Bosanmis bir erkek

Merhaba hanimlar
Fikirleriniz cok önemli benim icin
Bir yabanci bey var bir kac aydir hayatimda kendisi evlendi bosandi ve 2 cocugu var. Suan 36yasinda bende 29 yasindayim.
Ilk tanistigimizda gecmisini soylediginde ben kesinlikle cocukla olmaz demistim kesmistim. fakat o savasacagini dedi ve ben onu tanidikca Fikirlerim degisti(büyük konusmamak lazimmis) sevgili boyutunda degiliz buna henüz düsüncelerim izin vermiyor kalple mantik arasindayim cunki.
Neyse kendisi cok genc 19 yasinda evlenmis 15yil evli kalmislar ve 2 yil öncede bosanmislar. Cocuklar 12 ve 14 yasindalar.
Benim sorunum
Tabiki kadinla bagi olacak sonucta cocuklar var buna lafim yok fakat bu eski es konusu onlarda fazla gündemde diye düsünüyorum.
Örnegin kadin her ufak sey icin bunu ariyor yaziyor yaklasmaya calisiyor(bosanmak isteyen kadindi simdi geri dönmek isteyen yine o)
Yada kadinin annesi ablasi halen bu Beye whatsapptan günaydin mesajlari yolluyorlar yani sanki bir sekil aralarini yine yapmaya calisiyorlar. Ha ailecede cok iyi anlasiyorlardi kayinvalideler mesela. Ogün Özel günde annesi eski dünürleri davet edecekti fakat baba kizmis biten sey bitmistir bagini kes artik diye.
Bu beye icimdekileri endiselerimi söyledim. Yeni bir sayfa acmak istiyorsan gecmisi kapatman lazim cocuklar disinda kimse olmamali diye.
O barismayi kesinlikle istemedigini fakat bu zamana kadar boslukta oldugu icin ve hayatinda kimse olmadigi icin bu gelen mesajlari vs hic takmamis ha gelmis ha gelmemis yani sonucta düsmanca bir ayrilik olmamis. 15yil boyunca ayni cevre es dost olsun hep ortak oldugu icin haliyle hep konusunu aciyorlar soruyorlar hatta halen bosanmayi yeni ogrenenler varmis. Ha yikilmis tabi yerin dibindeymis sonucta 15 yil boyunca genc yastan beri bir düzenim vardi birden yok olunca kötü oldum haliyle yine cok iyi degillim ama o sahisla kesinlikle alakasi yok sadece düzensiz hayatimdan dolayi diyor.
Fakat eger hayatina birini alirsa herkesin susacagini ve barisma cabalari olmayacagini herseyin düzene girecegini söylüyor bunu birlikte asabilecrgimizi diyor.
Ben ilk defa böyle durumla karsilasiyorum acaba cokmu geri kafali düsünüyorum? 2yildir bosanmislar bu taze bir sürec mi?
Mesela annemle babamda bosandilar ha ilk zamanlar baristirmak isteyenler vardi tabiki fakat yillardir bir baglari yada ailelerin bir bagi dahi yok bununlada kiyasliyorum acikcasi.
Kisa anlatmaya calistim
Düsüncelerinizi merakla bekliyorum cok önemli benim icin.
Tesekkürler
Zorlanırsın sorunlar çıkar oluru yok pek

Davul bile dengi dengine canım. 29 yaşında gencecik bayansın neden 2 çocuklu bir adamla evlenesin? Kötülediğim anlamı çıkmasın ama 15 yılın hatrına karısına yuvasına sahip çıkıp karısını mutlu etmeyen bi adamdan bişey bekleme.

