Christopher William Adair

kirmizi oje

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2.209
4.967
133
Merhaba hanımlar,

Facebook'ta çok ilginç bir konu dolaşıyor. Christopher William Adair Kanada vatandaşı Türkiye'de ikamet ediyor. Bu kişi hakkında çok büyük bir iddia var, Lisa Marie Young adında, 2002 yılında ortadan kaybolmuş, hâlâ bulunamamış bir kız en son bu kişinin arabasına binmiş ve kızdan bir daha haber alınamamış. Bu adam da Kanada'dan kaçmış ve dünyayı geziyor ve bir süredir de Türkiye'de ikamet ediyormuş.

#whereislisa etiketiyle bunu yaymaya, adamı bulmaya ve ifade vermeye çağırıyorlar.

Aşağıya linki bırakıyorum. Olay çok üzücü, doğruluğu ya da yanlışlığı hakkında bilgim yok. Ancak Wikipedia sayfalarında bile adamın ismi geçiyor. Eğer doğruysa bizim aramızda bu adam ve en son Fethiye'de yaşıyormuş

Linkler:
Lisa Marie Young

Facebook linki ekleyemedim, Lisa Marie Young diye aratırsanız Facebook grubunu görebilirsiniz. Orada olayla ilgili detaylı bilgileri ve adamın sabıka kaydını paylaşmışlar.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar,

Facebook'ta çok ilginç bir konu dolaşıyor. İsmi geçen bu Kanada vatandaşı Türkiye'de ikamet eden biri. Ve hakkında çok büyük bir iddia var, Lisa Marie Young adında, 2002 yılında ortadan kaybolmuş, hâlâ bulunamamış bir kız en son bu kişinin arabasına binmiş ve kızdan bir daha haber alınamamış. Bu adam dünyayı geziyor ve bir süredir de Türkiye'de ikamet ediyor.

#whereislisa etiketiyle bunu yaymaya, adamı bulmaya ve ifade vermeye çağırıyorlar.

Aşağıya linki bırakıyorum. Olay çok üzücü, doğruluğu ya da yanlışlığı hakkında bilgim yok. Ancak Wikipedia sayfalarında bile adamın ismi geçiyor. Eğer doğruysa bizim aramızda bu adam ve en son Fethiye'de yaşıyormuş

Linkler:
Lisa Marie Young

😕 çok üzüldüm. Sarsıcı bir haber bu.

İyi niyetinizden asla şüphem yok ama, bu konunun yeri bdv olmamalıydı, nedeni ise içerik buraya uygun değil, bir diğer nedeni de riskli bir konu olması, yani ortalık karışabilir, banlar havada uçuşabilir 😕

😕 çok üzüldüm. Sarsıcı bir haber bu.

İyi niyetinizden asla şüphem yok ama, bu konunun yeri bdv olmamalıydı, nedeni ise içerik buraya uygun değil, bir diğer nedeni de riskli bir konu olması, yani ortalık karışabilir, banlar havada uçuşabilir 😕

Evet, dediğim gibi bu bir iddia. Kaynakların hepsi İngilizce. Türkçe bir haber yok hakkında maalesef. Ama her durumda dikkat edilmesi gerekiyor. O yüzden yazmak istedim ama eğer kurallara aykırıysa konu kapatılabilir. Mune Mune

Evet, dediğim gibi bu bir iddia. Kaynakların hepsi İngilizce. Türkçe bir haber yok hakkında maalesef. Ama her durumda dikkat edilmesi gerekiyor. O yüzden yazmak istedim ama eğer kurallara aykırıysa konu kapatılabilir. Mune Mune
Adi yazıyor kaybolma kısmında. Peki adamın sorgulaması yapılmamış mı 2002de?

Açıkçası ben de olayın bu sayfalardaki kısmını takip ettim. Bu kızın davasıyla ilgili podcast yayınları yapıyorlar. Ben dinlemedim henüz. dr_yad dr_yad

En güvenilir yere gelmiş nerede saklanacağını biliyor pardon saklanmadan göğsünü gere gere bu ülkede yaşayabilir zira suc olduğunu düşünmüyorum bu tarz şeylerin burada..

Back
X