• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cidden kafayi yemek uzereyim yardim :(

balmumum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
20
1
1
34
Gecenin bu saatinde arastirirken bu siteyi buldum ve hemen uye oldum. Bana isik tutabilecek insanlar olur umuduyla. Derdimi anlatmak istemiyorum cevreme. Ben 25 yasinda bir bayanim yaklasik 8 aydir nisanliyim. Nisanlim bana cok kaba davraniyor sebebi benim ona yalan soyleyip guvenini kirmis olmama. Simdi diyceksiniz e sende hata. Aslinda durum sundan ibaret ben gecmisimi anlatmak istemiyordum benim ozelim buna saygi duymasini istedim. Ona da her ne yasadiysa onemli olmadigini soyledim fakat o yinde de anlatti. Benim kararima saygi duymayip pskolojik baskiyla zorla soyletme kivamina getirdi beni velhasil kelam anlattim. Bana guveni kirildi nicin basta anlatmadim diye. Burdan sonra 2 ay sorgu sureci devam etti. Ben o donemi salya sumuk aglar vaziyetde dert anlatmaya calisarak gecirdim cok sanciliydi. Tam anlastik artik birbirimizi bu konuda uzmeyecegiz derken ki bu surecten sonraki 1 ay gulluk gulistanlikti. Ben artik herseyin iyi olmaya basladigini dusunup umutlanmistim. Ama megerse bastirmis bu suphelerini beni yapmadigim seylerle suclayip duruyor ve bana aptal kisiligi bozuk birisin gibi sozler sarf ediyor. Flort donemimizde biraz hissetmis ama gozlerim asktan kor oldugu icin onun mudahaleci ben bilirim ben diyosan yapicaksin tarzi konusmalarini kotuye yormamistim. Ama en azindan kufur yoktu ve kalbimde gercekten sevgisini hissediyorudum. Su an beni sevdigine inancim yok. Beni asagiliyor. Saygisi oldugunu soyluyor ama sizinde farketdiginiz uzere lafta. Su yonu de var tahammulsuz ufak seylerden kavga acip sonuna kadar didisebilen birisi. Iyi yanlari da var bu zamana kadar beni kararsiz birakan zaten iyi yanlariydi. Boyle bi iliski devaminda bosanmayla sonuclanir gibi hissediyorum. Ve onun icin kimleri reddettim ben bir bilseniz o kisiler simdi yuva kurdu. Bana dugun yapacak parasi bile yok ama ben hic sorun etmedim. Cunku mucadele etmek erdemli kisilerin yapacagi is. Ben kendime yediremiyorum guzel zamanlarda buyuk sozler verdigim kisiyi birakmayi. Karaktersiz diyor bana ama ben sonuna kadar mucadele ediyorum bana hakaret eden bu insan icin nolur bana akil verin ablalarim.

Size karaktersiz diyor da asıl karaktersiz kendisi. Ay ben pis adammış. Saygı olmayan yerde sevgi de olmaz. Iyi yönetime var diyosunuz da, 3 yanlış bir doğruyu götürür.

Saygısız,tahammülsüz,hadsiz bir hödükle evlenmek uzeresin bir nevi manevi intihar bu. Hazır mısın evlendikten 3-5 ay sonra boşanmaya? Zira görünen köye klavuz gerekmez.

Olayın kilit noktası sakladiginiz şey bence. Yani benim sevgilim geçmişiyle ilgili çok büyük bir olay gizlese,söylemek istemese benimde güvenim sarsılirdi. Geçmiş onun geçmişi saygi duymak ayrı ama bilmem gereken şeylerde var. Neticede geçmişte hayatımızın bir parçası değil mi ? Sakladiginiz sey buyuk bir seyse kizmakta haklı fakat çok abartmis. Sindiremiyorsa ayrılsın neden sürdürüyor ki ? Sizde kahir çekmek zorunda degilsiniz. Ömrünüzü aklına estikçe hakaret edecek biri için harcamayin. O hakaret ilerde boyut degistirebilir.

Eğer durumunu sindiremeyip bunu senin üzerinde üstünlük kurmak seni yönetmek için kullanıyorsa o ilişkiden hayır gelmez.

