Chrome Burun Estetiği Ameliyatı

Teşekkürler. Sanırım şişlikten henüz kavis yok gibi. Ama zamanla ineceğini umuyorum. (öyle istiyorum:)
Maksimum kavis, maksimum kalkıklık istiyorum dedim ama şu an ne kalkık ne de kavisli görünüyor :kedi: İnş şişliklerdendir kavis olmayışı. Kalkması mümkün değil bu saatten sonra belki de yakışmayacakı kavisli olsaydı diye teselli ediyorum kendimi.
Ama eski halinden sonra çok beğendim burnumu yine de :nazar:

mrb sizin burnunuzu görmedim,bakmak için ekliycem kabul ederseniz sevinirim ama en son yakup avşar a güvenmeye başlamıştım şimdi siz böyle söyleyince moralim bozuldu.çünkü bende sizin gibi maximum kavis maximum kalkık bi burun ucu istiorm yakup beyin hastalarının fotoğraflarında burun ucu istediğim kdr kalkık olan görmedim şimdiye kdr ama özellikle belirtirsem istediğimi yapar diyodum şimdi güvenim kırıldı:( gelişmelerden haberdar edebilirmsnz belki şişlikleriniz inince istediğiniz gibi olur :)

Merhaba Chrome,
oncelikle gecmis olsun...sen ameliyat olali baya oldu sanirim.bende Yakup Beyden randevu aldim ama yaptigi hic bir burunu gormedim acikcasi...beni eklersen resimlerine bakmak isterim, rica etsem:) birde kizlar 2011 fiyatlari ile ilgili bir bilgisi olan var mi?ben 12.500 tl gibi seyler okudum kk da ama ne derece dogru bilemem..yazdiklarim dA pek net cevaplar vermedi forumdan...sasirdim kaldim neye karar verecegimi...sevgilerrrr:):)

Back
X