- 31 Ağustos 2008
- 4.925
- 505
- 398
- Konu Sahibi gadjo dilo
Bunlar yakisir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bencede bu tarz aynalar çok yakışır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar yakisir:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Örnek?Bence ayna yerine country cercevelerden asmalısın....![]()
döşemeyi değişsek:)))) saka saka zevk meselesi ben cicek böcek sevmiyorum fakat yerinde olsam koltuktan en fazla 20-25 cn yüksekliğinde olmak kosuluyla ve koltugun 3te 2 si kadar bir boyda ahsap cerceveli ( rengi sana kalmıs eskitme yada patineli mır olabilir bence yada berjerlerin renginde ) ayna asardım hiç tablo olayına girme bence risk alırsın .. yada 3 lü ayna olanilir en büyüğü ortada dier 2 ufak yanlarda olmak üzere dik asılmıs oval aynalar mesela..
kumaşı çok kötü zaten yaa değiştirelim olur.
şunları düşünüyorum nasıl sence?
http://www.mudo.com.tr/ayna/dekoratif-duvar-aynasi_651_38268
http://www.mudo.com.tr/ayna/duvar-aynasi_651_40627
http://www.mudo.com.tr/ayna/dekoratif-duvar-aynasi_651_38274
http://www.mudo.com.tr/ayna/dekoratif-duvar-aynasi_651_36339
ilk resimde ki aynayı bayıldm canım bunun ölçüleri nedir ?????Begenirmisin bilemiyorum, bu bizim evdeki, tepe homa dan
Eki Görüntüle 1186155
Bunlarda tatlı olur bence ikea dan
Eki Görüntüle 1186180 Eki Görüntüle 1186181
oraya ne astınız ?Çiçekli koltuk duvarına ne asılır?
Duruyor öylece. Netten beğendiklerime gidip baktım kimi küçük kimi büyük geldi. Oradan vazgeçtik masanın duvarına bir şey alalım dedik şimdi de.oraya ne astınız ?
bende sizin gibi kararsızım koltugumun karşında pencere var bakalım neye karar vericem ????jooker'cim salonunun tüm resmini eklesen arkadaşlar daha net tavsiyeler verebilirdi sanki?
ben bildiğimden baktım diğer resimlerine ve karşı duvardaki tv ünitenin renginde çerçevesi olan çok sade bir tablo (ya bir çiçek ya bir figür, hem alaturka hem modern artık nasıl bir şeyse) ya da ayna sanki evinin havasına iyi gider. ama ölçüsü büyükçe olmalı, şöyle dikdörtgen ve koltuklardan fazla yüksek olamayacak şekilde de asılmalı gibi.
benim de eski evimde aynı böyle duruyordu 3'lü koltuğum, neyse ki yeni evde koltuklar hep cam önüne geldi de bu dertten kurtuldum:) 3 yıl bomboş duvarlı evde oturdum, istediğim gibi bi şey bulamadığımdan.
ben de tablo içine koymaya netten resim bulayım bastırayım dedim de bulamadım. çerçevesi de mobilyalarından birinin renginde olursa sanki mikemmel durur. yani hepsi bana göre güzel olur. ama bir gün bir yerlerde "aha işte budur" diyeceğin bir şey çıkar sanırım.
aman boşver o da nazar boncuğun olsun zati![]()
Çiçekli olunca ben tablo yakıştırmıyorum. Bizim duvara uygun bir tablo da görmedim. Sırıtıyor bence. Tek renk olsa koltuk neyse.benimde köşe takımım var evde berjerleri çiçekli yastıklarıda çiçekli bende kararsız kaldım ayna mı ? yoksa tablo mu ????
Ben de aynanın daha uygun olacağını düşündüm ama beğendiklerimin kimi çok küçükmüş kimileri fazla karemsiymiş. Şöyle istediğim büyüklükte dikdörtgenimsi ayna bulamadım. Kısmet ya şuan başka dertlerim var valla aklıma bile gelmiyor oranın boş durduğu. : )) elbet bir yerde bi ayna görür beğenirim. : )) tablo hiç düşünmüyorum.jooker'cim salonunun tüm resmini eklesen arkadaşlar daha net tavsiyeler verebilirdi sanki?
ben bildiğimden baktım diğer resimlerine ve karşı duvardaki tv ünitenin renginde çerçevesi olan çok sade bir tablo (ya bir çiçek ya bir figür, hem alaturka hem modern artık nasıl bir şeyse) ya da ayna sanki evinin havasına iyi gider. ama ölçüsü büyükçe olmalı, şöyle dikdörtgen ve koltuklardan fazla yüksek olamayacak şekilde de asılmalı gibi.
benim de eski evimde aynı böyle duruyordu 3'lü koltuğum, neyse ki yeni evde koltuklar hep cam önüne geldi de bu dertten kurtuldum:) 3 yıl bomboş duvarlı evde oturdum, istediğim gibi bi şey bulamadığımdan.
ben de tablo içine koymaya netten resim bulayım bastırayım dedim de bulamadım. çerçevesi de mobilyalarından birinin renginde olursa sanki mikemmel durur. yani hepsi bana göre güzel olur. ama bir gün bir yerlerde "aha işte budur" diyeceğin bir şey çıkar sanırım.
aman boşver o da nazar boncuğun olsun zati![]()