İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar cicilerimizi paylaşıyoruz (fotoğraflı)...

Ucretlimi yaiyosun sutyeni

Hayir canim zevkine yaptim oyle bi tane. Sende yaparsin bak sana ogretirim fotolarda var internette. Cok basit elin suslemeye yatkinsa yaparsin. Bu sutyen duz cok kullanilmis bi sutyendi bende atmak istemedim degerlendirdim.

Facebook ta Framptastic inc diye aratirsaniz cikiyor.

Ben burdan esinlenerek yaptim sutyenimi. Bildiginiz susluyorsunuz. Tuafiyeye gidin, boyle renkli firfir, boncuk, tas, kumas ne begeniyorsaniz alin, yapistirma dikme yontemleriyle susleyin. Ben eski sutyenlere yapiyorum cok guzel seyler cikiyor. Hadi kolay gelsin herkese!

Son düzenleme:
Hayir canim zevkine yaptim oyle bi tane. Sende yaparsin bak sana ogretirim fotolarda var internette. Cok basit elin suslemeye yatkinsa yaparsin. Bu sutyen duz cok kullanilmis bi sutyendi bende atmak istemedim degerlendirdim.

Tenrik ederim valla sonucta bi donusum bu ve cok guzel olmus :)

Ay hiç işiniz guçünüz yokmus siizn ya
yakınka kukuları da paylaşılrsa hiç şaşirmam

Kullanmaktan biktiginiz beyaz sutyeni boyle degerlendirin!

$321005_579966355350393_1228055554_n.webp

ayıp yahuu :1:

üsteki fotoda biraaz dansöz kıyafeti gbi olmamışmı:1: ammaaaannn atılsın göbeciklerr:27:

yeni aldığın iç çamasırını anlarım paylasılarbilir ben paylasmam da paylasana gene birsey demem
veya netten begendikleriini paylas o da olabilir
amaaaa
giyilen iç çamasırını paylasmak
kirli kirli sanki hepsi
biraz özelimizin olması daha iyi olmaz mı
içim kalktı cidden

yeni aldığın iç çamasırını anlarım paylasılarbilir ben paylasmam da paylasana gene birsey demem
veya netten begendikleriini paylas o da olabilir
amaaaa
giyilen iç çamasırını paylasmak
kirli kirli sanki hepsi
biraz özelimizin olması daha iyi olmaz mı
içim kalktı cidden

al bendende o kadar

kiseler yokmu kızlar nerelerdesiniz

ben cicilerimi bir paylaşırım sonrasını sen düşün ....

2 salak erkek birbirine msn adresi vermiş, ne dertleri varsa aralarında çözsünler, tercihlere karışamayız : )

Back
X