Cici anne derdim. Dert kismi babam.

iyotsuztuz

Eski slimsigara :*
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
5.411
9.343
148
Kizlar selam.

Annemle babam 8 senedir ayri. Ikisi da daha 40 yasina gelmeden bosandilar.

Babam bu süreci oldukca sancili atlatmis. Mis diyorum cunku gorusmuyorduk son 6 aydir aramiz cok iyi.
Bu sureci ve simdiki hayatini babamdan dinledim. Acikcasi neredeyse benimle yasit yabanci kizlar, sacma sapan iliskiler, bol bol para yedirme, babaannemin krizlere girmesi... iyice dibe vurmasina sebep olmus.

Simdi 5 aydir biri ile gorusuyor. Yine yabanci ama yasi daha uygun, elinde mesleği olan, 2 cocuklu (cocuklari yetiskin ve kendi ulkesinde) biri. Babam esim ve benimle tanistirmak istedigini soyledi ama gerisi gelmedi cunku babaannem yine "yabanci kadın miiii oleyim ben kahrimdaaan" moduna girdi. Onunu kesti iste.

Kadin beni, halamlari, esimi falan fbooktan kontrol ediyor. (Bilmeyenler icin, birini birkac kez fbooktan birini aratirsaniz taniyor olabileceği kisilerde cikarsiniz)

Kadin cok urkek mi desem, baska bir sey mi desem benden ve babaannemden korkuyormus babam soyledi. Her firsatta selam iletmek disinda iliski gelistiremedik. Ben destegim acikcasi, duzenli iliski zaten babam evlensin istiyorum.

Ha 45 yasindaki adam evlenemiyo mu diyeceksiniz ama adam bekar yasamaya alisti, keyfini kacirmak da istemiyor pek. Bide babaannem onunu kesti iste.

Benim bir yol bulup en azindan tanismam ve babannemi ekarte etmem lazim. Napicam? Daha dogrusu babam benden cok esimi dinler. Ne dese, ne yapsak?

Bence hiç karışmayin babanız halletsin siz kötü olursunuz sonra.anneniz içten içe kirilabilir belli etmez.babaanne istemiyormus zaten.kotu olmayın boş yere.onlarin arasında büyük bir aşk olsa kimseyi dinlemezlerdi zaten.
Durup dururken Eşiniz de giriyor konulara ne gerek var.bu kadar bilmesi gerek yok bence.
Evleneceklerse o zaman tanisirsiniz hayırlı olsun dersiniz o kadar.cok icsellestirmeyin benim görüşüm.

Bence hiç karışmayin babanız halletsin siz kötü olursunuz sonra.anneniz içten içe kirilabilir belli etmez.babaanne istemiyormus zaten.kotu olmayın boş yere.onlarin arasında büyük bir aşk olsa kimseyi dinlemezlerdi zaten.
Durup dururken Eşiniz de giriyor konulara ne gerek var.bu kadar bilmesi gerek yok bence.
Evleneceklerse o zaman tanisirsiniz hayırlı olsun dersiniz o kadar.cok icsellestirmeyin benim görüşüm.

Annemle gorusmuyorum su an. Ama annemle yasadigim donemde onun de iliskileri oluyordu. Kirilacagina inanmiyorum.

Esimle babamin arasi iyidir, zaten babam benden once ona anlatir her seyini. "Erkek erkege konusuyoruz" adi altinda.

Babaannem kimseyi istemeye istemeye yasi 40 ile 50 arasi 3 tane cocugunu evlendirmedi. Hala tas koyuyor.

illa tanışmak istiyorsan babaannene söyleme dışarda bir yerde görüşün tanışın...

ben olsam karısmazdım sanırım....tamam sızde haklısınız ama henuz 6 ay olmus tanısalı ustelık bayan yabancı. ( anlaşmak gelenek kultur farklı o açıdan soluyorum) yanı ılerı bır adım atsın dıye bır nevı zorlarsınız ama olurda evlendıler ve olmadı sonunda sız pışman olursunuz keşke karısmasaydım dıye
zaten 45 yasına gelmış bır adam hala anne sozunden çıkmıyorsa ona gelecek onunla evlenecek kadınada yazık
hıç karısmayın derım

Annemle gorusmuyorum su an. Ama annemle yasadigim donemde onun de iliskileri oluyordu. Kirilacagina inanmiyorum.

Esimle babamin arasi iyidir, zaten babam benden once ona anlatir her seyini. "Erkek erkege konusuyoruz" adi altinda.

Babaannem kimseyi istemeye istemeye yasi 40 ile 50 arasi 3 tane cocugunu evlendirmedi. Hala tas koyuyor.
Hımmm anladım. Biz de ilişkiler daha resmi olduğu için böyle yorum yapmistim ama sizde farklı.
İlk adım olarak bayanla dışarda bir yerde tanisabilirsiniz o zaman.

