• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ciddi değilmişim

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
5 yıla yaklaşan birlikteliğim var. Sevgilim artık diyor ki aileler tanışsın, artık bir adım atalım en azından sözlenelim diyor.
Ama ben katiyen istemiyorum :) yani evlilik, ev işleri, çocuk vs bana çok uzak şeyler. İleride bir gün belki olur ama önümüzdeki 10 sene düşünmüyorum en azından. Bunu erkek arkadaşıma söylediğimde onunla ciddi olmadığımı söylüyor, tabiki de bir an önce evleneceğiz diyor sinirleniyor birden.
Ne yapacağımı bilmiyorum. :(
(Yaşlar 24 bu arada)

Bunu zamanında konuşmadınız mı? Yani geçen 5 yılda bir gün bile 'ben evlenmek, çocuk istemiyorum eğer senin hayallerin buysa bencillik yapmak istemem' gibi.
10 sene diyorsun dile kolay. Geçen 5 sene etti 15 sene. Hadi yaşlar küçüktü neyse de yanındaki insanın fikri alsaydın ya..

Bunu zamanında konuşmadınız mı? Yani geçen 5 yılda bir gün bile 'ben evlenmek, çocuk istemiyorum eğer senin hayallerin buysa bencillik yapmak istemem' gibi.
10 sene diyorsun dile kolay. Geçen 5 sene etti 15 sene. Hadi yaşlar küçüktü neyse de yanındaki insanın fikri alsaydın ya..
Söyledim söylemez miyim. O beni başından beri çok iyi tanıyor.

24 yaş evlilikte bi erkek için çok erken zaten.
Ama o 10 yıl seni bekler mi hiç sanmıyorum
Madem evlilik çocuk düşüncelerin yok neden bu kadar erken yaşta bi arkadaşlığa başladın, demek ki öyle beklentileri var senden

Söyledim söylemez miyim. O beni başından beri çok iyi tanıyor.

O zaman ciddi olduğunu düşünmemiş gerçekten :)
Gerçekten istemiyorsan ciddiyetle konuş. Klişe olacak ama birbirinize kendinizi 5 sene sonra nasıl görmek istediğinizi anlatın. Olmazsa zorlamanın alemi yok. Herkes dengini bulsun..

Ben de şu an soran herkese evlenmek istemediğimi söylüyorum fakat çok aşık olsam birine evliliği deli gibi isteyeceğim biliyorum. Acaba sevgilinizle bazı şeyleri dolu dolu mu yaşadınız ? Yani evlenmeden olmaz diyebileceğiniz bir durumlar olmadı mı hiç. Sevdiğim adamla aynı evde olma fikri bile çok güzel bana göre, buradan bakınca sizde o heyecan yok. Bazı şeyleri aştığınızı düşündüm açıkcası. Tabii herkes evlenmek zorunda değil, yaşlarınız da gençmiş.

Her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil diye düşünüyorum ,ama şimdi evlilik düşünmeyip seneye fikir de değiştirebilirsiniz bu da ihtimal :)
Her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil diye düşünüyorum ,ama şimdi evlilik düşünmeyip seneye fikir de değiştirebilirsiniz bu da ihtimal :)
Aynen,her ilişkinin sonu evlilik olmak zorunda değil :)
Her insan fikrini değiştirebilir,bu normal bir şey. Bu da ihtimal dediğiniz gibi. Bakalım zaman ne gösterecek :)

5 yıla yaklaşan birlikteliğim var. Sevgilim artık diyor ki aileler tanışsın, artık bir adım atalım en azından sözlenelim diyor.
Ama ben katiyen istemiyorum :) yani evlilik, ev işleri, çocuk vs bana çok uzak şeyler. İleride bir gün belki olur ama önümüzdeki 10 sene düşünmüyorum en azından. Bunu erkek arkadaşıma söylediğimde onunla ciddi olmadığımı söylüyor, tabiki de bir an önce evleneceğiz diyor sinirleniyor birden.
Ne yapacağımı bilmiyorum. :KK43:
(Yaşlar 24 bu arada)
24 erken evlenmek için. 28 ideal . seneye söz yapın 1 sene sonra nişan 2 senede nişanlı kalın 28de evlenirsiniz.

24 erken de evliliği ev işi ve çocuk olarak görmeniz de hatalı

Birlikte bir hayatı paylaşmak evlilik

Birlikte hoşça vakit geçirmek

20 yaşında sevgilim oldu

26 yaşında evlendim 30 da çocuğum oldu

Her anı farklı bir güzellikte

Ne yapacağımı bilmiyorum. :KK43:
(Yaşlar 24 bu arada)
özel olacak biraz belki ama cinsellik yaşıyor musunuz? evlenmeden olmaz diyenlerdeniz eğer 34 yaş yani dile kolay:KK53:

Ben 24 te evlendim. Birkaç sene daha durabilirmişim ama biz hem çocuk istiyorduk hem de çocuk olmadan biraz evliliğin tadını çıkaralım dedik :) ama 34 de çok. Ki büyük ihtimal 34 e kadar fikriniz değişir.

Siz bu ilişkiye başlarken ciddi düşünerek mi başladınız yoksa sadece sevgili olmak mıydı niyetiniz? Eğer en başından evlilik düşünmediğinizi belirttiyseniz sorun yok, fakat karşınızdaki kişi evlilik düşünürken siz ona herhangi bir şekilde karşılık vermediyseniz böyle düşünmesi normal. Kendisine de bu düşündüklerinizi söylemelisiniz. Uzun vadede evlilik düşünmediğinizi, evliliğin getireceği sorumluluklar için hazır olmadığınızı dile getirmelisiniz. Sonrası sevgilinizin kararına kalmış. Bunu bilerek devam eder ya da kabul etmeyip bitirebilir. Siz daha sonradan suçlu konunumuna düşmemek için şu anki düşüncelerinizi ona aktarın. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Flörtöz değilseniz, erkek arkadaşınız evliliği çok dillendirmesinden sıkılmış olabilirsiniz..
Evlilik pek şartlanma işi olmuyor, hasbelkader biraz:KK51:

Back
X