Seni buraya alıntıladım fatihin neyi meşhur picakliyalımEki Görüntüle 1967831
Gülme öyle
Şu melun suratları ve böğrüne pıçak saplanan o portakalı Hollandalılar unutsa da biz unutabilir miyiz acaba???
Hiçbirşey bulamazsak sirkeci adından yola çıkarak sirkeyi protesto ederizSeni buraya alıntıladım fatihin neyi meşhur picakliyalım
Fatih'in özellikle Çarşamba taraflarının yobazı meşhurSeni buraya alıntıladım fatihin neyi meşhur picakliyalım
Hiçbirşey bulamazsak sirkeci adından yola çıkarak sirkeyi protesto ederiz
Off gene mi mıçan teyzeKilisdar'in sucu bence ya da hastaneye mican teyzenin. Hersey o teyzeyle basladi bence, o gun bu gundur belimizi bir dogrultamadik, sadece hastaneye degil, ulkeye micti kadin@libBiBido senin teyzeyi tekrar cikardim meydana:)
Simit mi sirke mi karar verinFatih'in özellikle Çarşamba taraflarının yobazı meşhurbir de Ankara kadar olmasa da simidi meşhur diyebilirim.
Bibi kardeşim daha güçlü bir Türkiye için sen de simit pıçaklamaya var mısın
Off gene mi mıçan teyzegözümün önünde canlandı
Simit mi sirke mi karar verinsimiti kesmişken yerdik bee
O zaman simidin üstüne sirke döküp bıçaklayalımOff gene mi mıçan teyzegözümün önünde canlandı
Simit mi sirke mi karar verinsimiti kesmişken yerdik bee
Diyet mi diyet ne arar la bibi deSen diyette degil misin arada o basliklarda takiliyordun sanki :)) simidi rahat birak :)) off teyze yuzyilin bombasi
Hepimiz geyikten gitmeyek bakın ban orucundayım birazdan biri gelip kibler hepimiz uçarızO zaman simidin üstüne sirke döküp bıçaklayalımdaha etkileyici olur
upss doğru dedinHepimiz geyikten gitmeyek bakın ban orucundayım birazdan biri gelip kibler hepimiz uçarız
Diyet mi diyet ne arar la bibi dedaha dün gece nütella yiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?