loreena Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 22 0 86 İzmir 7 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi loreena #1 Arkadaşlar kendi çalışmamdır.çok hoş çok sevdim özellikle de arka kısmı çok hoş duruyor.umarım sizde begenirsiniz. :) arka kısım ön kısım Bedeni: 38 Boy: 68 Kumaş: gabardin (çiçek desenli) Pensli , Yandan gizli fermuarlıdır. Arka kısmı modellidir. ( istek olursa yapabilirim:)
Arkadaşlar kendi çalışmamdır.çok hoş çok sevdim özellikle de arka kısmı çok hoş duruyor.umarım sizde begenirsiniz. :) arka kısım ön kısım Bedeni: 38 Boy: 68 Kumaş: gabardin (çiçek desenli) Pensli , Yandan gizli fermuarlıdır. Arka kısmı modellidir. ( istek olursa yapabilirim:)
TUTANKOMON ÇobanYıldzı sen benle kal Kayıtlı Üye 25 Haziran 2012 306 5 46 Ankara 7 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi loreena #2 ya keşke üzerinde görebilme ihtimalimiz olsaydı.birisinin üzerinde arkası nasıl duruyor seçmek zor.
sevdicek Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2011 666 8 46 Adana 10 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi loreena #3 Bayıldım eline sağlık
loreena Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2010 22 0 86 İzmir 11 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi loreena #4 TUTANKOMON .!.: ya keşke üzerinde görebilme ihtimalimiz olsaydı.birisinin üzerinde arkası nasıl duruyor seçmek zor. Genişletmek için tıkla... tamamdır en yakın zamanda mankenli bi fotosunu da koyucam
TUTANKOMON .!.: ya keşke üzerinde görebilme ihtimalimiz olsaydı.birisinin üzerinde arkası nasıl duruyor seçmek zor. Genişletmek için tıkla... tamamdır en yakın zamanda mankenli bi fotosunu da koyucam