• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CHP'li vekiller taburede sabahladı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.425
248
Maden faciasının duyulmasının ardından Ermenek'e giden CHP'li vekiller Özgür Özel, Aykut Erdoğdu ve Hüseyin Aygün de maden ocağının yemekhanesindeki taburelerde sabahladılar.
fft81_mf2523099 (1).webp

Karaman'ın Ermenek ilçesinde 18 işçinin mahsur kaldığı maden faciasının yaşandığı işletmede kurtarma çabaları sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Bir yanda kurtarma çalışmalarına katılan ekipler ve maden işçilerinin yorgunluğu dikkat çekerken, ülkenin pek çok yerinden dayanışma ve inceleme gibi nedenlerle Ermenek’e gelenler de zorlu koşullardan payını aldı.

Kazanın meydana geldiği maden ocağında incelemelerde bulunan CHPmilletvekilleri de taburelerde sabahladılar. Hürriyet gazetesinden Rıza Özel’in haberine göre, AFAD yetkilileri ile görüşen, madende görevli mühendislerden bilgi alan ve aileleri dinleyen İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerin dinlendiği maden ocağının yemekhanesindeki taburelerde sabahladılar. Saat 04.30’dan 06.30’a kadar iki saat taburelerde uyuyan vekiller, sabahın ilk ışıklarıyla da madendeki çalışmaları izlemeye devam ettiler.
http://www.radikal.com.tr/politika/chpli_vekiller_taburede_sabahladi-1221977

madenci yakınlarını tokatlasalar, tekmeleseler sizin gözünüze öyle girerlerdi ancak...

Sizinde fazlaca gözünüzdeler sanırım,zira sizin gibi haberleri sıkı takip eden birisinin chp ile ilgili tonlarca olumsuz haberi her seferinde es geçip böyle duygu sömürüsü yüklü bi haberi paylaşmayı tercih etmesi manidar ve komik olmuş.Ama tabiki isteyen istediğini paylaşır.

Sizinde fazlaca gözünüzdeler sanırım,zira sizin gibi haberleri sıkı takip eden birisinin chp ile ilgili tonlarca olumsuz haberi her seferinde es geçip böyle duygu sömürüsü yüklü bi haberi paylaşmayı tercih etmesi manidar ve komik olmuş.Ama tabiki isteyen istediğini paylaşır.

Evet istediğimi paylaşırım aynen sizin Akp ile ilgili tonlarca haberi es geçtiğiniz gibi...

Sende paylaş AKP olumlu haberlerini(Duble yol, 35 lik yol, 70 lik yol) Burda kimsenin elini kolunu zincirliyen yok ki.

Sende paylaş AKP olumlu haberlerini(Duble yol, 35 lik yol, 70 lik yol) Burda kimsenin elini kolunu zincirliyen yok ki.

Elbette zincirleyen yok,bu nedenle bende isteyen istediğini paylaşır demişim dikkatli okursanız.
Ayrıca zincirleyen olmadığı içindirki isteyen istediği yorumuda yapar kurallar dahilinde hatırlatayım.
Bu başlık sadece chp şakşakçıları yorum yapsın diye açılmamıştır sanıyorum.

Elbette zincirleyen yok,bu nedenle bende isteyen istediğini paylaşır demişim dikkatli okursanız.
Ayrıca zincirleyen olmadığı içindirki isteyen istediği yorumuda yapar kurallar dahilinde hatırlatayım.
Bu başlık sadece chp şakşakçıları yorum yapsın diye açılmamıştır sanıyorum.
Ne Chp ne AKP şakşakçılarının tekelinde değildir bu site. Doğru teşhis. Şimdi şakşakçılık yapmadan gidelim su altındaki işçileri çıkaralım. Sonra sorumlu bakanlar bakmayanlar istifa etsin. Delillerin karartılmasını engellemek için maden yönetici ve sahipleri tutuklansın hemen.

Ne Chp ne AKP şakşakçılarının tekelinde değildir bu site. Doğru teşhis. Şimdi şakşakçılık yapmadan gidelim su altındaki işçileri çıkaralım. Sonra sorumlu bakanlar bakmayanlar istifa etsin. Delillerin karartılmasını engellemek için maden yönetici ve sahipleri tutuklansın hemen.