Geçmişinizde ne yaşadığınızla alakalı, bazı erkekler yapıları gereği bazı şeyleri kabullenemezler. Nişanlınızda kabullenemiyor sanırım. Ama benim fikrim gerçekten seven insan geçmişe takılmaz.

sana ne yapman gerektiğini söylemek haddim değil ki kendime de yapılmasından hiç haz etmem
neyse özetle sana sunu söylüyorum yaptıkları yapacaklarının teminatıdır
karar senin

Size karaktersiz diyor da asıl karaktersiz kendisi. Ay ben pis adammış. Saygı olmayan yerde sevgi de olmaz. Iyi yönetime var diyosunuz da, 3 yanlış bir doğruyu götürür.

Saygısız,tahammülsüz,hadsiz bir hödükle evlenmek uzeresin bir nevi manevi intihar bu. Hazır mısın evlendikten 3-5 ay sonra boşanmaya? Zira görünen köye klavuz gerekmez.
senin resmine bayılıyorum ya :)

Bnm ex nişanlım da, taaa biz arkadaşken bildiği eski sevgilimi, aynı işyerinde çalışıyoruz diye, ayda bi falan kafaya takma tiplerine girerdi. Ama böyle hakaret fln yok,aklınca bana bi şeyleri kabul edilecekti.

Erkekler bu geçmişe takma meselesini, komplekslerinden dolayı ya gerçekten kafaya takıyo ve kendine de karşısındakine de hayatı dar ediyo, ya da bnm ex gerizekalı gibi, kadının üzerinde üstünlük kuramıyosa ve kurulması gerektiğine inanan bi ezikse, kadını ezmek, eksik göstermek, üstünlük kurmak için kullanıyo.

Her ikisi de çok tehlikeli ve ezik tipler. Böyle bi ezikle Evlenmek istiyosan, durma koş evlen. Kafayı yedikten sonra da kendine sakın üzülme. Allah sana akıl fikir vermiş,kullan..

Bak guzel kardesim seni gecmisinle yargilamis suvlamis hakaret bile etmis bunu nisanliyken yapan adamlar evliyken sana nasilsa bu benim tapulu malim gozuyle bakar bu adamlarin bakis acisi boyledir kendine yazik etme duygularini birakip mantikli dusun yatin birgun elinde bi cocukla baba evine donmektense gec olmadan ayril bu gun hakaret kufur eden emin ol evlenince siddette uugular hayatin boyu sessiz kalamazsin yol yakinken don evlenip bosanmak daha mi mantikli yapma yakma kendini tecrube konusuyo gerisi sana kalmis

Gecenin bu saatinde arastirirken bu siteyi buldum ve hemen uye oldum. Bana isik tutabilecek insanlar olur umuduyla. Derdimi anlatmak istemiyorum cevreme. Ben 25 yasinda bir bayanim yaklasik 8 aydir nisanliyim. Nisanlim bana cok kaba davraniyor sebebi benim ona yalan soyleyip guvenini kirmis olmama. Simdi diyceksiniz e sende hata. Aslinda durum sundan ibaret ben gecmisimi anlatmak istemiyordum benim ozelim buna saygi duymasini istedim. Ona da her ne yasadiysa onemli olmadigini soyledim fakat o yinde de anlatti. Benim kararima saygi duymayip pskolojik baskiyla zorla soyletme kivamina getirdi beni velhasil kelam anlattim. Bana guveni kirildi nicin basta anlatmadim diye. Burdan sonra 2 ay sorgu sureci devam etti. Ben o donemi salya sumuk aglar vaziyetde dert anlatmaya calisarak gecirdim cok sanciliydi. Tam anlastik artik birbirimizi bu konuda uzmeyecegiz derken ki bu surecten sonraki 1 ay gulluk gulistanlikti. Ben artik herseyin iyi olmaya basladigini dusunup umutlanmistim. Ama megerse bastirmis bu suphelerini beni yapmadigim seylerle suclayip duruyor ve bana aptal kisiligi bozuk birisin gibi sozler sarf ediyor. Flort donemimizde biraz hissetmis ama gozlerim asktan kor oldugu icin onun mudahaleci ben bilirim ben diyosan yapicaksin tarzi konusmalarini kotuye yormamistim. Ama en azindan kufur yoktu ve kalbimde gercekten sevgisini hissediyorudum. Su an beni sevdigine inancim yok. Beni asagiliyor. Saygisi oldugunu soyluyor ama sizinde farketdiginiz uzere lafta. Su yonu de var tahammulsuz ufak seylerden kavga acip sonuna kadar didisebilen birisi. Iyi yanlari da var bu zamana kadar beni kararsiz birakan zaten iyi yanlariydi. Boyle bi iliski devaminda bosanmayla sonuclanir gibi hissediyorum. Ve onun icin kimleri reddettim ben bir bilseniz o kisiler simdi yuva kurdu. Bana dugun yapacak parasi bile yok ama ben hic sorun etmedim. Cunku mucadele etmek erdemli kisilerin yapacagi is. Ben kendime yediremiyorum guzel zamanlarda buyuk sozler verdigim kisiyi birakmayi. Karaktersiz diyor bana ama ben sonuna kadar mucadele ediyorum bana hakaret eden bu insan icin nolur bana akil verin ablalarim.
Lütfen cesur ol ve ayrıl. Sen de biliyorsun olmayacağını. Aranız bozulabilir olanlardan sonra ama küfür, aşağılama ne demek ya?!!!!
Dön sırtını, sessizce çekip git. Güzel bir ders ver.
Yoksa hayatı boyunca seni ezecek.

