çiçeği burnunda anne adayları

naznaz86

Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
12
2
38
Merhaba arkadaşlar 6 haftalik hamileyim benim gibi yeni anne adayları deneyimlerimizi paylasalim istedim :anneadayı:

Merhaba canim hayirli olsun bebisin ben de 14 haftalik hamileyim :emir_bebek:ne mide bulantim oldu bugune kadar ne asermem sansliyim yani :KK49: folik asite baslaman gerek doktorun soylemistir gerci allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah :nazar:

Bende 19 haftalık hamileyim benimki zor geçti sabah bulantilari gece uyuyamama. Ama simdi daha rahatim hamileliğimin tadini cikariyorum çok güzel duygular :anneadayı::KK19:

E="yamukprensess, post: 40509208, member: 566348"]Merhaba canim hayirli olsun bebisin ben de 14 haftalik hamileyim :emir_bebek:ne mide bulantim oldu bugune kadar ne asermem sansliyim yani :KK49: folik asite baslaman gerek doktorun soylemistir gerci allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah :nazar:[/QUO
Bana doktorum hic folik asit kullanmami filan onermedi o haftalarda o_O

Merhaba arkadaşlar 6 haftalik hamileyim benim gibi yeni anne adayları deneyimlerimizi paylasalim istedim :anneadayı:
iyi güzel hoş yapmışsınız da burası bdv keşke bunları gebelik kısmında paylaşsaydınız çünkü bu konuda dertleri olan insanlar da var burada öyle değil mi

iyi güzel hoş yapmışsınız da burası bdv keşke bunları gebelik kısmında paylaşsaydınız çünkü bu konuda dertleri olan insanlar da var burada öyle değil mi

Bebişlerle ilgili hiç sorun yaşamaz ve hiç bdv yi kullanmazsınız dilerim =) ama arkadaş haklı burası bunun yeri değil.

Merhaba arkadaşlar kusura bakmayın ben yanlış yere acmisim konuyu :) cahillik iste rabbim hepimize kolay ve keyifli yasatsin bu dokuz ayi bende başladım folik asite ara ara bulantilar oluyor umarim cok uzun surmez iyi günler dilerim

X