Hemfikiriz demekki...Sorumlular tespit edilsin,istifa etmesi gerekenler etsin...Lakin şu ortamda,bak chp nasılda takip ediyor,helak oldu adamlar imajı yaratılmasını ve bununda burda paylaşılmasını komik buluyorum.

Hemfikiriz demekki...Sorumlular tespit edilsin,istifa etmesi gerekenler etsin...Lakin şu ortamda,bak chp nasılda takip ediyor,helak oldu adamlar imajı yaratılmasını ve bununda burda paylaşılmasını komik buluyorum.

Ateş düştüğü yeri yakar. Helak olan sadece o madende vefat eden işçilerdir. Gerisi boş laf. Daha ne kadar işçi ölecek. 3 harfli sempatizanlığının zamanı değil. Yoksa herkes en az 3 çocuk yapsın bu madenlerde daha çok köle olsun mu diyelim.

Bu dedigine kendin inaniyor musun? Bak kokusmuslugu bakan aciklamis. Madeniz kapatmaya kalkarsak araya adam sokuyorlar. Yani Somada oldugu gibi burada katil maden sahipleri onlara goz yuman hukumet yetkilileri bunlari engelleyemeyen hukumetin başı.
Bunlar mi istifa edecek?

Chpli degilim bir kere bile oy vermedim ama chp madenler icin calisma yapiyor. Ama yaptiklari kabul edilmiyor napsinlar daha fazla gayet de takip edip helak oluyorlar. Gercek ortada. Siz gerceklere gozlerinizi kapatmaya devam edin

Taner Yıldızın Somada 2 gün üst üste giydiği gömlek haber yapıldı bu gözün batmış bazılarının.O zaman dalga geçmeden gözyaşları sel olmuştur kesin.
Şu durumda bile dalga geçen dil çıkaran smiley kullanarak yazılana bak.Yazık lan valla yazık.

Bu dedigine kendin inaniyor musun? Bak kokusmuslugu bakan aciklamis. Madeniz kapatmaya kalkarsak araya adam sokuyorlar. Yani Somada oldugu gibi burada katil maden sahipleri onlara goz yuman hukumet yetkilileri bunlari engelleyemeyen hukumetin başı.
Bunlar mi istifa edecek?

Chpli degilim bir kere bile oy vermedim ama chp madenler icin calisma yapiyor. Ama yaptiklari kabul edilmiyor napsinlar daha fazla gayet de takip edip helak oluyorlar. Gercek ortada. Siz gerceklere gozlerinizi kapatmaya devam edin

Soul,bakan bey o dediğini kıvırdı canım.Ben onu demek istemedim diye.Ona yorum gelmez ayrıca.İşlerine gelmez çünkü.Eleştiriye tahammülü olamayan iktidarın onu eleştirecek insanları da olmaz çünkü.

Soul,bakan bey o dediğini kıvırdı canım.Ben onu demek istemedim diye.Ona yorum gelmez ayrıca.İşlerine gelmez çünkü.Eleştiriye tahammülü olamayan iktidarın onu eleştirecek insanları da olmaz çünkü.

Soma da olanlardan sonra hiç bir şeye şaşırmıyorum o zaman da söylemiştim hala da söylüyorum iktidarın her yaptığını alkışlayan, tekmeleri tokatları bile haklı çıkartmaya çalışan, her türlü hukuksuzluğu, yolsuzluğu sindiren bir kesim olduğu sürece daha çok ölümler görürüz ve öldüğümüzle kalırız sadece...

Bu dediklerin bizim ülkemizdemi olacak gülaycığım
düşünsene oldu ama yok olmaz çünkü
göçüğün altındakilerde kabahatlı çıkar gör sen nasıl kendilerini savunamıyacaklar
ahh adalet ahhh sen yoksun bu ülkede ama çok şükür ialhi adalet bunun bide yerin altı var
keser döner sap döner gün gelir hesap döner

Back
X