- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Bence hiç karışmayin babanız halletsin siz kötü olursunuz sonra.anneniz içten içe kirilabilir belli etmez.babaanne istemiyormus zaten.kotu olmayın boş yere.onlarin arasında büyük bir aşk olsa kimseyi dinlemezlerdi zaten.
Durup dururken Eşiniz de giriyor konulara ne gerek var.bu kadar bilmesi gerek yok bence.
Evleneceklerse o zaman tanisirsiniz hayırlı olsun dersiniz o kadar.cok icsellestirmeyin benim görüşüm.
Hımmm anladım. Biz de ilişkiler daha resmi olduğu için böyle yorum yapmistim ama sizde farklı.Annemle gorusmuyorum su an. Ama annemle yasadigim donemde onun de iliskileri oluyordu. Kirilacagina inanmiyorum.
Esimle babamin arasi iyidir, zaten babam benden once ona anlatir her seyini. "Erkek erkege konusuyoruz" adi altinda.
Babaannem kimseyi istemeye istemeye yasi 40 ile 50 arasi 3 tane cocugunu evlendirmedi. Hala tas koyuyor.
Hiç karışmayın derim.
illa tanışmak istiyorsan babaannene söyleme dışarda bir yerde görüşün tanışın...
ben olsam karısmazdım sanırım....tamam sızde haklısınız ama henuz 6 ay olmus tanısalı ustelık bayan yabancı. ( anlaşmak gelenek kultur farklı o açıdan soluyorum) yanı ılerı bır adım atsın dıye bır nevı zorlarsınız ama olurda evlendıler ve olmadı sonunda sız pışman olursunuz keşke karısmasaydım dıye
zaten 45 yasına gelmış bır adam hala anne sozunden çıkmıyorsa ona gelecek onunla evlenecek kadınada yazık
hıç karısmayın derım
babanız olmuz 45 yaşında eğer gerçekten isteseydi kimseyi dinlemezdi demek ki onunda kafasında soru işareti varmış bulunca yolunu kaçmış boş verin millete para yedireceğine bekar hayatının keyfini sürsün...
ama şunu yapabilirsiniz baba yalnız yaşamanı istemiyorum bu kadın neden olmadı sen sanki onunlayken iyi gibiydin diye konuya girebilirsiniz...
Baban bu yasta hala Annesinin lafina bakip geri adim atiyorsa , Sen hic karisma uzaktan izle ..
Isteyen adam geri adim atmazdi , sonucta 20 yasinda genc degiller ne istedigini bilmeli ve arkasinda durmali kararlarinin...
Sen karışırsan bu sefer de babaannen düşman kesilir sana yarın bir gün kötü giderse de pat diye senin yüzünden oldu demesinler bir de.s
Facebooktaki taniyor olabilecegin arkadaslar ortak arkadaslar8ndan dolayi cikar yani babanla arkadas oldugu icin o seni arattigi icin sende gozukmez facede oyle bi uygulama daha yok ayrica koca koca insanlar naparlarsa yapsinlar karisma sonucta baban o arkadasin degilki karisasin
Karisma tabiki.Ya ama ben "fbooktan ekle muhabbet et bakalim" tarzi yorumlar bekliyordum.
Acaba cidden karismasam mi fikri belirdi su an...
Babamla ortak arkadas gorunmuyoruz bile. 3 tarafin da arkadaslari gizli :) aratma sonucu cikiyor ona eminim ama sayisini bilmiyorum.
Bilmiyorum galiba karismamam gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?