çiçeklere ot diyip behçeyi talan eden saygısız adam....

minnacikkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
215
2
0
İstanbul
arkadaşlar merhaba dün canım cok sıkıldı...ve sizlerle paylaşıp fikir almak istedim...bizim ilk evlendigimizde aldıgımız evde kiracı oturuyor...dün bizi oturmaya davet etti evimiz 4 katlı 3 bloklu bi sitede...genelde ayda 1 giderim binada pek çiçekle böckle ugrasan yoktu ben bahceyi bastan sona çiçeklerle donattım agaçlar vardı vişne erik incir hepsiyle ilgilendim çim ektirdim güllerim menekşelerim eguvanım papatyalarım vs envayi çeşit çiçekleirm var . eşime gidelim dedim kendisi pek sevmez öle misafirligi sıkılır hemen hem çiçeklerede bakarım ne durumdalar hemde sitede ne var ne yok kontrol ederiz biraz oturu kalkarız dedim .bizim kiracıya sıkı sıkı tembihlemiştim kendiside cok sever cicekleri cok iyi bakıyordu.gittik birde ne göreyim...benim bahceden eser yok 4 tane agac vardı kökünden alınmış güller erguvan agacı menekşeler laleler (hepsi kökünden gitmiş hiç bişey kalmamış şok oldum.aaglamaktan helak oldum cok emegim var cünkü bomboş kalmış sadece toprak...neyse eve cıktık kadıncagazın gözler şişmiş aglamktan üst kata yeni tasınan ev sahibi çiçeklerin göz zevkini bozdugunu dümdüz daha iyi durdugunu söylemiş neymiş böcek gelirmiş polenler uçuşurmuş neymiş efendim olmazmış böyle bişey bahcede onların işi neymiş demişte demiş almış eline aletleri hepsini yok etmiş çimleri bile biçip topragı ters cevirmiş kiracı ne kadar söylediysede dinletememiş ....sonuç felaket eşim çıldırdı görünce adama haber göndertti görüşelim die bi kavga bi kıyamet ...neymiş karışamazmışsız orda oturmuyormuşuz bina komple bize ait deilmiş ot istemezmiş ot yokki çim ve çiçek sadece...saygısız insan canımızı sıktı...binadaki 2 daire kayınvalidemin ve kiracıları oturuyor yani 3 dairede söz hakkımız var ....adam sırnaştı düşmüyor yakamızdan eşimin numaasını ögrenmiş arıyor durmadan beni rezil ettin bi ton laf ne yapıcagımızı bilemedik bu saygısız adam 4 katta oturuyor 4 kattan asagıya sinirle kedisini atmış düşünün artık ne yapsakta kurtulsak bu adamdan

Bazen haberlerde okuyoruz ya falanca kişi filancayı öldürdü gibi şeyler, insanlar hakikaten boşuna katil olmuyorlar, be terbiyesiz adam o agaçtan çiçekten çimden ne istedin, sorunlu psikolojisi bozuk kişilik erezyonuna ugramış karaktersiz adam, neymiş kendini 4.kattan atmış. Yetmez efendim, boğaz köprüsünden atsında kendini dünya bir sorumsuzdan kurtulsun. Belediyeye şikayet edin, sizi tahatsız etmeye devam ederse savcılığa suç duyurusunda bulunun, bunlarla uğraşmayayım diyorsanızdavrrin iki şarapçının eline 3-5 kuruş kafasınıgözünü yarsınlar, kusura bakmayın sert yazdım çünkü hayvanarla doğaya zarar verenlerden tiksiniyorum...

site yönetimine şikayet edemiyor musunuz?
4. katta oturan adam nasıl bahçeyi kendi kafasına göre talan edebiliyor?
çok üzüldüm ağaçlara da çiçeklere de

kendini atmamış kedisini atmış malesef.
adamın kendinden başka canlıya tahammülü yok baksanıza..

Farkındamısın adamın tüm canlılarla derdi var kendi böcükler çiçekler ağaçlar öldürmeye çalışıyo bulduğu yerde.yurtdışında bu yaptığı suçtur.polise şikayet edin.normal değil musallat olur valla

kendini atsa keske kediyi atmış site yönetiminin dediği şey biişe yyapamıyoruz kiş daire sahibi cevap budur şuanda burda ikamet etmiyorsuuz neden rahatsılık duydunuz..işte bazıları bu kdar ,insan çiçek böcek doga onlar için hç bişey önemli degil sadece kendileri ve sacma sapan istekleri.ayne katılıyoum tiksinmektende öte bi duygu benimki ne istedin be adam kendini öldürtücek

karakola gittik aldıgımız cevap adamın evi bişey yapamayız oldu..saldırı varmı hakaet küfür cinayet?bütün sucu bumu dediler komedi... bu sefere telefonla taciz için gidicez gibi görünüyor

Bir agacın yetişmesi yıllar alıyor, bir insan evladı nasıl kıyar doğaya, aldığımız her nefesi o çiçeklere böceklere borçluyuz, dünyanın genel varoluş temelidir bu, insanoğlu eliyle sistemi çökertiyor, sonra neymiş buzullar eridi, seller arttı, şu oldu bu oldu... Sen doğaya ihanet edersen bu dünyada daha çok doğal afetler olur... Sizde peygamber sabrı varmış, iyi dayanmışsınız..

karakola gittik aldıgımız cevap adamın evi bişey yapamayız oldu..saldırı varmı hakaet küfür cinayet?bütün sucu bumu dediler komedi... bu sefere telefonla taciz için gidicez gibi görünüyor

Doğru söylüyorsunuz unutmuşum ülkemde polis olay olduktan sonra gelir filmlerde bile böyle!!Allah kolaylık versin deliyle uğraşmak zor anca bi deli daha olacak ki öyle.ben bile sinirr oldum burda gerizekalı ya nasıl söker ağaçları! Biz iki biber ektik soldular diye ağıt yakıyoduk nerdeyse oturup,adam normal değil arkadaşım eşini de taciz ediyor sinirlendirmesin adamı da aman:44:

milliyet.com'da Cengiz Hortoğlu diye bir yazar var. Bu konularda hukuki haklarınızı gösteriyor. ona bir mail atsanıza.

sinirden hala elime ayagım ttiriyor yeşillik güzelliktir agaclar çiçekler insana mutluluk veriyor.zaten heryer tas yıgını oldu insan yesilligi arar oldu böyle tuhaf yaratıklar insan denmez böylesine düzeni mahfediyor dediginz gibi doğaya ihanet eden insanlar yüzünden denge bozuldu ....insanlar neden bu kadar acımasız anlamış degilim dogaya ve hayvanlara karsı...

bu sistem ne zaman degişir suclar o zaman hafifler hersey normal ülkemizde...tınlayan bile yok çok emeğim vardı...hamileyken bile cılgın gibi ugrastım durdum aman güzel olsun bakımlı dursun gelen giden bayılırdı...sen keyfe keder yık herseyi yapan adamda 40 45 yaslarında bi adam yani ..kesinlikle normal degil...eşimi zor tutuyorum adamı parcalıycak o derece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…