Tek derdimiz cemaat mi bizim? Madem cemaat buyuk sorun idi, 12 senedir ve hatta evvelinden kolkola calisanlar kim? Ne degisti son bir senede? Dershanelerin kapatilmaya kalkisilmasi ve cemaatin para musluklarinin kesilme tehlikesi mi? Cemaatin buna karsin piyasaya surdugu 17 aralik ve tapeler mi? Bu ulkenin tek derdi bu ikisinin menfaat iliskileri mi?bu olaylar icin degil genel olarak, chp de yenilikler yapacagiz diye neler degisti , cemaat in gözdesi suankim ? onca cemaat magduru Askerin hakki nerde kaldi , akp gitsin yerine yine arkasinda cemaat olan bir parti gelsin eehh ne anladik bu isten ??
Tek derdimiz cemaat mi bizim? Madem cemaat buyuk sorun idi, 12 senedir ve hatta evvelinden kolkola calisanlar kim? Ne degisti son bir senede? Dershanelerin kapatilmaya kalkisilmasi ve cemaatin para musluklarinin kesilme tehlikesi mi? Cemaatin buna karsin piyasaya surdugu 17 aralik ve tapeler mi? Bu ulkenin tek derdi bu ikisinin menfaat iliskileri mi?
Askerin hakki derken? Cemaat magduru asker? Yoksa PKK teroristlerinin sahitligi ile daglarda teroristlerle savasmis albay, yarbay ve diger askerlerin yillarca Silivri hucrelerinde curumeye terkedilmesi, sonra da pardon deyip salinmasindan mi bahsediyorsun? Bunlari cemaat yapti ise, Cemaat yillarca bu ulkenin basinda hukumet idi ise sen bu hukumeti neden hala var gucunle destekliyorsun?
Safi ajitasyonsunuz yahu, bir de realiteden bahsetmişsiniz..
Yağ ve şeker kuyrukları hakkında biraz bilgi verir misiniz? Hangi dönemde yaşandı bunlar?
Hastane kuyrukları hala mevcut, misal izmir ege üniversitesine sabah 6-7 gibi bir gelin ziyaret edin..
Şu an ülkenin dış borcu nedir?
Bu sorularıma bir cevap alayım mümkünse..
Selam ile..
Tencere tavacılar ne zamandır selam verir olmuş
Ercin.. Bu saydiklarimi cemaat yapti diyorsun da, cemaat bunlari yapma gucunu kimden aldi?Fethullah Gulen partisi vardi da millet oyuyla onlar mi secildiler, bu ulkeyi 13 sene onlar mi yonettiler? Yillarca bu ulkenin halki, Silivri'deki askerlerin ve aydinlarin aileleri bas bas bagrindilar "sucumuz ne?" diye, yargilanmadilar bile senelerce.. Sagir sultan duydu bu haykirislarini da Tayyip mi duymadi? Bir tek onu mu kandirabildiler? Hepsi danisikli dogus, birakin Allahaskina, insanlari bu kadar da aptal yerine koymalarina bir de siz prim vermeyin.bu saydiklarini evet cemaat yapti ki erdogan bile dogruladi ( hani yanlis kabul etmez ya) ve o cemaat simdi taraf degistirdii, ehh suanki hukumetle chp nin farki ne ozaman, ne zaman unuttular bu yasananlari , eskinin düsmani nasil dost oldu ?? cemaat nasil olurda chp hdp yi destekler hangi amacla hangi cikarla?? ne akp chp mhp hepsi ayni necitede, ha birde sevgi kelebeklerimiz var hic sormayin, chp chp likten cikali cok olmusda bazilarinin gözü yeni acilti iste ..
Allah aşkına şu yağ şeker kuyruklarına girenler bi beri gelsin şurda ya.Bırakın artık şu kulaktan dolma ezberci konuşmaları,acık geliştirin kendinizi.
22 yaşındayım yağ şeker kuyruğuna ben girmedim. Nenem girdi senin de nenen deden girdi. Buraya bi üye yap bakalm neler anlatıyor. Sizlere yazacak cevap çok lakin peygamberimizin hadisine binaen susuyorum. Er geç zafer islamın olacaktır. Böyle biline.
Işid'le mi olacak merakımdan soruyorum, ötesini berisini okumadım zafer İslam'ın olacakmış ya. Hani dinler arası bir savaştayız ya !
İşid de ne ya. Burada İşidçi gibi bi tipim mi var? Siz din deyince İslam deyince İşidi anlıyorsanız ohoo daha çok yol katetmeniz lazım. İşid nasıl İslamı temsil eder bunlar hep oyun analamadınız mı? İslam kafa kesmeyi emretmez!
Yol kat etmekten bahsedince nedense ben de sizin için aynı şeyleri düşündüm. Bence bir düşünün zira siz de zafer İslam'ın olacak derken savaşçı, kindar bir dil kullanıyorsunuz.
Kindar yol nasıl olur hemen söyleyeyim hıristiyanlar ösün yahudiler gebersin falan demek gerek. Ki siz şu diyalogçulardansınız sanırım. Zafer İslamın olursa eğer zaten hiç problem kalmaz merak etme. İslam baskıcı bir din değildir. Dini gidip İrandan ya da İşidden öğrenirsen böyle de korkarsın. Sev kardeşim tabi müslümansan.
diğer dinlerle bir savaşımız yok sizin varsa siz kindarsınızdır ve Allah'ı zerre kadar da anlamamışsınızdır.
İşte şu cümlenizde zerre kadar İslamı bilmediğiniz aşikar. Din en doğru Kur'andan öğrenilir. Şimdi size sorsam kaç kere meal bitirdiniz diye hiiiç diyeceksiniz değil mi? O zaman bana dini biliyorum naraları atmayın. O cemaat bu cemaat değil benim derdim. Başka dinlerdeki insanları öldürmek de değil dinlerinden dolayı. Öncelikle ön yargılarınızı bir kenara bıraksanız aslında çok da farklı bir dil konuşmuyoruz.
Yahu siz mi biliyorsunuz dini ? Din Kur'andan öğrenilirmiş, ders verdiğiniz iyi oldu. Kur'andaki bir kelimenin farklı farklı kaç anlama geldiğini biliyor musunuz? Yani sizin öğrendiğiniz, algıladığınız doğrunun aslında anlatılmak istenen olmadığı ihtimalini hiç düşündünüz mü? Açıklayıcı olsun diye örnek veriyorum: Kadının kapanması konusunda bile henüz fikir birliği yok. Bu sadece örnekti. Gelmiş burada zafer İslamındır naraları atmışsınız, daha da konuşuyorsunuz. Yıl 2015 uyanın biraz. Bence konuşmayalım biz sizinle, zafer İslamındır gibi bir cümle kullandıktan sonra sizinle konuşmamız çok yersiz zaten.
Selametle kalın.
Benim yazdığım mesajla İslamın ne alakası var ya?Yazacak doğru ve gerçek bi cevabın varsa yaz,yoksa holiganlığın da lüzumu yok.22 yaşındayım yağ şeker kuyruğuna ben girmedim. Nenem girdi senin de nenen deden girdi. Buraya bi üye yap bakalm neler anlatıyor. Sizlere yazacak cevap çok lakin peygamberimizin hadisine binaen susuyorum. Er geç zafer islamın olacaktır. Böyle biline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?