• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ciddi anlamda yardımı olacak kişiler cevap yazsın lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ciddi anlamda fikri ve vicdanı olan cevap yazsın,
şayet site kurallarında bu var mı bilmiyorum ama polemikçiler yazmasınlar...
bu tür olaylar sizinde başınıza gelebilir aynı şeyleri tadabilirsiniz bu nedenle ahkam kesmeden düşünün...
kötü bir ailede büyüdüm kötü bir çocukluk gençlik yaşadım kötü bir şekilde evlendim sorumsuz annem çıkarcı şer..siz babam alkolik mendebur abim yüzünden kısaca problemim bu
daha önce neler yaşadım neler çektim yazdım bahsettim ama sonu gelmiyor her dönem aynı konuları açıp 9-10 cevap alıyorum konum derinlere gidip kayboluyor.
dönem dönem hatıralarımı içimde canlandırıyorum saatlerce,tek tek hatırlayıp tekrar yaşıyorum hatırlıyorum olanları sinir oluyorum...
sonra annem babam abim arıyor çok sakin normal konuşup telefonu kapatıyorum
halbu ki içim kan ve katran dolu ahh bir dökülebilsem
içimde başedemediğim bişeyler var
lütfen söyleyin lütfen ne tür bir terapi almama lazım
yok mu eski kötü hatıralarla bağımsız yaşamanın bir yolu?
nasıl baş edeyim nasıl unutayım var mı bir kitap bir yol yordam bişey...
birde babamla annemle konuşmuyorum onlar haftada bir kez ararlar beni öyle konuşurum kendiliğimden aramam hal hatır sormam
babam hala para istiyor benden psikolojik sorunlarım dışında birde bu var
bundanda vaz geçirmem lazım onu
Bu takıntılarından kurtulmadığın sürece,geçmişine takıldığın sürece hayatı kendine de eşine de ilerde çocuğuna da zehir edersin.Bu dünyada herkesin bir imtihanı var.Sen zamanında çekmişsindir ama inan bana hala ne sıkıntılar ne eziyetler çeken insanlar var.Allah kimseyi evladıyla sınamasın.Çaresiz sağlık sorunları vermesin gerisi boş.Bu dünyada herkes birşeylerin sıkıntısını çekiyor.Hayat her zaman gül bahçesi değil.Kimse annesini babasını seçemiyor.Çocuklukta yaşadığın şeyler senin kontrolünde değildi.Ama büyüdün şimdi yaşadıkların senin kontrolünde.
Elmas nasıl yontulmadan güzelleşmezse,insan da acı çekmeden olgunlaşamaz.Acıların olgunluk vermeli sana ve önüne bakmalısın.Ailenle görüştüğünde mutsuz,görüşmediğinde huzursuz mu oluyorsun.O zaman mesafe koyacaksın.Senin canını sıkan birşey dediklerinde tepki vermeyecek umursamayacaksın.Kimseyi bu saatten sonra değiştiremezsin.Kendini bile değiştiremiyor insan.Herşeyi bıçak gibi kesip atma.Ölümlü dünya.İnsanoğlunun başına neler gelir.Yarın öbür gün ailene yine de ihtiyaç duyabilirsin.
Evlenmişsin,yuvanı kurmuşsun Allah sana evlatta nasib etmiş.O zaman önüne bakacak,ben çocuğumu nasıl iyi yetiştirebilirm diyeceksin ve Allah abeterinden koruması için şükredeceksin.

• Beğen
Reactions: nio
ah be canım içindekiler hiç bir zaman küllense de sönmeyecek maalesef. ama onları zaten uzaklaştırmışsın hayatından. evinde eşinle mutlu musun inşallah mutlusundur birde bebeğin gelecek yakında dünyanıza sen annenin sana olamadığı iyi anne kendin ol. anneni ve babanı da affet ki içindeki hınç içindeki öfke gitsin. maalesef herkes aile olamıyor. sen o sahip olamadığın güzel aileni bebeğin ve eşinle kur. herkes sana gıptayla baksın. bak ailesi parçalandı belki ama o hayatını kurdu desinler. babana para vermeyi de bırak bırakmazsan istemeye devam eder. artık para göndermeyeceğini bir işe girip çalışmasını söyle.

• Beğen
Allah nasip ederse yapıyorum ama içime o bile sinmiyor
kendim karar veremiyorum
illa biri yönlendirecek
o kadar özgüvenimi çalmışlar

canım güçlü olmalısın ki bir an önce atlatabilesin, kendine göre göreseçersin bişey :54:

• Beğen
inşallah...sağolun

Back
X