ugras bebegim benimle kavga et ozlemisim seni
Havuzda vardı ark ım haftada bir orman gezisi inanır mısın buz pateni bile vardıBenim Bulgaristan göçmeni bir arkadaşım vardı.İlkokulu bitirdiği sene Türkiye'ye göçmüşler.Çok üzülmüş çünkü ortaokulda havuz varmış okulunda,o da çok özeniyormuş ortaokulda havuza gidicem diye.Devlet okulunda havuzu duyunca ufak çaplı bi şok geçirmiştim.Hem de Bulgaristan gibi Avrupa'nın en fakirlerinden sayılan bir ülkede.
Ya yazinca devami geliyor bir giriyorum bir cikiyrum ev cocuk is derken o bile laf oluyor haklisinyok buralara yorum yazıp moral bozup gereksiz muhabbetlere girmeye gerek yok
sadece merak ettim yazdım :)
Ek ucretini ver sen daha neler var kreslerde nelerHavuzda vardı ark ım haftada bir orman gezisi inanır mısın buz pateni bile vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?