Çıbann!

Papatyask

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
7
1
28
Tam kilodumun geldigi yerde ciban cikti iki haftadir gitmiyo ici semsert fasulye buyuklugunde bisey ama cibanmi onuda bilmiyorum doktora gitmeden nasil gecer -_-

Tam kilodumun geldigi yerde ciban cikti iki haftadir gitmiyo ici semsert fasulye buyuklugunde bisey ama cibanmi onuda bilmiyorum doktora gitmeden nasil gecer -_-
Ihtiyol ve stafine kremi karistirip uzerine sur ve gazli bezle kapat gunde 3 defa tekrarlayabilirsin. Her seferinde yapmadan once baticon ile temizle 2-3 gun icinde kuculmezse doktora:-) gecmis olsun cok

Çıban ağrılı olur ve acır öyle mi sizinki de ? Ben de de bir kaç sene önce çıkmıştı oturamıyordum bile acısından... Soğan sarıp bir gece sabaha kadar dursun dediler onu yapmadan sabah kalktığımda patlamıştı iç çamaşırım kan felandı ne rahatlamıştm.. İstersen onu da dene.. Zor bir durum geçmiş olsun..

Çıban ağrılı olur ve acır öyle mi sizinki de ? Ben de de bir kaç sene önce çıkmıştı oturamıyordum bile acısından... Soğan sarıp bir gece sabaha kadar dursun dediler onu yapmadan sabah kalktığımda patlamıştı iç çamaşırım kan felandı ne rahatlamıştm.. İstersen onu da dene.. Zor bir durum geçmiş olsun..
İlk hafta aciyodu ama o zaman sivilce gibiydi sıktım galiba tam skmadigim icin buyudu suan acimiyo ama buyuk yani kil koku iltihabida olabilirmi âgdadan sonra oldu cunku

İlk hafta aciyodu ama o zaman sivilce gibiydi sıktım galiba tam skmadigim icin buyudu suan acimiyo ama buyuk yani kil koku iltihabida olabilirmi âgdadan sonra oldu cunku

Valla benim bildiğim çıban patlayana kadar acır ağrı yapar bilmiyorum canım bi doktora git istersen yine

Ayni dertten bende muzdaribim ustelik hamileyim 31 haftalik 2 hafta oldu hala gececek ne dagiliyor ne geciyorki fasulyeden buyuk baya tam bacagimla ic camasir lastinin geldi yer bikere daha olmustu ama o bukadar uzun surmemisti sivilce gibi ucu olmustu skmistim doktorum cerraha gorun dedi antibiyotik verdi sizinki nasil gecti paylasirmisiniz bian once kurtulmak istiyorum

Su reklamlar ana sayfada olsa ne var her yorumun altinda reklam zaten yavas baglaniyorum bi saat onlari acmasini bekliyorum kadinlar kulubu yonetime rica ediyorumm.

X