Merhaba hanimlar
Fikirleriniz cok önemli benim icin
Bir yabanci bey var bir kac aydir hayatimda kendisi evlendi bosandi ve 2 cocugu var. Suan 36yasinda bende 29 yasindayim.
Ilk tanistigimizda gecmisini soylediginde ben kesinlikle cocukla olmaz demistim kesmistim. fakat o savasacagini dedi ve ben onu tanidikca Fikirlerim degisti(büyük konusmamak lazimmis) sevgili boyutunda degiliz buna henüz düsüncelerim izin vermiyor kalple mantik arasindayim cunki.
Neyse kendisi cok genc 19 yasinda evlenmis 15yil evli kalmislar ve 2 yil öncede bosanmislar. Cocuklar 12 ve 14 yasindalar.
Benim sorunum
Tabiki kadinla bagi olacak sonucta cocuklar var buna lafim yok fakat bu eski es konusu onlarda fazla gündemde diye düsünüyorum.
Örnegin kadin her ufak sey icin bunu ariyor yaziyor yaklasmaya calisiyor(bosanmak isteyen kadindi simdi geri dönmek isteyen yine o)
Yada kadinin annesi ablasi halen bu Beye whatsapptan günaydin mesajlari yolluyorlar yani sanki bir sekil aralarini yine yapmaya calisiyorlar. Ha ailecede cok iyi anlasiyorlardi kayinvalideler mesela. Ogün Özel günde annesi eski dünürleri davet edecekti fakat baba kizmis biten sey bitmistir bagini kes artik diye.
Bu beye icimdekileri endiselerimi söyledim. Yeni bir sayfa acmak istiyorsan gecmisi kapatman lazim cocuklar disinda kimse olmamali diye.
O barismayi kesinlikle istemedigini fakat bu zamana kadar boslukta oldugu icin ve hayatinda kimse olmadigi icin bu gelen mesajlari vs hic takmamis ha gelmis ha gelmemis yani sonucta düsmanca bir ayrilik olmamis. 15yil boyunca ayni cevre es dost olsun hep ortak oldugu icin haliyle hep konusunu aciyorlar soruyorlar hatta halen bosanmayi yeni ogrenenler varmis. Ha yikilmis tabi yerin dibindeymis sonucta 15 yil boyunca genc yastan beri bir düzenim vardi birden yok olunca kötü oldum haliyle yine cok iyi degillim ama o sahisla kesinlikle alakasi yok sadece düzensiz hayatimdan dolayi diyor.
Fakat eger hayatina birini alirsa herkesin susacagini ve barisma cabalari olmayacagini herseyin düzene girecegini söylüyor bunu birlikte asabilecrgimizi diyor.
Ben ilk defa böyle durumla karsilasiyorum acaba cokmu geri kafali düsünüyorum? 2yildir bosanmislar bu taze bir sürec mi?
Mesela annemle babamda bosandilar ha ilk zamanlar baristirmak isteyenler vardi tabiki fakat yillardir bir baglari yada ailelerin bir bagi dahi yok bununlada kiyasliyorum acikcasi.
Kisa anlatmaya calistim
Düsüncelerinizi merakla bekliyorum cok önemli benim icin.
Tesekkürler
Ben o hayatı yaptım sen yapma. Yasayacaklarını anlatayım sana. Sen bu adamla evlenince kadın cocukları babaya verecek. Babalarıda normalde yanına almayı dusunmedıgı cocuklarına aşkla tapacak ve yanına alacak babacılık oynayacak. Kadın senı surekli rahatsız edecek. Ta ki kendi evlenene kadar. Evlenince susuyorlar genelde sen cocuklarla sorun yasayacaksın adam sen git onlar benim yavrum moduba gececek. Sende muhtemelen bir cocuk yapacaksın boyle bir hayat surup gıdecek. Yasayacagim aynen bu iddiaya bile girerim. Secim senin

Hayatınızda eski eş sürekli olacak. Bunu kabullenebiliyorsanız evlenin. Şahsen böyle bir erkekle evleneceğime bekar kalmayı tercih ederim. Adamın yükü ağır.
Bir de karşı taraf boşanmayı istemiş. 2 sene geçse de adamın yaraları var. Bekarken bazı şeyler algılanamıyor aslında. Tercih sizin. Sorun büyük.

Bütün arkadaşların yazdıklarını okudum.Benim yazacağım da esasen farklı birşey değil.Sadece şunu eklemek istiyorum bizzat bu durumu yaşayan bir arkadaşımın hayatından örnekleyerek;arkadaşım kendisi bekardı iki oğlu olan biriyle severek evlendi.Kayınvalide yan binada oturuyordu hiç bir zaman da arkadaşımı sevemedi ki arkadaşım enerjik şen şakrak ortama çok uyan biri olmasına rağmen.Çocuklara gözü gibi baktı ama onlar zamanla büyüdükçe babannenin de doldurmasıyla huysuzluklara başladılar.Kızın da iki çocugu oldu.Sürekli çocukların dertleriyle ergenlikleriyle ugraşmaktan çok yıpranarak boşanma sürecine geldiler ve boşandılar.Adam pasif kaldı dengeleri koruyamadı tüm sorumluluğu arkadaşıma bıraktı kaçınılmaz son oldu💁Umarım fikir oluşturmanız da yardımcı olur.Allah yardımcınız olsun

Sizin hoş, genç vs olmanız hoşuna gitmiş ve sizin onunla ilgili olabilmeniz bile bu kadar zaman sonra adamın gururunu okşamıştır. Sizi kıyaslar eski eşi ile ve sizinle birşeyler yaşamak ister haliyle. Ama siz kendiniz dediniz. Adamın eski eşi ile bırakın ilişkiyi, hayatı bitmemiş. Kocaman çocukları var ve ergelikteler. Alışkanlıklar, arkadaşlar, aile, sülale hayatı derken kocaman bir hayat. Her gün konuşan çiftler, siz bu adama eş olmayacaksınız, ailenin beşinci üyesi olacaksınız. Gerek var mı? Adam kendi kafasında bitirmemiş bile, kendi istememiş ayrılmak için ve şuan hırs yapmış. Gerçekten bitirse ailesi ile görüşür müydü? Ailesi diğer aile ile görüşür müydü? Sizinle bak ben hayatıma devam ediyorum diye belki gösteriş bile yapıyor olabilir.

Lütfen size değer verecek, sizi saçma sapan streslere sokmayacak birilerini bulun. Güzel bir yaştasınız ve gereksiz üzüleceğiniz bir duruma girmeyin. Yarın bir gün siz çocuk yapmak istediğinizde size ben çocuk istemiyorum bile diyebilir, insanlar evlendikten sonra değişir. Önceliğiniz kendiniz olmalı.

