Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dun hamıleleıgımı ogrendım bana yardımcı olurmusun adete bırgun kala kan testı yaptırdım 130 cıktı ? Doktor adetten once yuksek deger ıkız olabılır dedı sızın kac cıkmıstı degerınız soleyebılırmısınız.
tebrıkler kızlar allahım hayırlı dogumlar nasıp etsın![]()
öncelikle tebrik ederim.bende tam adet olmam gereken günde yaptırdım.beta hcg 976 çıktı.doktorum hiçbirşey söylemedi yalnız bende senin gibi şüphelendim ve internette kısa bir araştırma yaptım.beta hcg çok değişkenmiş bu değerin yüksek çıkması çoğul gebelik göstergesi diyemezmişiz.geçen haftada karından ultrasonda kesem göründü.çoğul gebelik yok.ama umarım senin gönlüne göre olur herşey.
bende dun 181.4 çıktı adetm 3 gun geçti sizce bu değer normal mi düşük mü.4 haftalıkmış kızlar.
yok cnm bı sorun gayet ıyı tebrıkler:)))
bende dun 181.4 çıktı adetm 3 gun geçti sizce bu değer normal mi düşük mü.4 haftalıkmış kızlar.
canım değerin iyi doktorumun dediğine göre 25 den yüksekse değerin iyidir ve hamilesindir dedi.ve gün geçtikçe o değer yükseliyormuş.
ayy inş.canım ya yarın tekrar yaptırcam tahlil bakalım ne çıkacak.içimi ferahlatıyorsunuz tşk ederim.bir düşük yaşadım ben geçen yıl onda dolayı çok endişeliyim mazur görun heycanımı.bunuda her an kaybedecem die korkuyorum allah korusun
bende dun 181.4 çıktı adetm 3 gun geçti sizce bu değer normal mi düşük mü.4 haftalıkmış kızlar.