Cicilibicili'nin Diyeti:)

cicilibicili87

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
333
4
643
37
Merhaba Kızlar,

Herkes diyet listesini paylaşıyor bende paylaşmak istedim.12 nisan da nişanım var ve yaklaşık 1 ayda kilo vermem gerektiği (ve epey bir dar elbise aldığım

için:)) diyete girmeye karar verdim. Boyum 1,70 kilom da maalesef 70idi:( Hemen hemen her gün sabahları işe giderken 20 dakika yürüyüş yapıp,(ki bizim

evin orda yokuş var çok işe yaradı:))) ılık suya limonlu su içip az yağlı peynir galete,salata,ceviz yedim.Öğlene kadar bol bol su ve limonlu çay tükettim.

Öğlen kendimi pek kısıtlamadım, işyerin de ne varsa onu yedim genel de salata çorba azcık sebze yada et yemeği oda 2.3 kaşık tabi:) Yemekten sonra

işyerin de bol bol merdiven inip çıkıyorum ne kadar hareket okadar gitsin kilolar :8: Akşama kadar bol su

kayısı, galete ya da portakal yedim.Akşam yemeğine eve geç geldiğim için yemek yemiyorum ve doooğğruu sporaaa:) Sporun çok faydası var hatta sporsuz

diyet yapsam kesinlikle veremiyorum :( Bugün 1.haftayı devirdim ve 70 kilo dan 68e düşmüşüm:))) Belki çok çabuk ama kendimi çokta kısıtlamıyorum

,aralar da diyet yiyecek birşeyler buluyorum.Umarım herkes istediği kiloyu verir :21:

hayırlı olsun canım mutluluklar dilerim kilona gelince boyuna göre bence süpersin sporla bile halledersin sıkılaşırsın ay ben bu boyla senin kiloda olsam yeter valla neyse umarım hepimiz istediğimiz ve sağlıklı bir şekilde kilolarda oluruz tekrar tebrikler mutluluklar :16:

Canım çok sağol, ya aslında evet bi obez değilim ama hamlık var vücudum da böyle sanki sarkmışım gibi hissetmeye başlamıştım:( Ay bide nişana 1 ay kalınca panikledim hemen aklıma fotoğraflar çekilcek göbeğim kalçalarım hep meydana çıkıcak diye ödüm koptu :1:

Canım çok sağol, ya aslında evet bi obez değilim ama hamlık var vücudum da böyle sanki sarkmışım gibi hissetmeye başlamıştım:( Ay bide nişana 1 ay kalınca panikledim hemen aklıma fotoğraflar çekilcek göbeğim kalçalarım hep meydana çıkıcak diye ödüm koptu :1:
heyecanlanman çok doğal tabi zaten koşuşturmalarda artacaktır merak etme istemesen de zayıflarsın senin boyunda kiloda bir insanın istese de bir yerleri çıkmaz çok güzel olur inşallah herşey gönlünce bırak bu günlerin tadını çıkar abur cubur yemedikten sonra birde spor hem sağlıklı daha fit olursun zaten iştah falan da kalmamıştır sende ay ne güzel sevinçler bunlar maşallah mutluluklar dilerim:16::46:

heyecanlanman çok doğal tabi zaten koşuşturmalarda artacaktır merak etme istemesen de zayıflarsın senin boyunda kiloda bir insanın istese de bir yerleri çıkmaz çok güzel olur inşallah herşey gönlünce bırak bu günlerin tadını çıkar abur cubur yemedikten sonra birde spor hem sağlıklı daha fit olursun zaten iştah falan da kalmamıştır sende ay ne güzel sevinçler bunlar maşallah mutluluklar dilerim:16::46:

Yiyemiyorum pek aklıma geldikçe zaten:) Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim,Allah herkese nasip etsin.

Back
X