Yerinde olsam bu topa girmezdim. Adam sorumsuz. Yani bosanmis fakat eski esin ilgisi halen hosuna gidiyor. Arada neler yasadilar daha (bosanmadan sonra) bilmiyorsun. Cocuklarin üzerinde etkisi pekte düsünülmüyor.

Cocuklar tam ergenlik çaginda. En zor çagdalar. Onlara cici annelik yapmak çokta zor olacak. Sen çoçuk isteyeceksin, onlar ergenlik buhranlarda olacak,.. Aile olmak hayli bir zor olacak yani.

Kv'de adayida halen eski geline düskün. Seni kabullenmeside zor olacak.

Yani hangi taraftan bakarsan bak, elinde kaliyor. Lütfen bu adam ile devam etme, çok mutsuz olursun.

Ben de 29 yaşındayım. Boşanmış çocuklu bi adamla evlenmezdim. Çocuklar olmasa belki. Ama bu şekilde çok rahat bi insan olmanız lazım çünkü çocuklardan dolayı eski eşiyle hep görüşecekler.

Kadin bu adami niye bosamis ,laf olsun diye mi ?
Bu adam tekrar barismaua calisiyor abilir mi ?
Bu arada da seninle gonul egliyor oĺabilir mi

Gerek yok böyle maceralara.
Ortada deli divane aşk da yok neticede.
Evlilikte görümcesi, eltisi, kaynanası gibi bir sürü sorunlar yaşanıyorken
buna ilave olarak eski eş, eski kv, üvey çocuklar....
Çok sabırlı biriysen bilmem..

O kadar iyi bir adam olduğunu düşünmüyorum. Kendisi boşanmış ve iki cocuk sahibi siz ise onun icin nimetten öte binersiniz. Size prenses gibi davranmayacaksa eski karisinami davranacak. Keşke eski karısına iyi insan olsaydida iki çocukla boşanmasalardı. Ben çoğunlukla sucu erkekte bulurum valla kimse kusura bakmasın. Kadin sevildiğini değerverildiğini bulduğu yerden kolay kolay gitmez bana gore. Sizinde evlendikten bir kaç sene sonra burada ama evlenmeden once böyleydi simdi değişti diye yorumlarını görürüz aman allah askina me işin var onunla bosver yol ver gitsin herkes zengini bulsun

Ağrısız başıma iş açmazdım. Çoook uzun meseleler, ergenlikte çocuklar ve tanıdık çevreler. Görüşmeyi kesin bence. Yoksa ilerledikçe duygusal olarak çok bağlanacaksınız gibi görünüyor.

siz daha hiç evlenmemişsiniz, direk çoluklu çocuklu hayata gireceksiniz.

Yaşınız genç denginiz illaki çıkar.
İyi düşünün.
Evlilik iki insanın alışması o kadar kolay değilken arada bir sürü üçüncü kişi olacak.
Bir tek o insan mı kalmış dünyada?

İki tane ergen çocuğu olan, bırakın eski eşini, eşinin ailesi ile ile adam gibi bağını kopartmayı becerememiş, sizi hayatına almasına rağmen hala aynı şeyi yapmaya devam edip, birde bu sorunun kaynağı kendiyken ve sizin kafanızdaki sorunları ortadan kaldırmak yerine, sanki sizin sorumluluğunuzmuş gibi beraber mücadele ederiz gibi yuvarlak cümleler kuran, ailesi kendinden beter halde hala eski eşte gözü olup o ve ailesi ile program yapan adamın nesine değer verdi diyorsunuz. Değer vermek içi boş romantik sözler söyler ve romantik jestler değildir. Bir insanın hayatını sizi ortak etmek, sizin canınızı sıkacak tüm unsurları şartlar elverdiğince ortadan kaldırmaktan geçer. Buradan bakınca adamın hayatına ucundan sıkışacak gibi bir haliniz var. Ayrıca bir erkeğin ailesi bile eski eşini tutuyorsa o adamın kocalığından çokta birşey beklemeyin derim. Zira o adam adam gibi koca olsa ailesinin bile peşini bırakmadığı eski eşine olurdu. Şuan ki durumda da gerçekte sizi önemsediğine ilişkin birşey görmedim. Zira değer verse siz yapsanız kıyameti koparacağı şeyleri, sizle sevgili olmaya çalışırken yapmaya devam etmezdi. Ayrıca oğlunu boşamasına rağmen gelininden vazgeçemeyen bir kaynanana da kulağa pek hoş gelmiyor kusura bakmayın

Konuyu başkası yazmış olsa ne dusunurdunuz? Oluru var mı sizce?

Bu bir kumar.Ya mesajlar devam ederse ki illaki mesaj atılacak arada çocuklar var. Sürekli iletişim halinde olunacak bir eski eş var elimizde.Diğer taraftan yaşınız genç.Ben aşkımdan ölüyorum her türlü mücadeleye hazırım derseniz devam.
Yok üzülürüm derseniz yol yakınken dönmek gerekir

Back
X