CHP'den Suruç katliamı için şoke eden iddia: MİT biliyordu

Tek derdimiz cemaat mi bizim? Madem cemaat buyuk sorun idi, 12 senedir ve hatta evvelinden kolkola calisanlar kim? Ne degisti son bir senede? Dershanelerin kapatilmaya kalkisilmasi ve cemaatin para musluklarinin kesilme tehlikesi mi? Cemaatin buna karsin piyasaya surdugu 17 aralik ve tapeler mi? Bu ulkenin tek derdi bu ikisinin menfaat iliskileri mi?
Askerin hakki derken? Cemaat magduru asker? Yoksa PKK teroristlerinin sahitligi ile daglarda teroristlerle savasmis albay, yarbay ve diger askerlerin yillarca Silivri hucrelerinde curumeye terkedilmesi, sonra da pardon deyip salinmasindan mi bahsediyorsun? Bunlari cemaat yapti ise, Cemaat yillarca bu ulkenin basinda hukumet idi ise sen bu hukumeti neden hala var gucunle destekliyorsun?

bu saydiklarini evet cemaat yapti ki erdogan bile dogruladi ( hani yanlis kabul etmez ya) ve o cemaat simdi taraf degistirdii, ehh suanki hukumetle chp nin farki ne ozaman, ne zaman unuttular bu yasananlari , eskinin düsmani nasil dost oldu ?? cemaat nasil olurda chp hdp yi destekler hangi amacla hangi cikarla?? ne akp chp mhp hepsi ayni necitede, ha birde sevgi kelebeklerimiz var hic sormayin, chp chp likten cikali cok olmusda bazilarinin gözü yeni acilti iste ..

Tencere tavacılar ne zamandır selam verir olmuş

Tencere tavacılar ne zamandır selam verir olmuş

Ne o çok mu şaşırdın? Bir müslüman sizdiniz memlekette çünkü, din sizin tekelinizde...Şu imanla bile hakka giriyorsun..

Neyse, tahmin etmiştim soruları teğet geçeceğini..Kulaktan duyma şişirilme bilgiler ile gerçekler arasında fark var zira.

Hadi tekrar selametle..

Konuya yorum yapalım lütfen, burası siyaset bölümü her kesimden insanlar olabilir ve herkes yorum yapabilir, tabii üslubuna dikkat ettiği sürece.

Şimdi kızlar sizin istediklerinizi yazıyorum ve ben çekiliyorum...bu bizim cumhurbaşkanı varya ışidi o kurdu besledi,,silah temin etti,bunu niye yaptı bilinmez çünkü bazı kaynaklarda müslüman olmadığı yazar içimize sokulmuş casus denilir,,ee o zaman bu işid (islamı) kötü göstermek için cumhurbaşkanı tarafından kurulmuştur..suruç katliamını tayyip yapmıştır koltuk sevdasına o kadar genci mit patlatmıştır bu kadar şehitlerde tayyibin işidir, koltuk sevdasına eee napsın pkk danda giden olacaktır çünkü göze batmaması lazımdır..süreç filan bahane ne kardeşliği türkiye huzur yüzü görmesin diye tezgahlamıştır.. kendi çıkardığı süreci askerleri öldürterek süreci bitirmiştir.. türkiyeye yapılan yolları da babasının hayrına yapmamıştır elbet bu milletin gözünü boyamak lazım etrafı çöpten kurtarması hastanelere düzenlilik gelmeside bir oyunun parçasıdır. ee kim bu o zaman kim soktu bunu aramıza ..israilmi,, amerikamı,, bulamadım şimdi kim soktu.. bu aralar hava sıcak..buda tayyibin işi millet bunalsında politikayla fazla ilgilenemesin diye vs vs yazsam sabahı bulur işte buradaki bir kaç arkadaşın görmek istediği tayyip ee hadi bu adam böyle diyelim o zaman bizden olmuyorki buu.. eee kimlerden oluyor o zaman onuda sizler bulun