Hiç karışmayın derim.

Yaaa :KK51:
illa tanışmak istiyorsan babaannene söyleme dışarda bir yerde görüşün tanışın...

Babannemin tepkisinden sonra babam geri adim atti. Yoksa biz zaten 4lu olarak bulusacaktik.

ben olsam karısmazdım sanırım....tamam sızde haklısınız ama henuz 6 ay olmus tanısalı ustelık bayan yabancı. ( anlaşmak gelenek kultur farklı o açıdan soluyorum) yanı ılerı bır adım atsın dıye bır nevı zorlarsınız ama olurda evlendıler ve olmadı sonunda sız pışman olursunuz keşke karısmasaydım dıye
zaten 45 yasına gelmış bır adam hala anne sozunden çıkmıyorsa ona gelecek onunla evlenecek kadınada yazık
hıç karısmayın derım

Ona ayri kiziyorum zaten. Bu sebepten bosandi hala akillanmadi. Bilmiyorum ben yeterince bastirirsam kaynana terorunu bitiririm gibi geliyor. Tanimiyorum ama 40 yasindaki kadin da kaynanadan cekmez heralde gibime geliyor.

babanız olmuz 45 yaşında eğer gerçekten isteseydi kimseyi dinlemezdi demek ki onunda kafasında soru işareti varmış bulunca yolunu kaçmış boş verin millete para yedireceğine bekar hayatının keyfini sürsün...
ama şunu yapabilirsiniz baba yalnız yaşamanı istemiyorum bu kadın neden olmadı sen sanki onunlayken iyi gibiydin diye konuya girebilirsiniz...

babanız olmuz 45 yaşında eğer gerçekten isteseydi kimseyi dinlemezdi demek ki onunda kafasında soru işareti varmış bulunca yolunu kaçmış boş verin millete para yedireceğine bekar hayatının keyfini sürsün...
ama şunu yapabilirsiniz baba yalnız yaşamanı istemiyorum bu kadın neden olmadı sen sanki onunlayken iyi gibiydin diye konuya girebilirsiniz...

Olmadi degil, devam ediyorlar. Ama tanismalar falan ertelendi. Beraber yasamiyorlar yasasalar ona da bir sey demeyecegim. Duzenli hayatı olsun istiyorum.

Baban bu yasta hala Annesinin lafina bakip geri adim atiyorsa , Sen hic karisma uzaktan izle ..

Isteyen adam geri adim atmazdi , sonucta 20 yasinda genc degiller ne istedigini bilmeli ve arkasinda durmali kararlarinin...

Sen karışırsan bu sefer de babaannen düşman kesilir sana yarın bir gün kötü giderse de pat diye senin yüzünden oldu demesinler bir de.s

Baban bu yasta hala Annesinin lafina bakip geri adim atiyorsa , Sen hic karisma uzaktan izle ..

Isteyen adam geri adim atmazdi , sonucta 20 yasinda genc degiller ne istedigini bilmeli ve arkasinda durmali kararlarinin...

Sen karışırsan bu sefer de babaannen düşman kesilir sana yarın bir gün kötü giderse de pat diye senin yüzünden oldu demesinler bir de.s

Ya ama ben "fbooktan ekle muhabbet et bakalim" tarzi yorumlar bekliyordum.
Acaba cidden karismasam mi fikri belirdi su an...

Facebooktaki taniyor olabilecegin arkadaslar ortak arkadaslar8ndan dolayi cikar yani babanla arkadas oldugu icin o seni arattigi icin sende gozukmez facede oyle bi uygulama daha yok ayrica koca koca insanlar naparlarsa yapsinlar karisma sonucta baban o arkadasin degilki karisasin

Facebooktaki taniyor olabilecegin arkadaslar ortak arkadaslar8ndan dolayi cikar yani babanla arkadas oldugu icin o seni arattigi icin sende gozukmez facede oyle bi uygulama daha yok ayrica koca koca insanlar naparlarsa yapsinlar karisma sonucta baban o arkadasin degilki karisasin

Babamla ortak arkadas gorunmuyoruz bile. 3 tarafin da arkadaslari gizli :) aratma sonucu cikiyor ona eminim ama sayisini bilmiyorum.

Bilmiyorum galiba karismamam gerekiyor.

Evet birini birden fazla kez arstirsaniz, o kişinin tanıyor olabileceğiniz kişiler kisminda gözüküyorsunuz.

Bence karışmayın. Koooskocaman insanlar. İleride bir sorun olur nasıl başınıza kaldığını anlayamazsınız bile.

Back
X