- Konu Sahibi minnacikkelebek
arkadaşlar merhaba dün canım cok sıkıldı...ve sizlerle paylaşıp fikir almak istedim...bizim ilk evlendigimizde aldıgımız evde kiracı oturuyor...dün bizi oturmaya davet etti evimiz 4 katlı 3 bloklu bi sitede...genelde ayda 1 giderim binada pek çiçekle böckle ugrasan yoktu ben bahceyi bastan sona çiçeklerle donattım agaçlar vardı vişne erik incir hepsiyle ilgilendim çim ektirdim güllerim menekşelerim eguvanım papatyalarım vs envayi çeşit çiçekleirm var . eşime gidelim dedim kendisi pek sevmez öle misafirligi sıkılır hemen hem çiçeklerede bakarım ne durumdalar hemde sitede ne var ne yok kontrol ederiz biraz oturu kalkarız dedim .bizim kiracıya sıkı sıkı tembihlemiştim kendiside cok sever cicekleri cok iyi bakıyordu.gittik birde ne göreyim...benim bahceden eser yok 4 tane agac vardı kökünden alınmış güller erguvan agacı menekşeler laleler (hepsi kökünden gitmiş hiç bişey kalmamış şok oldum.aaglamaktan helak oldum cok emegim var cünkü bomboş kalmış sadece toprak...neyse eve cıktık kadıncagazın gözler şişmiş aglamktan üst kata yeni tasınan ev sahibi çiçeklerin göz zevkini bozdugunu dümdüz daha iyi durdugunu söylemiş neymiş böcek gelirmiş polenler uçuşurmuş neymiş efendim olmazmış böyle bişey bahcede onların işi neymiş demişte demiş almış eline aletleri hepsini yok etmiş çimleri bile biçip topragı ters cevirmiş kiracı ne kadar söylediysede dinletememiş ....sonuç felaket eşim çıldırdı görünce adama haber göndertti görüşelim die bi kavga bi kıyamet ...neymiş karışamazmışsız orda oturmuyormuşuz bina komple bize ait deilmiş ot istemezmiş ot yokki çim ve çiçek sadece...saygısız insan canımızı sıktı...binadaki 2 daire kayınvalidemin ve kiracıları oturuyor yani 3 dairede söz hakkımız var ....adam sırnaştı düşmüyor yakamızdan eşimin numaasını ögrenmiş arıyor durmadan beni rezil ettin bi ton laf ne yapıcagımızı bilemedik bu saygısız adam 4 katta oturuyor 4 kattan asagıya sinirle kedisini atmış düşünün artık ne yapsakta kurtulsak bu adamdan