Ercin.. Bu saydiklarimi cemaat yapti diyorsun da, cemaat bunlari yapma gucunu kimden aldi?Fethullah Gulen partisi vardi da millet oyuyla onlar mi secildiler, bu ulkeyi 13 sene onlar mi yonettiler? Yillarca bu ulkenin halki, Silivri'deki askerlerin ve aydinlarin aileleri bas bas bagrindilar "sucumuz ne?" diye, yargilanmadilar bile senelerce.. Sagir sultan duydu bu haykirislarini da Tayyip mi duymadi? Bir tek onu mu kandirabildiler? Hepsi danisikli dogus, birakin Allahaskina, insanlari bu kadar da aptal yerine koymalarina bir de siz prim vermeyin.
Cemaat HDPyi destekliyorsa bu onlarin tercihi, denize dusen yilana sarilirmis.. Yuzbinlerce insan da ayni seyi yapti su son secimlerde.. Hicbirini de suclayamiyorum ne yazik ki.. Benim ve bir cok insanin gozunde AKPnin tek basina iktidar olmasi HDPnin meclise 80 milletvekili sokabilmesinden daha tehlikeli Turkiyenin icine sokuldugu durum acisindan.. Sonuc olarak iktidarda degiller, sadece mecliste milletvekilleri var. Meclise girdiler diye ulkeyi parcalayabilecek bir guc edinmediler, ya da Apoyu kendi istekleri dogrultusunda salabilecek gucu kazanmadilar. Bunlari yapabilecek parti hala AKP, kafasina uygun bir koalisyon kurabilirse tabi. Ya da ulkeyi erken secime sokup oylarini arttirir ve tek basina gelebillirse. CHPye gelince.. Hukumet bile degiller, iktidarda hala Davutoglu ve AKP var, hangi icraatleriyle cemaati destekledikleri sonucuna vardiniz? Olmayan yetkileri ile kilit noktalara cemaati mi yerlestiriyorlar AKPnin yaptigi gibi?

Allah aşkına şu yağ şeker kuyruklarına girenler bi beri gelsin şurda ya.Bırakın artık şu kulaktan dolma ezberci konuşmaları,acık geliştirin kendinizi.

Allah aşkına şu yağ şeker kuyruklarına girenler bi beri gelsin şurda ya.Bırakın artık şu kulaktan dolma ezberci konuşmaları,acık geliştirin kendinizi.

22 yaşındayım yağ şeker kuyruğuna ben girmedim. Nenem girdi senin de nenen deden girdi. Buraya bi üye yap bakalm neler anlatıyor . Sizlere yazacak cevap çok lakin peygamberimizin hadisine binaen susuyorum. Er geç zafer islamın olacaktır. Böyle biline.

Işid'le mi olacak merakımdan soruyorum, ötesini berisini okumadım zafer İslam'ın olacakmış ya. Hani dinler arası bir savaştayız ya !

Işid'le mi olacak merakımdan soruyorum, ötesini berisini okumadım zafer İslam'ın olacakmış ya. Hani dinler arası bir savaştayız ya !

İşid de ne ya. Burada İşidçi gibi bi tipim mi var? Siz din deyince İslam deyince İşidi anlıyorsanız ohoo daha çok yol katetmeniz lazım. İşid nasıl İslamı temsil eder bunlar hep oyun anlamadınız mı? İslam kafa kesmeyi emretmez!

Yol kat etmekten bahsedince nedense ben de sizin için aynı şeyleri düşündüm. Bence bir düşünün zira siz de zafer İslam'ın olacak derken savaşçı, kindar bir dil kullanıyorsunuz.

Yol kat etmekten bahsedince nedense ben de sizin için aynı şeyleri düşündüm. Bence bir düşünün zira siz de zafer İslam'ın olacak derken savaşçı, kindar bir dil kullanıyorsunuz.

Kindar yol nasıl olur hemen söyleyeyim hıristiyanlar ölsün yahudiler gebersin falan demem gerek ki siz bana kindar diyesiniz. Ki siz şu diyalogçulardansınız sanırım. Zafer İslamın olursa eğer zaten hiç problem kalmaz merak etme. İslam baskıcı bir din değildir. Dini gidip İrandan ya da İşidden öğrenirsen böyle de korkarsın. Sev kardeşim tabi müslümansan.

