CHP'li üye alkol olmayınca sergiyi iptal etti

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.040
40.747
798
CHP'li üye alkol olmayınca sergiyi iptal etti

CHP'li Ali Şahinler'in sahibi olduğu sanat galerisinde yapılacak bir resim sergisi, kokteylde alkol yok diye iptal edildi.

• Magazin
  • Pazar 15.11.2015
Ressam Bünyamin K.'nın, Galateaart'da 8 Aralık-31 Aralık tarihleri arasında ziyaretçilere açılacak sulu boya resim sergisi iptal edildi.

CHP'Lİ ÜYE: ALKOL YOKSA KOKTEYL DE YOK

Bünyamin K., resim sergisinin, CHP üyesi Ali Şahinler'in sahibi olduğu sanat galerisi tarafından, "açılış kokteylini alkollü içki olmadan yapamayacakları" gerekçesiyle iptal edildiğini duyurdu.

Kaynak: www.ensonhaber.com

http://m.sabah.com.tr/magazin/2015/11/15/chpli-uye-alkol-olmayinca-sergiyi-iptal-etti

Hepimiz alkoliğiz :)) Cuma namazına gidip gazetecileri
Çağırmak lazım şu kör halkın gözlerini boyamak için.

Olaya nefret boyutunun girmesi için chp yazması gerekiyor akıllım.
Adam ressam ama chpli ressam.
Önemli olan cehape zihniyeti çünkü :)
Haklısın bacım ben şeedemedim bi an
Cehape zihniyetini göstermek için yazmaları gerekiyordu tabisi,yoksa nasıl diyecekler "bunlaaar alkolik,bunlaaaar ateyiz,bunlaaar ..."

Haklısın bacım ben şeedemedim bi an
Cehape zihniyetini göstermek için yazmaları gerekiyordu tabisi,yoksa nasıl diyecekler "bunlaaar alkolik,bunlaaaar ateyiz,bunlaaar ..."

Bunlar alkol alıp sergi açıyordu.
Dışarıda kapının hemen dışında, ayağına giyecek ayakkabı bulamayan yarı aç yarı yok bir millet şaşkınlıkla bu manzarayı seyretmekteydi sdgsfgds

Allah allah ne saçma.... Haberin amacı hedef göstermek orası kesin. Chp li değilim ama inanasımda gelmedi doğrusu.

Güüllllldümmm
Ve geciyorumm
Ressama yapilan saygisizliga kimse deginmemissss
Ayip olmuss
Ama lutfen sanata sanatciyaaa
SAYGIII

Saygısızlık nerede?
Galeri sahibi ve sanatçı prensipte anlaşamamış ve sergi iptal edilmiş, ne saygısızlığı?
Habere yapilan yorumlarda saygisizlik herkes galeri sahibinin gereksiz davranisini yazmis ki magdura bisey yazilmamis
Ki galeri sahibine neeeeee
Ickili ickisiiz olmamasi
Belki ressamin butcesini aşıyor
Anlasamamis olsalar adam niye duyuruyu galeri adi uzerinden yapsin
Aayyy bazen zitlik icin neyi savunacaginizi sasiriyorsunuzzz
Seni cok kiskirtici buluyorum herrrr zaman
Var sende biseyy

Ben de seni çok bişey buluyorum ama söylemeye dilim varmadı. Sen doldur kafana göre "bişey" kelimesinin yerini.

Bir konser, bir tiyatro oyunu için anlaşılıyor, biletler satılıyor sonra organizasyon şirketi ve konser verecek kişi arasında herhangi bir sebepten dolayı anlaşmayı bozuyor. Bu da öyle bişey işte.

Galeri adamın, nasıl galeri sahibine ne? Belki içkili sergi açılışlarını daha elit buluyordur.

....... yok yokk sana prim yokkk ugrasamam seninleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…