CHP'den Erdoğan'a cevap: Yere batsın senin sarayın

Sen soylediklerine inaniyor musun?

Baydi hakkaten bu saray muhabbet bu ne hazimsizliz bir maden suyu benden hepinize erimez ama saray gaz gidr ne diym
Isim var kuzular 2 bebe beni bekler simdilikk ucuyorum.

Hasımsızlık değil evla,gerçekler bunlar...
Haaa birde sözlerine biraz daha dikkat et olurmu...

Yapılamadığı için zaten bunca fesatlık

AKP binası toplam alan 37.500 m2
Maliyeti 25 milyon TL(İlk ayrılan bütçe 15 milyonmuş sonra toplam maliyet 25 milyonu bulmuş)

Sen soylediklerine inaniyor musun?

Baydi hakkaten bu saray muhabbet bu ne hazimsizliz bir maden suyu benden hepinize erimez ama saray gaz gidr ne diym
Isim var kuzular 2 bebe beni bekler simdilikk ucuyorum.
degıl bırer maden suyu , 1 kamyonda getırsen hazmedılmez bu durum.. sanırsın ülkemın 4 yanı refah ıcınde yasıyordu sarayımız eksıktı..

Ben yedi yaşıma kadar isviçrede yaşadım hayal meyal hatırlıyorum oraları sonra geridönüş yaptık.en son kreşe gittiğimi hatırlıyorum kindergarden yazım yanlışı oabilir.
şimdi bnm oğlum da kreşe gidiyor gitmek zorunda eylülde işe başlıycam çünkü buradaki tüm kreşleri araştırdık eve en yakın olan da karar kıldık.ama ne doğru düzgün faaliyet yapacakları alan var ne malzeme ne oyuncak.içim cız ediyor gerçekten çünkü ben hayal meyal hatırlıyorum oyunhamurlarındantut domino bile oynardık mandolin çalardı öğretmenimiz bitirdikten sonra dırayla bizede çaldırırdı.yaptığımız sadece mandolinin tuşlarına dokunmaktı o bile nasıl mutlu ederdi bizi.aradan yirmibeş yıl geçmiş benim çocuğumun böyle imkanlarınyok.kendimizi kandırmayalım refah konusunda lütfen

Benim Bulgaristan göçmeni bir arkadaşım vardı.İlkokulu bitirdiği sene Türkiye'ye göçmüşler.Çok üzülmüş çünkü ortaokulda havuz varmış okulunda,o da çok özeniyormuş ortaokulda havuza gidicem diye.Devlet okulunda havuzu duyunca ufak çaplı bi şok geçirmiştim.Hem de Bulgaristan gibi Avrupa'nın en fakirlerinden sayılan bir ülkede.

su koca sayfa yazıları okuyan var mı merak ediyorum

ben okuyorum. okudumdu 2 kere hemde. bu üçüncü

Neden okumayalım ?

yok biz okumadan yazan ; saglı-sollu gruplarız.
gozumuzu kapatıp , bin önceki üyenın ne yazdıgını tahmın edıp ona gore sallıyoruz

tıpkı gözü kapalı gormeye calısan , kulagı tıkalı duymaya calısanlar , dili olupta KONUŞMAYANLAR gibi..

banane senden sana bir şey dediğimi hatırlamıyorum
milletin canı sıkılıyor kavga arıyor hiç uğrasamıcam :)

Havuzda vardı ark ım haftada bir orman gezisi inanır mısın buz pateni bile vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…