Birincisi dini bilmediğimi nereden çıkardınız ? Bir siz mi biliyorsunuz, bir siz mi doğru yerden öğrendiniz?
İkincisi alakasızca ortada savaş varmış gibi zafer İslam'ın diye konuşan sizsiniz, bizim diğer dinlerle bir savaşımız yok sizin varsa siz kindarsınızdır ve Allah'ı zerre kadar da anlamamışsınızdır.
Üçüncüsü ben dini bir zafer platformu, bir ego malzemesi olarak görmüyorum, zafer İslam'ın olmasın, herkes inancı ile yaşasın.
Dördüncüsü korktuğumu nereden çıkardınız, kendi kendinize uydurmayınız lütfen, benim inancımda korku yok, sevgi var. Ama bu sevgi sizin gibi sadece 'müslümanlara' karşı değil herkese karşı var.

diğer dinlerle bir savaşımız yok sizin varsa siz kindarsınızdır ve Allah'ı zerre kadar da anlamamışsınızdır.

İşte şu cümlenizde zerre kadar İslamı bilmediğiniz aşikar. Din en doğru Kur'andan öğrenilir. Şimdi size sorsam kaç kere meal bitirdiniz diye hiiiç diyeceksiniz değil mi? O zaman bana dini biliyorum naraları atmayın. O cemaat bu cemaat değil benim derdim. Başka dinlerdeki insanları öldürmek de değil dinlerinden dolayı. Öncelikle ön yargılarınızı bir kenara bıraksanız aslında çok da farklı bir dil konuşmuyoruz.

Yahu siz mi biliyorsunuz dini ? Din Kur'andan öğrenilirmiş, ders verdiğiniz iyi oldu. Kur'andaki bir kelimenin farklı farklı kaç anlama geldiğini biliyor musunuz? Yani sizin öğrendiğiniz, algıladığınız doğrunun aslında anlatılmak istenen olmadığı ihtimalini hiç düşündünüz mü? Açıklayıcı olsun diye örnek veriyorum: Kadının kapanması konusunda bile henüz fikir birliği yok. Bu sadece örnekti. Gelmiş burada zafer İslamındır naraları atmışsınız, daha da konuşuyorsunuz. Yıl 2015 uyanın biraz. Bence konuşmayalım biz sizinle, zafer İslamındır gibi bir cümle kullandıktan sonra sizinle konuşmamız çok yersiz zaten.

Selametle kalın.

Ben zaten İlahiyatçıyım o sizin dedikleriniz için kaç yıldır emek verdim. Şurada bildiğiniz üç şey bir de dinden konuşuyorsunuz. Daha Kur'an nedir bilmiyorsunuz yazık size. Allah hidayet etsin inşallah ne diyeyim. Sizin de suçunuz değil gerçi. En'am suresinde Kur'anın nasıl da açık indirildiğinden bahseder. Kur'anda kapalı birkaç meseledir hurufu mukatta ile başlayan sureler vesaire. Kapanma ile ilgili emir açıktır. Lakin siz işinize geldiğiniz gibi onu da tevil etmişsiniz. Haşa rabbime sığınırım bu denli rahatlıktan. Rabbim sizin gibilerin sayısını azaltın. İmanlı gerçekten İslamın şuurundan nesiller getirsin amin. Ha bir de bilgili. Nesiniz bankacı,mühendis ya da öğretmen mi? İşi ehline bırakacakın biraz da. Hadi kalın sağlıcakla.

Eğer Allah dileseydi, elbette onları hidayet üzere toplardı. O hâlde, sakın cahillerden olma. En'am 35

Benim yazdığım mesajla İslamın ne alakası var ya?Yazacak doğru ve gerçek bi cevabın varsa yaz,yoksa holiganlığın da lüzumu yok.
Yağ-şeker kuyruğu ikinci dünya savaşı zamanındaydı.Bütün Avrupa açlıktan kırılıyordu.Biz savaşa girmedik ama her ihitmale karşın önlemler aldık.Bu yüzden kaynaklarımız sınırlıydı.Yani bunun herhangi bir partiyle filan alakası yok,kapiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…