Cidden delireceğim

Benim hayatım da yüzüm için o kadar çok krem var ki krem saatlerim var öyle düşünün cilt olarak beyaz ve çok hassas tene sahibim yani şaşırmıyorum deri ile ilgili şeylere artık 😃
Ben de işte normal bildiğimiz kremleri sürüyorum hiç özel Bi krem almadım 😂

Ben de işte normal bildiğimiz kremleri sürüyorum hiç özel Bi krem almadım 😂
Bir de hangisi iyi gelecek onu bulmak var herkese iyi gelen beni pişmiş tavuğa çeviriyor kızarıyorum falan falan 🤣 bu hassaslık konusu beni çok yoruyor

Bir de hangisi iyi gelecek onu bulmak var herkese iyi gelen beni pişmiş tavuğa çeviriyor kızarıyorum falan falan 🤣 bu hassaslık konusu beni çok yoruyor
Gitsen iyi olur aslında doktora ona göre cilt ile alakalı ise bu durum rahat edersin

Hayırlı geceler arkadaşlar bu saatte uykumdan edip bana post açtıran bir konu hakkında konuşmak istiyorum yaklaşık 1 haftadır geceleri yatağa yattığımda bazen de gündüzleri aniden gelen kaşıntılar iki kolum sırtım bazen de göbeğim , yastık yorgan sürekli değiştiren biriyim zaten başak burcuyum her neyse 🤣 bugünlerde çokça uyuz vakası duyuyorum etkileniyor muyum Allah korusun uyuz mu oldum diyorum hastaneye de virüs vakaları arttı diye gidemiyorum bu durumu yaşayanlar var mı bugünlerde ?
Sürekli böyle hissettiğim için günde 3 kere duş almaya başladım cidden delireceğim .
Kübra bana böyle böyle yaptı, işte mesajlar diye konu açtınız sandım bir an.

Kuruluk da kaşıntı yapar. Günde üç kere duş almak ciltte kuruluk yapmaya yeter zaten. Nemlendirici kullanıyor musunuz?

Üfff yazılacak her şey yazılmış zaten. Okumadan yorum yapmışım.
Lütfen sonraki konunuzda bari Kübra'yla kavganızı anlatın.

Başak burcu değilim ama benımde psikolojim bozuldu bu aralar korkup dillendirip çağırmakta ıstemıyorum ama ındırım zamanı suan sırf bu yuzden alısverıs yapmadım

Back
X