Bir insan kaldiramayacagi bir seyi neden israrla duymak, ogrenmek ister ki.. Bu iliski her gecen gun senidaha da yipratir. Umarim kendin icin en dogru karari verirsin..

Geçmiş dediğiniz önceki ilişkiler vb.anlatmaksa çok gereksiz niye anlattiniz ki.yok öyle birsey deyip gececeksin yani.

Ama geri dondurulemez bir durum yasandiysa nisanlanma sürecine gelmeden anlatilmaliydi bence.

Şimdi anlattigina göre ve adam da abuk subuk konustuguna göre yol ver.bunlari bir hayat boyunca konuşacak.

Gerci sindiremediyse evlilik olacağı da meçhul.

Bence sen onun düzeleceğini sanıyorsun ama başında nasılsa sonunda da öyle olur. Evlendikten sonra da bastırdığı bu duyguyu açığa çıkaracak ki erkekler evlendikten sonra kendilerini herşeyin hakimi sanip daha fena artistlik yapıyor.

Tercih senin ayrıl diyemem hemen ama bu tip insanlarla yapılan evliliklerde ya gamsiz umursamaz olacaksın Ya da içine ata ata hasta olacaksin o kişinin değişeceğini hhiç sanmıyorum.. Hal böyleyken bu evlilik nasıl sürer onu da sen ölç tart karar ver...

yol veriin gitsin... bu sizin önünüze temcit pilavı gibi sürekli gelecek nişan yani tanıma süreci bence siz tanıdınız size şimdi hakaret eden ilerde döverrrr.... atın gitsin gitsin kendine tertemiz hiç ilişkisi olmamış birini bulsun " onu güzelce kandırır ilk sevdiğim sensin die" böyle adamlar yol vermeyi hakedio gelecegınız için cesaret

Gecmisimde sakladigim seylerin onun icin onemi yok bunu acikca soyledi onu yaralayan yalan benim dustugum hata da bu. Bir arkadasimda bu tavrinin abarti oldugunu soyluyor.

Hepinize cok tesekkur ediyorum. Bir noktaya aciklik getireyim. Onun asil takildigi sey yalan soylemis olmama. Karakteriyle ilgili bir ayrinti daha vermek istiyorum. Kontrolcu. Benim sayemde iyi bir karakterin olucak diyor. Yaptigim sey sadece vicdan yapip durust olmaya niyet edip becerememis olmak. Bunun icin cok agir bir bedel odetti bana :(

Boyle bir konuda bu yaptiginiz mucadele etmek diye adlandirilamaz. Yol yakinken donun, boyle bir "mucadeleye" gerek yok.

Back
X