• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cidden kafayi yemek uzereyim yardim :(

hem kurcalıyor soruyor
hemde kaldıramıyor
bu ne perhız bu ne lahana tursunu
coluk cocukla ugrasmayın
tursumu dedım ben :KK53:

Hanimlar degerli yorumlariniz icin hepinize tesekkur ediyorum. Kararimi verdim. Ilerisi insallah benim icin hayirli ve guzel olacak. Smoddan rica etsem kapatabiliyor muyuz bu konuyu yardimci olursa sevinirim.

Ya sen daha evlenmemişsin ki :) neyin tribi bu. Ya şimdi kurtulursun yada bataklıkta boğulur gidersin. Ayrıca da ben çok koca boşamadım ama hayat tecrübem yeter her soruna bir cevabım vardır.

Gecenin bu saatinde arastirirken bu siteyi buldum ve hemen uye oldum. Bana isik tutabilecek insanlar olur umuduyla. Derdimi anlatmak istemiyorum cevreme. Ben 25 yasinda bir bayanim yaklasik 8 aydir nisanliyim. Nisanlim bana cok kaba davraniyor sebebi benim ona yalan soyleyip guvenini kirmis olmama. Simdi diyceksiniz e sende hata. Aslinda durum sundan ibaret ben gecmisimi anlatmak istemiyordum benim ozelim buna saygi duymasini istedim. Ona da her ne yasadiysa onemli olmadigini soyledim fakat o yinde de anlatti. Benim kararima saygi duymayip pskolojik baskiyla zorla soyletme kivamina getirdi beni velhasil kelam anlattim. Bana guveni kirildi nicin basta anlatmadim diye. Burdan sonra 2 ay sorgu sureci devam etti. Ben o donemi salya sumuk aglar vaziyetde dert anlatmaya calisarak gecirdim cok sanciliydi. Tam anlastik artik birbirimizi bu konuda uzmeyecegiz derken ki bu surecten sonraki 1 ay gulluk gulistanlikti. Ben artik herseyin iyi olmaya basladigini dusunup umutlanmistim. Ama megerse bastirmis bu suphelerini beni yapmadigim seylerle suclayip duruyor ve bana aptal kisiligi bozuk birisin gibi sozler sarf ediyor. Flort donemimizde biraz hissetmis ama gozlerim asktan kor oldugu icin onun mudahaleci ben bilirim ben diyosan yapicaksin tarzi konusmalarini kotuye yormamistim. Ama en azindan kufur yoktu ve kalbimde gercekten sevgisini hissediyorudum. Su an beni sevdigine inancim yok. Beni asagiliyor. Saygisi oldugunu soyluyor ama sizinde farketdiginiz uzere lafta. Su yonu de var tahammulsuz ufak seylerden kavga acip sonuna kadar didisebilen birisi. Iyi yanlari da var bu zamana kadar beni kararsiz birakan zaten iyi yanlariydi. Boyle bi iliski devaminda bosanmayla sonuclanir gibi hissediyorum. Ve onun icin kimleri reddettim ben bir bilseniz o kisiler simdi yuva kurdu. Bana dugun yapacak parasi bile yok ama ben hic sorun etmedim. Cunku mucadele etmek erdemli kisilerin yapacagi is. Ben kendime yediremiyorum guzel zamanlarda buyuk sozler verdigim kisiyi birakmayi. Karaktersiz diyor bana ama ben sonuna kadar mucadele ediyorum bana hakaret eden bu insan icin nolur bana akil verin ablalarim.

merhaba ya gerçekten aklım almıyor nasıl bu kadar sözün üstüne ayrılmayı göze alamıyorsunuz ama evlenmeyi göze alabiliyorsunuz güven olmadan evlilik asla yürümez geçmişe dönük yaşayan biriyle ömür hiç geçmez hangimizin geçmişinde hata yok ki aslında ben çok karşıyım geçmişte yaşananları konuşmaya ne gerek varsa

Hepinize cok tesekkur ediyorum. Bir noktaya aciklik getireyim. Onun asil takildigi sey yalan soylemis olmama. Karakteriyle ilgili bir ayrinti daha vermek istiyorum. Kontrolcu. Benim sayemde iyi bir karakterin olucak diyor. Yaptigim sey sadece vicdan yapip durust olmaya niyet edip becerememis olmak. Bunun icin cok agir bir bedel odetti bana :KK43:
Kontrolcu:KK14:hemen yol ver !boyle bi adamla mumkun degil:KK12:aklinca senin acigini yakaladi ve seni istedigi gibi yonetmek icin sana karsi kullanacak biz buna firsatci diyoruz:KK59:kendini zeki ve sozde durust zanneden bi aptal..unutma kimse senden degerli degil ve kimse vazgecilmez degil:KK25:kendine deger ver

kafanızı karıştırmak istemem ama kuzenim de benzer şeyler yaşadı bu yüzden 2 kez nişan attılar sonra barıştılar ve evlendiler ama bu konular açılmaya hakaret boyutlarına ulaşmaya başlamıştı ve ayrıldılar ki kuzenim açık açık herşeyi anlattığı halde bunlar oldu ki sadece konuşmadan ibaret bir durumdan olay büyüdü onlar bu konu aşılır umuduyla göz ardı edip evlendiler ama öyle kendi kendine aşılan bir konu pek olmuyor o yüzden de konu aşılmadan evliliği düşünmeyin bile. ve eğer sizi anlamıcaksa ilerde de hazmedemediği için konusu açılır diye düşünüyorum

valla böyle durumlarda mücadele etmek anca aptalların işidir
sözüm meclisten dışarı
üzerinize alınmayınız
bana enayilik gibi geliyor adam istediğini yapsın seni yerden yere vursun ama sen yok mücadeleydi yok erdemdi felan deyip devam et
zararın kendine olur devam edersen ne diyeyim
ne borcun var senin o adama da mücadele diyosun
daha nişanlısın
adam senin mahremine saygı duymuyor
hakaret var
küfürde vardı sanırım
karaktersiz diyor sana
10 çocukla sokaklarda kalacağımı bilsem yinede katlanmam ben böyle bir adama
yarın öbürgün bi de üstüne seni aldattığında erdemli bi şekilde mücadele ettiğinle kalırsın benden söylemesi
sert konuştum bilerek çünkü yaptığın şey gencecik yaşta kendine yazık etmek
umarım bi faydası olur yaptığım yorumun

Bir 'höööt' diyiverin bakayım.
'Sen kim oluyorsun da yaptığıma ettiğime karışıyorsun, seninle mi doğdum ben, yerini bil' dediğinizde verdiği tepkiyle asıl karakteri göreceksiniz.
O dakika iyice üste çıkıp, sizi aşağılamaya hatta yşanılanları yüzünüze vurmaya çalışıyorsa bırakın mazide kalsın.
Eğer dumura uğrayıp, silkelenip değişmeye başladıysa, sizi kaybetme korkusuyla sakince açıklamaya ve bu davranışlarının affını dilemeye başladıysa, son şansıdır derim.
Gerçi ilkini yapacak, hazırlıklı olun.

Bahsettigin kisiyi adeta taniyor gibi oldum. Kardesim de boyle birsey yasadi ama nisanlanmadan once ve tek care bitirmek. O insani hayatindan cikarmazsan butun ozguvenini kaybedip ezik bir insan olursun. Bu tipler degismez degistiremezsin omur boyu da cekilmez.

sana hep bu konuları tekrar acacak hayatını zindan mı ediceksin

Back
X