Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanede sonuç yok derken yani tahlilleriniz mi temiz eşininde senindeSelam kızlar 4 senelik evliyim herhangi bi korunma yöntemi olmamasına rağmen çocuğumuz olmadı, bikaç kez hastaneye de gittik henüz sonuç yok sizler neler yapıyorsunuz tavsiyelerinize ve önerilerinize açığım![]()
Eşimin sonuçları iyi çıktı bende farklı farklı bikaç doktora muayene oldum bende de bişey bulamadılar, yumurtalık takibi önerdi geçenlerde bi doktor onu henüz denemedimHastanede sonuç yok derken yani tahlilleriniz mi temiz eşininde seninde
Bence kesinlikle denemeye başla çünkü sebepsiz infertelite de doktorlar ilk onu öneriyor ve onunla gebe kalan çok insan var onun dışında ekstra stresten uzak olun ve ne eşinize ne kendinize evliliği çocuk üzerine olduğunu düşünerek bir araya gelmeyin biz bu yanlışı çok yapıyoruz malesef sadece sizin için demiyorum kendimde dahil hayatı aslında kendimize zehir ediyoruz onları kafamızdan atsak hiçbir problem olmayacakEşimin sonuçları iyi çıktı bende farklı farklı bikaç doktora muayene oldum bende de bişey bulamadılar, yumurtalık takibi önerdi geçenlerde bi doktor onu henüz denemedim
Ayy gerçekten sanırım aşırı stres yapıyorum birde sağolsun çevre okadar çok basılıyor ki malum sorular bilirsinizbence testlerinizde problem yoksa stres sıkıntıdan uzak söyle 3 günlük yumurtlama dönemine denk gelen tarihte bir tatil yapın ve çocuğa odaklanmayın ben hep bunu duyuyorum çevremden umarım gönlünce olur herşey :)
Benimde galiba en büyük etkim stres çok kafama takıyorum bu konuyu ister istemez, gerçekten öyle değil desemde öyle biliyorum bunu aştığım zaman sanırım herşey yoluna girecek gibiBence kesinlikle denemeye başla çünkü sebepsiz infertelite de doktorlar ilk onu öneriyor ve onunla gebe kalan çok insan var onun dışında ekstra stresten uzak olun ve ne eşinize ne kendinize evliliği çocuk üzerine olduğunu düşünerek bir araya gelmeyin biz bu yanlışı çok yapıyoruz malesef sadece sizin için demiyorum kendimde dahil hayatı aslında kendimize zehir ediyoruz onları kafamızdan atsak hiçbir problem olmayacak
Aynen öyleBenimde galiba en büyük etkim stres çok kafama takıyorum bu konuyu ister istemez, gerçekten öyle değil desemde öyle biliyorum bunu aştığım zaman sanırım herşey yoluna girecek gibi![]()
Bende kafamı rahatlatıp tatile çıktıktan sonraki ay hamile kalmıştım. Gerçekten işe yarıyorbence testlerinizde problem yoksa stres sıkıntıdan uzak söyle 3 günlük yumurtlama dönemine denk gelen tarihte bir tatil yapın ve çocuğa odaklanmayın ben hep bunu duyuyorum çevremden umarım gönlünce olur herşey :)
Söylediklerinizde okadar haklısınız ki birde ben ufacık şeyi bile kafaya takayan biriyimMerhaba,
Aman hemen olmaz nasılsa diyip keyfime bakarken 2. ayda hamileydim. Şuan 6 aydır istiyorum olmuyor. Tahlillerim de iyi eşimin de keza oyle... Rahat kalmak cok önemli.
Ek olarak Folik asıt koenzim q10 omege3 takviyeleri de önemli.. bunları kullanıp unutmak en güzeli.:) yumurta takibi de yapılabilir fakat bi çok insan stres yapıyor.
bende çok alınganım bu konuda ne yazıkkı burda konuşabildiklerimi çevremde kimse ile konuşamıyorum. Birde ilk gebeliğim cok kötü sonuçlandı. İyice hassaslaştım. Takmamak için spor bana iyi geldi. Şuan düzenli spor yapıyorum.Söylediklerinizde okadar haklısınız ki birde ben ufacık şeyi bile kafaya takayan biriyimtakviyeleri hiç denemedim bunları kullanabilirim aslında
Ya aslında folik asit konusunda çok kararsızım çok kötü şeylerde duydum hakkında düşüğe ve bebekte bazı sorunlara yol açıyormuş diye kimseyede güven kalmadı açıkcası artık umarım sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuzbende çok alınganım bu konuda ne yazıkkı burda konuşabildiklerimi çevremde kimse ile konuşamıyorum. Birde ilk gebeliğim cok kötü sonuçlandı. İyice hassaslaştım. Takmamak için spor bana iyi geldi. Şuan düzenli spor yapıyorum.
Dr muayenesine gidince zaten kesin folik asit veriyorlar. Geçen ay dr ovulex diye bi takviye verdi onu da kullanıyorum.
inşallah isteyen herkese allah kolaylıkla nasip etsin.Ya aslında folik asit konusunda çok kararsızım çok kötü şeylerde duydum hakkında düşüğe ve bebekte bazı sorunlara yol açıyormuş diye kimseyede güven kalmadı açıkcası artık umarım sizde en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz